belki ilginizi çeker
  1. · kerbeladaki patlama
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · geniş aile
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · aşk ı memnu
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · beko reklamındaki çizgi adam
  9. · anadolu liseliyiz

özgürleştirilmiş ırak  

1. işkence görme özgürlüğüne sahip ırak.artık isteyen herkes kafasına torba geçirtebilecek,suratına işetebilecek ya da boynuna tasma taktırabilecek.sağol,varol büyük amerika.
    (headfucker, 11.05.2004 16:21)
  2. sıra kimde acaba sorularını gündeme getiren özgürleştirme harekatının sadece bir halkasının sonucu.
    (tekne, 11.05.2004 16:39)
  3. amerikanın tecavüzü ile bakirliğini kaybeden ırak'ın içine girdiği yeni oluşum
    (sensey, 11.05.2004 16:59)
  4. (bkz. kendi düşen ağlamaz)
    (wonderkid, 11.05.2004 17:01)
  5. (bkz. fiil çatıları)(bkz. edilgen olmak)
    (invisibleruh, 11.05.2004 17:10)
  6. kime ve neye göre özgürleştirilmiş sorularının sorulması gereki.amerikaya göre özgürleştirmek;orayı eyalet haline getirmek,şirketlerini sokmak,ordakileri sömürmek.ıraklılara göre;saddam zulmünden kurtulmak.ee bunun neresinde özgürleştirmek.
    (toumai, 22.04.2005 15:23)
  7. çok başarılı bir şekilde özgürleştirilmiştir. ben de örnek alırım kendime. mümkünse bir gotik hatunu aynı şekilde özgürleştirmek istiyorum.
    (bkz: sözlük bana gotik hatun bul)
    (azwepsa, 22.04.2005 17:25)
  8. özgürleştirme eylemi bush tarafından bir yerin yada bir şeyin anasını bellemek anlamında kullanıldığı ırak'ın son haline bakıldığında anlaşılacaktır.
    (lapsus, 22.04.2005 17:31 ~ 17:33)
  9. özgürlüğün sözde kaldığı bir tür göz boyama.

hep gıptayla bakılan, filmlerindeki sahneleriyle kendisine hayran bıraktıran, yedikleri ve giydikleriyle bir ekol (!) haline gelen ülke... bu ülkenin özgürlük heykeliyle özgürlüğün ne olduğunu en iyi bildiklerini iddia etmesi. bu muydu özgürlük? insanlara işkence edip, taş taş üstünde bırakmayarak kültürleri yıkmak mıydı özgürlük? o topraklarda yitip giden sadece ırak kültürü değildi. medeniyetler boyu bırakılan izler silindi. bahaneydi saddam ve oğulları. amiyane tabir olacak amatükürdüğünü yalamak bu olsa gerek! evet bahsedilen ülke bu; kendi yetiştirdiklerini yine kendi yöntemleriyle vurmak. özgürleştirmekmiş! madem özgürlük sizin için vazgeçilmezdi, neden kendi adamlarınıza güvenmeyip, kendinizi rezil ettiniz? unuttum, sizin kendinize güveniniz yoktu ki, değil mi?
    (gülümsün, 23.08.2005 11:37)
  10. (bkz: özgürleştirilmiş sekreter jale)
    (bkz: şahin k)
    (azwepsa, 23.10.2005 15:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil