geyiği tavan yapabilen ama dertleşilebilen kişidir. her daim sohbetler güler yüzle biter. buradan yağ çeker gibi saygı duyduğumu belirtirim.
*
nick konusunda kendisini son derece tebrik ettiğim, anlayışlı yazar...
"iyi ki" diyerek varlığını benimsediğimdir. biricik arkadaşım, dostum, kıymetlimdir.
canım sıkılınca rahatsız etmekten hem çekindiğim, hem de mutlu olduğumdur. günüme renk katan, günler sonra bile yüzümde tebessüm yaratabilen olaylar yaşatandır. "tek yön"dür kimi zaman
* . gözümü korkutmak için tehditler savuran, ama sadece güldürmeyi başarabilendir. ayrıca dördüncü nesil yazarımızdır. iyi ki vardır, iyi ki buradadır...
(elera, 30.09.2007 21:46)
hoşgeldin denmemesinden şikayet ettiğim sırada +1 verdiğini ilan ederek beni mutlu etmiş , ayrıca nicki de en az benim ki kadar anlamlı olan yazar
görülmekte olduğu üzere gerçekten de nick konusunda çok hassas olan yazardır kendisi.
(r1g0r, 11.10.2007 22:17)
sevgilim.... aslında bir çok kelimeyle anlatmak isteyeceğim, ama ne yaparsam yapayım bendeki yerini, sevgisini, değerini dile dökemeyeceğim insan.... birgün yanındayken; şimdi nerde olmak isterdin diye sormuştun bana.... ben de sıralamıştım tüm ülkeleri... şimdi düşünüyorum saçmalamışım; senin yanında olduktan sonra nerede olduğumun hiç önemi yok... kalbim, aklım, rüyalarım, mutluluğum, hüznüm, gözyaşlarım, şarkılar, kitaplar, filmler, herşey artık seninle... senin olmadığın bütün görüntüler, yanımda yokken bile seni düşünmeden geçen tek bir an yalnızca hayatın bezdirici sıkıntısını taşıyor... sana hep diyorum ya insan bir düşü sever mi diye... sen de bıkmadan usanmadan cevaplıyorsun soruyu... şimdi kendim cevaplıyorum sorumu... insan yalnızca bir sesi duymakla; uzaktan bir hayali düşünmekle; onun gülüşünü, bir sözünü, gülerek anlattığı bir hikayeyi;bazen bin anlam yüklü bakışlarını düşünüp gülüyorsa; içinden sıcacık bir şey kayıp gidiyorsa, artık buna bir oyun, bir hayal, bir rüya denebilir mi.... bu gerçeğin ta kendisi değil mi....
seni sevmek...saatleri kendi dilediğin gibi düzenleyebilmek... başkalarının kurallarını hiçe saymak... kaybedeceğini düşünerek korkan insanlardan olmamak... kaybetmek ve umursamamak.... sanki herşeyin üzerinden uçup gidermiş gibi, dışındaymış gibi yaşamak.... anların peşinden gitmek... sonu ne olacak diye merak edilen romanlardan değil de; bir dizesi okunup kaldırılan ve her keresinde başka bir şey anlatabilen şiirlere benzeyen anların peşinden gitmek.... ve daha saymayacağım nice şey.... herşeyi anlamlı kılan sensin.....
sevilesi beğenilesi itü sözlük kişisi ve yazarıdır.
'ne lan bu
fobiler' tepkisi yaratacak bir başlık listesi oluşmasına neden olan yazar.
şu anda otomatiğe bağlayan yazar...
biri bunu durdursun dedirten yazar. an itibariyle sol tarafı tek kelimeli başlıklarla doldurdu. fobi fobisi yarattı sözlükte.
kitaptan mı ne yazıyor. alın şunun elinden şu kitabı yahu.
(gölge, 27.10.2007 21:20 ~ 21:57)
önce çaylak oldu ve geri gelirken fobi kataloğu ile döndü sandım ama an itibari ile yanıldığımı anlıyorum. bir şeyin acısını çıkartıyor gibi sanki.bütün fobiler birbirine karıştı bende valla sağolsun bildiğimide unuttum.
"özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar fobisi " oluştu bende. napıcaz şimdi...
seri copy/paste yapan yazardır.
artık "z" harfine gelmiştir yakında bitecektir fobi tanımlamaları.
neden bu kadar yüklenildiğini anlayamadığım yazar.sözlüğü saçma sapan yazılarla doldurmak yerine,sözlüğün amacına uygun hareket ettiği için mi acaba?burdan kendisine devam diyoruz.
her konuda hassas olduğu izlenimi uyandıran yazardır.
(pipelette, 27.10.2007 22:23 ~ 16.03.2008 19:17)
sözlük bir gün "
bilgi kaynağı" olarak anılacaksa, emeği geçenler listesinde ismi önemle belirtilecek yazarlardan.
bir de sitem etmiş ahaliye.
sagopa kajmer'den gelsin: "hıhınnn [motor sesi gibi, yapamadım şimdi] ahalim gazla..."
yaratıcı nick bulma konusunda son derece hassas olan yazar. bir şey söyleyecek ise bunu ilerini ve cevabını düşünüpte söyleyen ileri görüşlü insan. yazar deneyimi son derece kabarık olan ve bunu son derece iyi bir şekilde kullanan kaliteli yazar. çok pohpohlandığında tepki vermez ve cool bir şekilde görünse de efendi davranmasını bilir.
an itibari ile (ç)aylak (ç)aylak itü sözlükte gezinen kişi. gülmemek elde değil.
benim ışığım, aydınlatıcım, dayanağım, sevdiğim, herşeyim.... beklenmedik bir anda, umulmadık olaylarla hayatıma giren ve geçmişe dair herşeyi anlamsızlaştırıp hayatımı yeniden anlamlandıran kişi. bazen çok yüklendiğim, çok çıkıştığım, ama herşeyden çok sevdiğim kişi.
varlığın hayatımı anlamlandırıyor... bilmem farkında mısın ama; benim dünyamın ışığının değişmesi için senin gülüşün yeter....kelimeler senden duyulduğu için böylesine akılda kalıcı, böylesine özel... ben seni çok seviyorum..... herşeyden çok.....
gecenin bir yarısı katkıda bulunduğum manasız başlık üzerine beyhude ama bir o kadar da hoş sohbetiyle sempati uyandırmış yazar. memnun oldum.
gün ışığına söyle
gökyüzü çılgın mavileri de bilir.
atamadıkça birbirimizi yüreğimizden
ve vurdukça yüreğimiz birbirimizi
sokakları sarmışken yağmurun bulutları
o çılgın mavi yüreğimizde duruken,
gülüşlerim çok uzaklarda kalır.
içimdeki tamtamlar ayrılık çığlıkları atar,
ama bu hayattan çalınmış zamanlar
bizi yine de ayıramazlar.....
bana hep '' bir kere de sözümü dinle be!! '' diye sitem edip duran insan..kalbimin söz dinlemediğini anlamamakda ısrar eden şahıs... senin yanında olmadığım tek bir an, özleminle kavruluyorum... sana dair ne varsa hep benimle, en derinlerde..... seni çok seviyorum.....
(v, 15.11.2007 01:15 ~ 01:15)
eskişehir küçük yer olmasa yüzüne hasret olacağım yazar.
herşey nasıl başladı, bilmiyorum.... seni sözlük toplantısında ilk defa gördüğüm o yerde mi, ilk defa elimi tuttuğun o sinemada mı, sana '' insan bir düşü sever mi'' diye sorduğumda mı; saatlerce konuşup ağladığımda, ağlamanı istemiyorum dediğinde mi; hastalandığımda bana ıhlamur getirmeyi teklif ettiğinde mi, bilmiyorum.... tüm yaşanılanların nerede ve nasıl başladığını bilmiyorum.... çünkü bu hikayeyi benim için her seferinde tekrar yazıyorsun ve ben her seferinde mutluluğa yeniden başlıyorum, seninle ve gülüşünle....bu yüzden hangisi yeni bir başlangıç bilmiyorum...
bu cümleleri yazarken seni bana getiren o şarkı çalıyor ve ben gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.... birlikte geçirdiğimiz muhteşem ayların, günlerin, dakikaların hatta saniyelerin hepsinin bıraktığı izler; yüzümde bir gülümseme, gözlerimdeyse iki damla da olsa yaş bırakıyor.... bana hem seni tanıma, hem seni sevme, en güzeli de senin tarafından sevilme şansını verdi hayat... bu şansı ne kadar iyi değerlendiriyorum bilmiyorum; ama her gece bunun için şükrediyorum...
şimdi benden uzaktasın; sadece hayalinle ve kokunla yetiniyorum..... ellerin üşümüş ellerimi ısıtmıyor... gözlerinin içine bakamıyorum.. sana sarılamıyorum... dokunamıyorum... sadece seni çok özlüyorum.... senden uzak olduğum her dakika özlemin yakan bir ateş gibi.... mutluluğun fotoğrafını yanıma aldım bursaya gelirken... özledikçe ona bakıyorum.... vize haftamda hastalığın bana bulaşır da ders çalışamam diye tüm ısrarlarıma rağmen benimle görüşmemeni; gönlümü almak için aldığın kasımpatıları; doktordan korktuğum için hastaneye gitmediğimde beni ikna edişini; bana kızgın olmana rağmen beni otogardan alıp sıkı sıkı sarılmanı; sürekli aldığın kinder süprizleri; bir kere bile sözümü dinlememeni; bana getirdiğin o bir bardak suyu; kollarında ağlarken şimdi ağla ama bu son olsun deyişini hatırlıyorum ve içim hem mutluluk hem hüzünle doluyor.... seni gerçekten çok seviyorum.... beni çok mutlu ettin; öyleki mutsuzluklarımız bile birlikte yaşanılmış mutluluklardı.....
bir keresinde bana ellerin çok güzel demiştin... bir kere de biriciğim demiştin... seviyorum da demiştin... ben sana kıyamam da demiştin.... herkes sevgilisinden duyunca böyle tatlı geliyor mu bu cümleler.. yoksa sen söyleyince mi böyle güzel oluyorlar..... öyle güzel ki seninle olmak... kendini arkandan ağlatacak kadar sevdirme demek için artık çok geç biliyorum... çünkü sen bunu çoktan başardın.... iyi mi yaptın kötü mü yaptın artık buna da sen karar ver....
ben buraya ne yazsam az... beni ne kadar mutlu ettiğini anlatmaya gücüm yetmiyor.... ben sadece teşekkür etmek istedim... herşeyi böyle güzel yaptığın için.... tek bir sözünle dünyamı değiştirdiğin için... benim ellerim hep üşüyecek, daha çok hastalanacağım ve daha çok susayacağım... bu yüzden hep benimle kal... seni çok seviyorum....