belki ilginizi çeker
  1. · oylama sisteminin sözlükten kaldırılması
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · ugg
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · yetenek sizsiniz türkiye
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  8. · mantık duygu ikilemi
  9. · şahan gökbakar

özel mesaj yoluyla kız düşürmeye çalışan abazan  

1. (bkz: burası kasıyor msn var mı)

edit: başlık başıma...
    (ceyyar kermit, 21.04.2008 10:07 ~ 05.08.2008 11:07)
  2. kaşarın iyisinden anlar.
    (dünyayı kurtaran adam, 21.04.2008 10:08)
  3. (zeus, 21.04.2008 10:17)
  4. vatanın milletin yüz karası; beyinsiz, ahlaksız, yüzüne tükürülesi kişi; sözlüğün yegane abazanı olma yollarında ilerlemek adına bizzat teşebbüs ettiğim durumdur/eylemdir/faaliyettir. lakin denedim, gördüm ki kazın ayağı hiç de öyle değilmiş. ilkin bikaç alıştırma, deneme-yanılma yaptım tabi ki. az biraz birikim yaptım kendime, reverans neyim edinmeye çalıştım; ama herkes bi kendine müslüman. bir el atan,omuz veren, kol dayayan, baş okşayanım çıkmadı. tek tabanca yola devam ettim. yılmadım, yorulmadım, ara ara soluklandım. eski yöntemleri harmanladım, yenileri bulmaya çalıştım. tam taşı gediğe oturttum, işi kafamda bitirdim, alem buysa kral benim diye naralarlan yoluma devam etme aşamasına geliverdim ki amacım, aracım, sentezim, tezim... ne varsa hepisi ayan beyan afişe edilmiş, nah şuracığa iliştirilmiş. o kadar poktan giriye ahauahauah süper olmuş diye mesaj da attım, yalan değil. hatta okumadım kimisini. favoriledim, sede kız kokusu var diye. artılamadım; ama allah var yukarda yalan diyorsam namerdim eksilemedim de. peki noldu, elde avuçta ne varsa tükettim de noldu. bir ben bittim, bir ben tükendim.

uzun lafın kısası iş yok. bu kesatlıkta fesatlığa heeeç gerek yok. bunca yol yöntem bilmek için de az biraz deneyip yanılmak gerek. bildiğimiz tüm taktikleri unutma zamanı şimdi. alıp kafamızı avuçlarımız arasına düşünme zamanı. boş durmamalı. yola devam!

benim masallarım hiç mutlu sonlan bitmedi lan. misal, bu masal da böyle bitti. sıra tekerleme faslına geldi. gökten üç am düştü; lakin benim tepeme yarrak denk geldi. o da sekti neyse ya*
    (de perros amores, 21.04.2008 11:06)
  5. kendisini stüdyoda bulduk:

- tatlı bir yorgunluk var gibi?
    - evet keyifli, adeta yaşanmışlıklarla yüklü bir yorgunluk. belki de bir arınma anı, içsel yolculuk, kekremsi bir tat, izdüşüm...
    - özel mesajlardan hep değil mi?
    - yok stüdyoyu boyadım da (gülüşmeler). indigo mavisi. nasıl buldunuz?
    - ee... mavi. peki, neden özel mesaj?
    - özel olduğu için elbette. (gözleri dalıyor.) siz sözlüğü bilmezsiniz. aslında göründüğünden çok daha az kız var. direkt nik altına "inanılmaz derecede tatlı bir insan" yazmanın riskleri büyük. kaldıramıyorum artık. insanlar beni örseledi.
    - ya işin vitrini?
    - şimdi, bir giriyi favori seçtiğimizde sahibine mesaj gitmesi işleri bir parça kolaylaştırdı tabi. önceden bu durumu göze sokmadan hissettirmek için kırk takla atardık. artık kızlar beğenildiğini hissetmek istiyor, bunun söylenmesini değil.
    - kıvamı tutturmak önemli yani.
    - elbette, "ben de kurt öldüğü gün ağlamıştım." dönemleri çoktan geride kaldı. teknoloji gelişirken kullanıcıların aynı kalacağını düşünmek kadar büyük yanılgı olamaz. bırakın ortak ilgi alanlarınızı da karşı taraf farketsin. cart diye bütün kartları açmakla olmuyor, eşli king değil bu.
    - bir de msn alma sorunu var?
    - bakın, msn göründüğü kadar büyük bir avantaj değil. sözlük postanesi'nin en sevdiğim tarafı ne biliyor musunuz; yazmadan önce üç-dört dakika düşünme fırsatı vermesi. msn'de ise geldiği gibi sallamak zorundasınız. herkesin harcı değil o. kızları her an şaşırtamazsanız bu oyunda çabuk düşersiniz.
    - hiç bu yönden bakmamıştım.
    - öyle tabi, ben neden kantinde değil de sözlükte kız düşürmeye çalışıyorum sizce? düşüne taşına, gerekirse kaynak taraması yaparak her an etkileyici sözler, saplamalar bulabildiğim bir ortam burası.
    - peki, şikayetleriniz yok mu?
    - olmaz mı. "kız düşürmenin en iyi yolu çelme takmaktır." gibi espriler, artık yapılmasın lütfen. bunlar hem yapanı, hem bizi küçültüyor. lütfen...
    - sevenlerinize son bir mesajınız?
    - "ancak bir benzerim öldürebilir beni."
    (tembel, 21.04.2008 11:41 ~ 17:44)
  6. (muglak, 21.04.2008 21:15)
  7. (hansvoralberg, 21.04.2008 21:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil