gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · yeşim salkım
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · 2012
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · halit kıvanç
  9. · ilginç ülke isimleri

özgür özlem  

1. altıncı nesil yazar, hoşgelmiş.
    (pinkuin, 09.06.2009 11:17)
  2. muhtemel; şehrin muhtelif yerlerindeki afişleri okumuş, anlamamış tahife(si?)dendir kendileri. verdiği tepkiler genellikle afişlerin asılı bulunduğu duvarlarınkinden çok farklı değil; sağır hal içinde, sinirli cağrışımlı sözcüklerin yüksek frekansta kullanımı sözkonusu. işin mantığını yorumlama hususundaki acziyeti yüzünden karşıdakini belirli bir tahifeye doğru itekleme saikinin, hanım kızımızı duçar etmediği entelektüel hastalık kalmamış. kendince olumsuz sayılabilecek özel isimlerin (örn. kemal etikan) komiksel alaylarıyla (örn. kemoş) kullanımı ve "onu sever bunu sever" erken ergenlik dönemi paradigmasından kendini kurtaramamış. özünü nasıl tanımladığı hakkında bir fikrim yok ama, tedaviye cevap vermeyi reddettiğini üzülerek görüyorum. güzel demiş,
    "ne sıkıcı bir hayat..."
    (halit ayarci, 19.06.2009 16:58)
  3. "zoruna mı gitti" diye yazan yazar...

turunç memeleri diye

meşgul hayalarını öptüren yazar..("meşgul..." (bkz: anladın sen onu))

züğürt ağanın "domates" naraları tonunda "allah allah" nidalarıyla cihad edilen yazar...

şehrin muhtelif yerlerinde komünist manifestoları değil, "zaman okuyorum çünkü... " şeklinde afişler görebilen yazar...

fettoş deyip kudurtan yazar...

tahife deyip salyalar saçtıran yazar...

tek salvoyla iki yazamayana çakan yazar...

arkasını yarın yazar...
    (özgür özlem, 19.06.2009 17:47 ~ 17:48)
  4. farkında olmadan

virgüllere takla attırıp

üçüncüye de çakmış yazar
    (özgür özlem, 19.06.2009 17:54 ~ 17:55)
  5. sahiden insanda "allah allah" deme isteği yaratan yazar...
    (halit ayarci, 19.06.2009 19:01)
  6. sayesinde yılmaz büyükerşen e * * verdiğim oyu geri alma isteği uyandı bünyemde sabah sabah. hayır olamaz , biz aynı kişiye oy vermiş olamayız. olmamalıyız.
    (hplovecraft, 07.07.2009 09:34 ~ 09:37)
  7. cübbeli ahmet hoca gibileri müslümanlar için nasıl bir çıkmaz ise, örtülü kadına "hayvan" sıfatını yakıştırıp kendisi ve kendisi gibi düşünenler de ateistlerin ya da laiklerin çıkmazıdır. dün okuyunca utandım. misafirim vardı cevap veremedim. kendi tercihi veya değil ama bir kadın inancı gereğince bunu yaşıyorsa ona hayvan deme hakkını kimseye vermez. bir inançsız olarak bunu söylüyorum. burası okumuş ve kendini geliştirmiş insanların mekanı diye biliyordum. eleştirileri hakaret boyutuna getirenlerin yeri değil.
    (asayisberkendal, 07.07.2009 13:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil