özer hurmacı kalitesiz olabilir fakat küme düşen takımın futbolcusu alınmaz gerçekten gülünç bir önermedir. necati ateş bildiğiniz gibi devre arasında transfer edilmişti ve sezonun 2. yarısında galatasaray'ı sırtlamıştı. sonraki sezonlarda performansı giderek artmış, milli takımın değişilmez ismi haline bile gelmişti bir dönem. fakat bir fenerbahçe derbisi sonrasında hızlı bir düşüş yaşadı ve hala kendini bulabilmiş değil. diğer taraftan antalyaspor geçen sezonun flaş ekibiydi ve düşmeyi açıkçası hiç haketmemişlerdi. volkan yaman ise takımın ayakta kalan kozlarından bir tanesiydi. hakan balta'nın ekibi ise geçen sezon ilk 7 hafta çok iyi bir performans sergilemişti. bunun yanında takımı küme düşen orkun ligin 2. yarısında en az gol yiyen bir kaç kaleciden biri olmuştu. bazen kalecilerin yapabilecek pek fazla birşeyleri de olmuyor ayrıca (6-0 lık maçta mondragon napsın?) ve de ankaraspor şu anda ligin dibinde bile olsa kadro yapısı itibariyle aslında orayı hiç haketmiyor.
hadi tüm bu oyuncuları geçtim, bu senenin fenerbahçe adına bir diğer flaş transferi olan
gökhan gönül acaba geçen sene hangi takımda oynuyordu? oftaş 1. lige çıktı da gökhan tek başına mı çıkarttı peki? bir takım başarısız olunca tüm oyuncuları toptan başarız mı kabul edilmeli
bu önermeye göre henry kesinlikle adam falan değil. madem çok iyiydi, neden fransa milli takımı 2002 dünya kupasında 3 maçta 0 gol ile kupadan elendi?
shaq adamsa miami'yi şampiyon yapsını hatırlattı bana bu (ki bu önerme bile daha mantıklıydı)
not: ben özer hurmacı geleceğin ronaldinhosu, her maç golü var demiyorum. sadece futbolda bu kadar saçma bir mantık olmadığını vurgulamaya çalıştım. erman toroğluyu severdim, ama bu düşüncesiyle gözümden bir nebze düştü.