|
|
- iyi rakı votka içen kişi
(yugen, 08.03.2004 01:30)
- (bkz. unisex isimler)
- g.birliği futbolcusu ali tandoğan'ın öğretmeninin oğlu olduğunu iddia eden zatı muhterem
- serbest, hür...
- dışı taş içi light
- dur bir özgüre bakalım benim hakkımda bişi var mı diyen arkadaş
- bir eli her daim şeyinde olduğu için windowsta shortcut keylere olabildiğince hakim insan.
- metroda vizeye çalışıp çanı katlayan sözlük yazarı.
- başarılı insan ismi*
(bınar, 02.05.2004 14:32)
- bezgin bekir. tahmin edilemeyen anlarda aniden yorulabilen, yorulduğu bölge sınırları içindeki insanları da yormaktan yorulmayan sürekli yorgun şahsiyet.
- şişman, tatlı, tatlı olduğu kadar asabi, mavi gözlü, kıvırcık saçlı, 1.75 boylarında, "canım benim ya" lafını en çok hakeden, kardeşimsi, hain varlık
- (bkz. özgür e yavşamak)
- herkesin olmak ya da kalmak istediği bir durum, sahip olduğum isim
- yorgun,şirin,gulibik,çolak,fevkalade,seviyeli,
kumru,başarılı,vatansever,
terakkiperver ve aklıma gelmeyen biçok sıfatın sahibi muğlalı dostum
- (bkz: özgür üstün)
- kesinlikle en güzel isimlerden biri
- bir hayat bira bardağına benzetilecek olursa onun anca kulbu olabilecek insandır(ama anlamamıştır ki o biraya ulaşabilmek için tek yol odur).
- sözde öztürkçe, özde kıçından uydurma kelime. hangi türkçe kökten türediği belli olmayan anasız babasız piç kelime. masa başı üretimi. entel dantel tohumu.
- okan bayülgen nin zagadan makine ye kadar nerdeyse her bölümünde yayına çıkardığı bukadar saf olabileceğine inanmak istemediğim show boy...
- sabah iskeleye yanaşan 8 15 vapurundaki kalabalığın bulunduğu tarafın aksi tarafında, gözleri denizin mavisine doyan kişidir. kravatı gevşektir.
- 2 yıldan fazla süredir ciddi manada aşık olduğum ama 3 saniye elini tutmuş olmamın hayal mi gerçek mi olduğunu hala kanıksayamamış durumda olduğum, ziyadesiyle yakışıklı ve sevimli şahsiyetin ismi.
- solcu ebeveyn tercihi isimdir.
- özgür.özüm.sözüm.özgür.
- eski türkçe dönemi uygur metinlerinde* "tutsak olmama", "serbest bırakılma" gibi anlamlara gelebilecek şekilde kullanılan bir fiilken zamanla bu fiil özelliği kaybolarak anlam değiştirmeden isimleşen bir sözcüktür.
(aytok, 24.10.2007 21:47)
|