görseller
özgür çeviközgür çevik

belki ilginizi çeker
  1. · mavi duvar
  2. · düşünce
  3. · düş ün ce
  4. · 2yuz com
  5. · aşk demledim
  6. · gülse birsel in yeni sit com dizisi
  7. · öküze öküz demek için memesine bakmak
  8. · niko
  9. · farketmeden
  10. · yılbaşı korosu
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · zongul ducks
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · google wave
  7. · beşiktaş
  8. · çay bardağını kırmak
  9. · deniz barış

özgür çevik  

1. yabancı damatta oyunculuğuyla döktüren, bunun yanında epey güzel de şarkı söyleyebilen geleceğin sağlam star adayı.
    (stocky2001, 17.04.2005 18:47 ~ 20:27)
  2. mavi duvar katili detone sahil gitaristi. oyunculuğunu bilemem izlemedim kendisini
    (kornish, 17.04.2005 20:22 ~ 20:22)
  3. yabancı damattaki rol yeteneği ile şaşırtan kişi. güzel de şarkı söyler. televizyon için de ideal bir tip zaten. e daha ne olsun?
    (gülümsün, 11.06.2005 01:09)
  4. istanbul üniversitesi felsefe bölümünde okumakta.sahip oldugu şöhrete ragmen mütevaziliginden bişey kaybetmemiş güzel insan.bu arada yogun çalışma temposuna ragmen okul koridorların da kendisine rastlanabilinir.
    (emma, 23.10.2005 20:53)
  5. akademi türkiyede şirin tavırlarıyla ve pınar'la olan ilişkisiyle gündeme gelen uzun süredir yabancı damat dizisinde rol alan ve oyunculuktaki başarısıyla etkileyen yakışıklı
    (sorunsal, 05.05.2006 20:32)
  6. kardeşimin hayran olduğu genç oyuncu, şarkıcı. evin ötesinden berisinden,** kardeşimin ordan burdan*** kestiği resimleri çıkıp duruyor, biraz uyuz oluyorum kendisine olmasa da evdeki etkisine
    (nell, 05.05.2006 20:52 ~ 20:52)
  7. üzerinden karizma akan, seksi ve kibar delikanlı.
    (pembe cekirge, 11.06.2006 02:25)
  8. ünlü olmadan önce taksim'de nota bar da sahne alan adam.
    (hexagram, 06.12.2006 01:44)
  9. yarışma çıkışlı ünlülerin en şanslı olanı.

edit:yok yanlış söylemişim; bu şahıs yabancı damat taki yerini hakediyor en azından, şans mevhumu açısından

(bkz: beren saat)
    (epilofs, 14.05.2007 22:08 ~ 22:09)
  10. beyaz show'da hayli etkileyici bir canlı performans sergilemiş sanatçı adayı.

http://www.youtube.com/...
    (aksamustune dogru kis vakti, 19.05.2007 11:27)
  11. şanslı insandır vesselam.yabancı damat olmasa kariyerinde bu kadar hızlı yükselemezdi.şansı şudur ki çekimler bile başladıktan sonra koray candemirin askerlik problemi ortaya çıkmış özgür çevik candemirin yerine kadroya dahil olmuştur.gerçi daha sonra rolun hakkını vermiştir.ama bu onun şanslı olduğu gerçeğini değiştirmez zannımca.
    (des, 16.06.2007 19:27)
  12. yetenekten nasbini fazlasıyla almış insan. bence şanssızlığı bir yarışmayla keşfedilmesi. çünkü birileriyle yarışmasına asla gerek yok. çok başarılı; hem müzisyenliğin hem de oyunculuğun hakkını alnının akıyla verdi, verecektir de umarım.
    (betty blue, 03.01.2008 22:34)
  13. akademi türkiyeisimli yarışmadaken kendisini pek hazzetmediğim, sonradan düşündüğümde bunun nedeninin ordaki sevgilisi pınarla olan ilişkileri olduğuna karar verdiğim, yabancı damatta oynayacağını duyduğumda yuh be adamdaki şansa bak dediğim, sonra diziyi izlerken oyunculuğunu pek bi takdir ettiğim, şarkıcılığı da fena olmayan, mütevaziliği her bir halinden belli olan kişilik.
    (theraflu, 07.03.2008 23:28)
  14. jeux d'enfants taki julien a çok benzettiğim yakışıklı oyuncu
    (pureevilmusic, 08.03.2008 00:07)
  15. düş/ün/ce isimli bir albüm çıkaran ve çıkış şarkısı düşüşümle beğenimi kazanan sanatçı.
    (macajoynovic, 12.07.2008 07:25)
  16. uzun zamandan bu yana -bu uzun zaman emre altuğ'un ilk almümü olanibret-i aleme denk gelmektedir- bu kadar şirin,güzel,tatlı ve enteresan bir debut albüme sahip olan türk pop şarkıcısı yoktu..ne diyeyim bahtın emre altuğ'a benzemesin..harbiden güzel iş çıkarmışsın,tebrik ettim bak şimdi seni..

yaz başında bu kadar depresif bir albümü çıkarmak yürek işidir..yüreğine sağlık..
    (eyvah vecihi geldi, 16.07.2008 23:41)
  17. düşünce adlı albümü ile çıkar çıkmaz gönüllerde taht kuran, gerçekten güzel sözler yazan ve şarkı söyleyen sanatçı.
    evet, sanatçı.
    (hebehöbe, 22.07.2008 18:48)
  18. vodafoneun reklamlarında ve afişlerinde boy gösteren,yeni saçlarına bayıldım yakışıklı oyuncu,şarkıcı.
    (didolima, 16.08.2008 16:13)
  19. ayşe kulin in gece sesleriromanından uyarlanan ve show tv de yayınlanacak olan dizide rol alan oyuncu.
    (punica, 03.09.2008 14:06)
  20. kendileri vodafone'nin reklamlarında ve afişlerinde hiç varolmamışlardır. fena halde karıştırılmış bir durum var. bizzatihi lay's reklamlarında ayşe teyzeye takılmaktadırlar.
    ayrıca her ay beyoğlu hayal'de konser vermektedir.
    (bronz, 06.04.2009 02:34 ~ 03:30)
  21. iyi oyuncu + iyi şarkıcı + iyi besteci

takdir ettiğim ve çok beğendiğim, takip ettiğim bir sanatçıdır.
    (hollybox, 24.04.2009 17:50)
  22. 6 mayıs'ta beyoğlu hayal kahvesinde konseri olduğunu duyduğum, trt avaz televizyonunda güzel bir performans sergileyen sanatçı...
    (bronz, 01.05.2009 16:55)
  23. istiklal'de karşıdan geldiğini görünce yoklama alır gibi suratına karşı "özgür çevik!" diye bağırdığım,bunun üzerine bizden korkup kaçtığını düşündüğümüz oyuncu, şarkıcı vs...
    (pedaliza, 01.05.2009 17:02)
  24. bence star olma potansiyeli ve yaptığı işler itibari ile çok iyi bir konumda kendisi. çok yeterli olmayan oyunculuğuna da müzikten daha fazla eğildiğini de itiraf ediyor. bir müzisyen olarak da sadece yarışma fanatiği, popüler olanın sevdalısı kitleyi cezbedecek bir albüm yapma derdinde değil. yaptığı albümde radiohead'den feyz aldığı ortada ama şimdi kimse kalkıp da " yahu o kim , radiohead kim? " diyerek kıyaslama gibi bir gaflete düşmesin. birisini radiohead'i örnek alıyor diye aşağılamanın bir mantığı yok. aksine bu gayet de güzel bir şeydir.

her şeyden önemlisi söyleşilerde, röportajlarda her daim tartılmış laflar etmesi. aklı başında biri olduğu gibi amaçları olan, kendi potansiyelinin farkında mütevazi birisi de . tip, mimikler açısından da kendine has bir oyunculuk sergileyebileceğini -ama sadece çalışarak ve kendine daha fazla güvenerek- düşünmekteyim.

bir de tonlamalarını, mimiklerini kendiminkilere benzetiyorum. bunu garipsemiyorum, herkesin huyu suyu , tavrı benzeyebilir...yalnız o benden daha yakışıklı. ah , bu da böyle bir durumu kabul ettiğim nadir anlardan biridir işte...
    (setheleh, 10.08.2009 20:53)
  25. bu sezon oynadığı balkan düğünü adlı dizide geçen sezonlarda oynadığı karakterlerden tamamen farklı bir rolde olan oyuncu. bu rolü de kıvıracak gibi görünüyor, hadi bakalım.
    (punica, 11.09.2009 22:31 ~ 22:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil