özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. geyiği tavan yapabilen ama dertleşilebilen kişidir. her daim sohbetler güler yüzle biter. buradan yağ çeker gibi saygı duyduğumu belirtirim. *
    (gone with the sin, 26.09.2007 17:13)

2. nick konusunda kendisini son derece tebrik ettiğim, anlayışlı yazar...
    (mor kedi, 29.09.2007 15:18)
  3. "iyi ki" diyerek varlığını benimsediğimdir. biricik arkadaşım, dostum, kıymetlimdir.
    canım sıkılınca rahatsız etmekten hem çekindiğim, hem de mutlu olduğumdur. günüme renk katan, günler sonra bile yüzümde tebessüm yaratabilen olaylar yaşatandır. "tek yön"dür kimi zaman * . gözümü korkutmak için tehditler savuran, ama sadece güldürmeyi başarabilendir. ayrıca dördüncü nesil yazarımızdır. iyi ki vardır, iyi ki buradadır...
    (elera, 30.09.2007 21:46)
  4. hoşgeldin denmemesinden şikayet ettiğim sırada +1 verdiğini ilan ederek beni mutlu etmiş , ayrıca nicki de en az benim ki kadar anlamlı olan yazar
    (nick bulmak pek zor iş, 01.10.2007 20:31)
  5. nickini beğendiğim yazar..
    (bkz: konuya açıklık getirmek) *
    (evangeline, 11.10.2007 00:23)
  6. rumuzunu kahkahalarla okumuş olduğum yazarımız, sanırım yeni gelmiş, hoşgelmiş...
    (dunya zikime eyfel dotume, 11.10.2007 15:45)
  7. görülmekte olduğu üzere gerçekten de nick konusunda çok hassas olan yazardır kendisi.
    (r1g0r, 11.10.2007 22:17)
  8. sevgilim.... aslında bir çok kelimeyle anlatmak isteyeceğim, ama ne yaparsam yapayım bendeki yerini, sevgisini, değerini dile dökemeyeceğim insan.... birgün yanındayken; şimdi nerde olmak isterdin diye sormuştun bana.... ben de sıralamıştım tüm ülkeleri... şimdi düşünüyorum saçmalamışım; senin yanında olduktan sonra nerede olduğumun hiç önemi yok... kalbim, aklım, rüyalarım, mutluluğum, hüznüm, gözyaşlarım, şarkılar, kitaplar, filmler, herşey artık seninle... senin olmadığın bütün görüntüler, yanımda yokken bile seni düşünmeden geçen tek bir an yalnızca hayatın bezdirici sıkıntısını taşıyor... sana hep diyorum ya insan bir düşü sever mi diye... sen de bıkmadan usanmadan cevaplıyorsun soruyu... şimdi kendim cevaplıyorum sorumu... insan yalnızca bir sesi duymakla; uzaktan bir hayali düşünmekle; onun gülüşünü, bir sözünü, gülerek anlattığı bir hikayeyi;bazen bin anlam yüklü bakışlarını düşünüp gülüyorsa; içinden sıcacık bir şey kayıp gidiyorsa, artık buna bir oyun, bir hayal, bir rüya denebilir mi.... bu gerçeğin ta kendisi değil mi....

seni sevmek...saatleri kendi dilediğin gibi düzenleyebilmek... başkalarının kurallarını hiçe saymak... kaybedeceğini düşünerek korkan insanlardan olmamak... kaybetmek ve umursamamak.... sanki herşeyin üzerinden uçup gidermiş gibi, dışındaymış gibi yaşamak.... anların peşinden gitmek... sonu ne olacak diye merak edilen romanlardan değil de; bir dizesi okunup kaldırılan ve her keresinde başka bir şey anlatabilen şiirlere benzeyen anların peşinden gitmek.... ve daha saymayacağım nice şey.... herşeyi anlamlı kılan sensin.....
    (v, 12.10.2007 17:03)
  9. sevilesi beğenilesi itü sözlük kişisi ve yazarıdır.
    (pawing flower, 26.10.2007 14:54 ~ 01.11.2007 16:35)
  10. 'ne lan bu fobiler' tepkisi yaratacak bir başlık listesi oluşmasına neden olan yazar.
    (pipelette, 27.10.2007 21:08)
  11. şu anda otomatiğe bağlayan yazar...
    (dunya zikime eyfel dotume, 27.10.2007 21:17)
  12. biri bunu durdursun dedirten yazar. an itibariyle sol tarafı tek kelimeli başlıklarla doldurdu. fobi fobisi yarattı sözlükte.

kitaptan mı ne yazıyor. alın şunun elinden şu kitabı yahu.
    (gölge, 27.10.2007 21:20 ~ 21:57)
  13. (bkz: özelliklenickkonusundaçokhassasolanyazarofobi)
    (hansvoralberg, 27.10.2007 21:22)
  14. önce çaylak oldu ve geri gelirken fobi kataloğu ile döndü sandım ama an itibari ile yanıldığımı anlıyorum. bir şeyin acısını çıkartıyor gibi sanki.bütün fobiler birbirine karıştı bende valla sağolsun bildiğimide unuttum.

"özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar fobisi " oluştu bende. napıcaz şimdi...
    (life for rent, 27.10.2007 21:24)
  15. (bkz: itü sözlük/@1257612)
    (sycrone one, 27.10.2007 21:47)
  16. seri copy/paste yapan yazardır.
    (holden caulfield versus tyler durden, 27.10.2007 21:50)
  17. artık "z" harfine gelmiştir yakında bitecektir fobi tanımlamaları.
    (demiurge, 27.10.2007 21:54)
  18. neden bu kadar yüklenildiğini anlayamadığım yazar.sözlüğü saçma sapan yazılarla doldurmak yerine,sözlüğün amacına uygun hareket ettiği için mi acaba?burdan kendisine devam diyoruz.
    (miyawmiyawmiyaw, 27.10.2007 22:03)
  19. her konuda hassas olduğu izlenimi uyandıran yazardır.
    (pipelette, 27.10.2007 22:23 ~ 16.03.2008 19:17)
  20. sözlük bir gün "bilgi kaynağı" olarak anılacaksa, emeği geçenler listesinde ismi önemle belirtilecek yazarlardan.

bir de sitem etmiş ahaliye. sagopa kajmer'den gelsin: "hıhınnn [motor sesi gibi, yapamadım şimdi] ahalim gazla..."
    (şiirbaz, 27.10.2007 22:28)
  21. yaratıcı nick bulma konusunda son derece hassas olan yazar. bir şey söyleyecek ise bunu ilerini ve cevabını düşünüpte söyleyen ileri görüşlü insan. yazar deneyimi son derece kabarık olan ve bunu son derece iyi bir şekilde kullanan kaliteli yazar. çok pohpohlandığında tepki vermez ve cool bir şekilde görünse de efendi davranmasını bilir.
    (bi sor neden yazıyorum, 30.10.2007 00:15)
  22. an itibari ile (ç)aylak (ç)aylak itü sözlükte gezinen kişi. gülmemek elde değil.
    (bi sor neden yazıyorum, 02.11.2007 02:25 ~ 02:31)
  23. benim ışığım, aydınlatıcım, dayanağım, sevdiğim, herşeyim.... beklenmedik bir anda, umulmadık olaylarla hayatıma giren ve geçmişe dair herşeyi anlamsızlaştırıp hayatımı yeniden anlamlandıran kişi. bazen çok yüklendiğim, çok çıkıştığım, ama herşeyden çok sevdiğim kişi.

varlığın hayatımı anlamlandırıyor... bilmem farkında mısın ama; benim dünyamın ışığının değişmesi için senin gülüşün yeter....kelimeler senden duyulduğu için böylesine akılda kalıcı, böylesine özel... ben seni çok seviyorum..... herşeyden çok.....
    (v, 13.11.2007 20:31)
  24. gecenin bir yarısı katkıda bulunduğum manasız başlık üzerine beyhude ama bir o kadar da hoş sohbetiyle sempati uyandırmış yazar. memnun oldum.
    (calavera, 14.11.2007 02:40 ~ 02:42)
  25. gün ışığına söyle
    gökyüzü çılgın mavileri de bilir.
    atamadıkça birbirimizi yüreğimizden
    ve vurdukça yüreğimiz birbirimizi
    sokakları sarmışken yağmurun bulutları
    o çılgın mavi yüreğimizde duruken,
    gülüşlerim çok uzaklarda kalır.
    içimdeki tamtamlar ayrılık çığlıkları atar,
    ama bu hayattan çalınmış zamanlar
    bizi yine de ayıramazlar.....

bana hep '' bir kere de sözümü dinle be!! '' diye sitem edip duran insan..kalbimin söz dinlemediğini anlamamakda ısrar eden şahıs... senin yanında olmadığım tek bir an, özleminle kavruluyorum... sana dair ne varsa hep benimle, en derinlerde..... seni çok seviyorum.....
    (v, 15.11.2007 01:15 ~ 01:15)
 sayfa  / 3