belki ilginizi çeker
  1. · türbanlılara verirseniz kara çarşaflılar da ister
  2. · 32 nci gün
  3. · darbe tehdidi oligarşinin tükenmişlik ilanıdır
  4. · türban özgürlük değil köleliktir
  5. · hülya şekerci
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · kar yagarken hissedilen duygular
  3. · prison brake
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · yaran diyaloglar
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · bi siktir git dedirten sorular
  9. · collie

özgürder  

1. özgür düşünce ve eğitim hakları derneği. *
    (dirtypain, 26.05.2007 17:00)
  2. tıpkı mazlumder gibi özgürlüğü sadece türban konusunda sıkıştırmış olan dernek. derneğin başkanı olan hülya şekerciisimli şahsiyetin " neden bu tür bir düzenlemeye ihtiyaç duyulmakta? çünkü ancak bu şekilde çarşafla, poşuyla, sarıkla, şalvarla üniversiteye girilmesini önleyeceklermiş! ne mahzuru var? birilerinin göz zevkini mi bozuyor bu kıyafetler? " şeklinde devam eden açıklaması ise şimdiden çok konuşulacak cinsten. hülya hanım çarşaf, şalvar benim göz zevkimi bozmuyor ama fena şekilde midemi bulandırıyor. bir de bu ülkede kılık kıyafet kanunları gibi kanunlar olduğunu hatırlamak gerekiyor.

http://ozgurder.net/...
    (dünyayı kurtaran adam, 31.01.2008 03:27 ~ 03:27)
  3. "türban düzenlemesi yetersiz, her yerde sarık, çarşaf, şalvar da giyilebilmeli" diye açıklamalarda bulunan, radikal dincilerin "özgürlük" altına sığınarak kurdukları dernek. menemen'de kubilay'ı katledenlerin cenaze namazını kılmalarını talep ediyoruz efendim.
    (mühendis pervane, 31.01.2008 03:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil