|
|
- çemberimde gül oya adlı tv dizisinde ve gora'da oynayan hoş bayan. müjdat gezen sanat merkezinden kovulduktan sonra bkm'de bulmuş kendisini.
- bizimkiler'de ali'nin nişanlısını canlandırırdı kendisi bir zamanlar
(bınar, 13.11.2004 18:41)
- dayı da da oynamıştı bir zamanlar kendisi fakat bir bölüm
ayrıca bkm oyuncusu(gkslsrt, 14.11.2004 15:36 ~ 16.11.2004 18:04)
- gözleri çok güzel bir kız. aynı zamanda iyi de bir oyuncu. beğenerek izliyoruz. ailemizin oyuncusu.
- 1.60 falan boylarında galiba. güzel ama çok makyaj yapıyor. bi de sevgilisi varmış bunun, dizideki gibi bir aşk yaşıyorlarmış, atıyo sanki ama, bilemeyeceğim.
- son zamanlarda oldukça patlayan oyuncu.
bizim margarin gibi reklamlarda da oynamışlığı vardır.
- fransa'da oyunculuk eğitimi falan da almış kendileri. birçok reklamda oynadığını da duydum, gördüm, fakat hiç hatırlamıyorum.
edit: geçenlerde gördüm şampuan reklamında.(makaveli, 23.02.2005 22:11 ~ 14.09.2006 13:05)
- pek bi güzel, dizi oyuncusu. en son babam ve oğlum adlı sinema filminde oynamıştır. bkm oyuncusudur. tiyatrocudur.
- halk küp gofretin cebine girmeyi başardığı oyuncu.
- goranın çekimleri sırasında cem yılmazla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu.
- (bkz: ceku)
- çok cici ve şirin bi kızdır. estetikliymiş diye duydum .bizimkilerde estetiksiz haliylemiş.
- şu aralar reklam kuşaklarında pantene güzeli olarak boy gösteren, güzel, sempatik ve başarılı oyuncu. otogargara oyununda burun estetiği öncesi doğal hali de görülebilir.
(mgen, 11.10.2006 18:10 ~ 12.10.2006 09:54)
- geniş zamanlar dizisinde de oynamış,14 temmuz itibariyle evliler kervanına katılacak olan başarılı oyuncu,dost insan.
- özge özberk, 13 ağustos 1976 cuma günü istanbul'da doğdu. müjdat gezen sanat merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. istanbul üniversitesi işletme fakültesi şiir tiyatrosu kulübü'nde yönetmenlik yaptı. bunların arkasında genç yaşında girdiği bkm'nin payı çok büyüktür. daha sonra asıl yıldızının parladığı cem yılmaz'ın gora filminde ceku, çağan ırmak'ın 80'leri anlattığı çemberimde gül oya'da genç yurdanur, kırık kanatlar'da nazlı, 2007'de de nazım hikmet ran'ın hayatını anlatan mavi gözlü dev'de oynadı. halen geniş zamanlar dizisinde zehra karakteriyle karşımızda bulundu.
özge, 14 temmuz günü 3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı hayim sadioğlu istanbul kemer country'de 350 davetlinin katıldığı kır düğünüyle evlenmiştir.
özge hanımın resmi fan sitesi de bulunmaktadır.
- mini mini burnu estetik harikası olan oyuncudur. kardeşi de oyuncudur.
- güzelliğinin yanı sıra başarılı bir insandır.
120 - münire
sinekli bakkal - rabia
mavi gözlü dev - münevver
genis zamanlar - zehra
kirik kanatlar - nazli
babam ve oglum - birgül
baska yerde yok
g.o.r.a. - ceku
çemberimde gül oya - genç yurdanur
yildiz tepe
saban askerde
- daha önce görev yaptığım şubenin müşterisiydi. şubeye geldiğinde sıra numarası alıp işlemini yaptırır, kim olduğunu gözümüze sokmazdı. gülümseyen gözleri ile çok tatlı bir bayandır.
- çemberimde gül oyayla kendine hayran bırakmış kırık kanatlarda ve gorada da bu başarıyı nispeten devam ettirmiş daha sonraki dizilerini görünce yavaş yavaş soğuduğum, son zamanlarda şahan la yaptığı bi doğaçlama programda doğaçlayamamış ve beni hayal kırıklığına uğratmış ,120 de ki performansını merak ettiğim ama rol arkadaşı şahanın filmi yüzünden sadece merak etmekle kaldığım kişi.bir de mavi gözlü dev de oynamışdı iyiydi hoştu daha güzel yerlerde görmek isteriz kendisini
|