görseller
özer atik 

belki ilginizi çeker
  1. · ver elini istanbul
  2. · ben varım
  3. · mühürlüdür adın
  4. · yalan sanırım
  5. · hasretim sana
  6. · ver elini istanbul
  7. · olmadı
  8. · ne yazık
  9. · yok böyle bir şey
  10. · ne yazar
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · babaların garip huyları
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · disko kralı
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · ugg
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · akbil sesi
  9. · stencil

özer atik  

1. güzel insan.
    (leo, 31.12.2007 13:26)
  2. alaylı değil mekteplilerden.. istanbul teknik üniversitesi türk musikisi devlet konservatuvarı müzikoloji bölümü mezunu. eğitimine ruhunu da ekleyip tarçın kokan antidepresif melodilerin üzerine sıcacık sözler yazmış.
    bir kuplesi şöyledir ki;
    ...
    zor yıllardan
    dar yollardan geçtim de geldim,
    durdum kapında.
    dokunsan ağlarım ama vurursan yıkılmam.
    ....

ve daha fazlası için de;
    http://ozeratik.blogspot.com/
    http://www.ozeratik.com/
    (gizli özne, 18.01.2008 00:28 ~ 19.01.2008 20:07)
  3. komedi dükkanı programıyla tanıdığım ve son günlerde sık dinlediğim müzisyen. çok başarılı çok.

(bkz: yüreğimdeki ezgim ol istiyorum)
    (billy, 18.04.2008 16:37)
  4. 17 mayıs itibariyle, yok böyle bir şey adlı albümü çıkan, güzel sesli, güzel yürekli, güzel insan. ayrıca şarkı sözlerinin güzelliğini de vurgulamak gerekir. güzel kelimesini bu kadar çok kullanınca dinleyesi geliyor insanın.

albümdeki şarkılar şu şekildedir :

1- yok böyle bir şey
    2- ver elini istanbul
    3- tek başıma çaresiz
    4- dünya
    5- yüreğimdeki ezgim ol istiyorum
    6- vurursan yıkılmam
    7- ben varım
    8- ben olsam
    9- ne yazar
    10- hasretim sana
    (psykhee, 16.06.2008 20:38)
  5. şarkıları hep aynı tarz ama dinlenilesidir.özellikle ver elini istanbul şarkısı alıp götürmektedir.

ver elini istanbul gezelim senle şöyle bir,
    anlatacaklarım var sana kulelerine ve çınarlarına
    bir kızı sevdim istanbul ben ona o kırmızıya hayran
    sen kazan ben kepçe dönüyorum sokaklarında peşi sıra
    yedi tepeli kadim dostum benim, büyüksün bilirim
    yap bir büyüklük düğümle şunun yollarını kapıma
    bana inan istanbul tükeniyorum inceden
    bilseydim aşk böyle bir şeymiş,
    seviyorum der miydim önceden
    bir sızı geçmiyor istanbul bir de sözüm geçmiyor ona
    sözüm ona sevmeyecekmiş beni günlerdir her sözüm ona
    düşün ki boğazına dizilmiş söylemeye yeltendiğin her söz
    mecalin yok mecnunsun, yanıyorsun ilk defa
    düşüm orda istanbul bir yerinde uyuyor...
    (chawther, 19.06.2008 16:01)
  6. kesinlikle çok mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. sesinin rengi muhteşem. albümü kesinlikle alınmalı ve her parçası dinlenmeli.
    ama en çok da "yüreğimdeki ezgim ol istiyorum" parçası gerek söz gerek müzik olarak harika. şarkının iniş çıkışlı melodisi insanın içinden bir şeyler söküyor.
    (koyumavi, 09.08.2008 19:19)
  7. (bkz: minik)
    (ultragamer, 13.09.2008 14:04)
  8. romantizmin yeni bekçisi.
    (ironie, 06.02.2009 21:18)
  9. bu akşam ki komedi dükkanı'nda çok komik bir hippi kılığına bürünen yetenekli müzisyen.
    (george constanza, 06.02.2009 21:56)
  10. komedi dükkanı ile tanıştığımız ve bize gerçekten de yok böyle bir şey dedirten kadife gibi yumuşak bir sese sahip yetenek abidesi müzisyen.
    (soldier of fortune, 06.02.2009 22:10 ~ 22:14)
  11. türk müziğini son bir kaç senedir - bakmayın bir kaç dediğime, en az 10 yılı var - ele geçirmiş, yer mantarı gibi orada burada biten ve maalesef sayısı belli bile olmayan serdar ortaçvari şarkıcılar arasından sıyrılmayı hak eden, böylesi kısır bir ortamda kıymeti bilinmesi gereken yetenekli müzisyen.
    sesine edilecek laf yok, dinletiyor kendini ve en önemlisi - en azından bana - huzur veriyor. lakin insanlar onu "komedi dükkanı'ndaki piyanist" olarak tanıdıklarından hep komedi dükkanı'nın başarısının arkasında kalma gibi bir handikapı var sanki. toygar ışıklı ile bu yönden benzeştiklerini düşünüyorum çünkü o da iyi işler yapıyor ama yaprak dökümü, dudaktan kalbe gibi yapımların arkasında kalıyor ismi, veya doğal olarak onlarla birlikte anılıyor.
    umarım her ikisi de hak ettikleri yerlerini bulur, tek bir nota dahi bilmeden müzik yapmaya kalkışanlardan da geri alırlar türk müziğini.
    (atalante, 06.02.2009 22:30 ~ 22:31)
  12. müzisyenliğine ve kişiliğine kimsenin kolay kolay laf edemeyeciğini bilmemize ve çok değerli bir insan olduğunu her hareketiyle anlamamıza rağmen, gitarının sap kısmında marka göremeyip de askısında kocaman ibanez yazısını görmek sinirime dokundu. özellikle soktu demiyoruz, ama olmasın, onu yine de seviyoruz. vazgeçeriz sanmasın, kendini kandırmasın, vazgeçilmez özerden, yok öyle bir şey.
    (daxxery, 06.02.2009 22:37 ~ 22:38)
  13. ruhu okşayan bir sese sahip adam.

hep söylesin, hep dinlerim.
    (kopush, 07.02.2009 23:20 ~ 23:20)
  14. tolga çevik'in sürekli minik diye hitap ettiği çok güzel bir sese sahip olan müsizyen.tolga yapma,etme,dalga geçme adamın cüssesiyle;sesi yeter,şarkı sözleri yeter onun.
    (anyway, 20.02.2009 21:33)
  15. an itibariyle izlediğim eski bir komedi dükkanı bölümünde gitar ve piyanonun yanı sıra klarnet ve davul da çalabildiğini gördüğüm şahane müzisyen kişilik.
    (mulder, 22.04.2009 08:51)
  16. her şarkısı güzel olan kaliteli müzisyen. fakat demet akalınlar'ın, murat bozlar'ın tutulduğu piyasada güzel müzik yaptığı için tutulması zor oluyor. ver elini istanbul şarkısı mutlaka dinlenmeli.
    (bitti dagilin, 09.06.2009 03:51 ~ 03:52)
  17. o adamdan o ses nasıl çıkıyor dediğim sanatçı. tip olarak çok benzediğim için beni tabiri caizse çatır çatır kıskandırmaktadır. ses tellerine baby oil sürülmüş gibi valla..
    (aydeliselman, 09.06.2009 03:54)
  18. başından çok garip bir aşk hikayesi veya sevgi hikayesi geçtiğini düşündüğüm müzisyen bu sıralar şarkıları da hayatımla paralel gidiyor..ama onu anlıyorum sanırım..
    başarılı ve sakin müzisyen...
    (deoignoto, 19.07.2009 14:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil