görseller
özden öngün 

belki ilginizi çeker
  1. · football manager 2010
  2. · rüştü reçber
  3. · denizlispor
  4. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · colin kazım richards
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · göt dağılması
  9. · sofya

özden öngün  

1. turkcell süper ligi'nin en kötü kalecilerinden birisi. 2007-2008 sezonuna konyaspor formasıyla başlayan süper kaleci özden, bu takımdaki harika performansı sonrası sözleşmesi feshedilince kendisini rize'de, çaykur rizespor'da buldu.

rize'ye geldiğinden beri 5 maçta 13 gol yemiş, son oynanan trabzonspor maçında özellikle ilk gol olmak üzere harika 4 gol yemiş kendisi. ayrıca sezonunun ilk yarısında galatasaray'dan 6 gol yemişliği de var.
    (sycrone one, 30.01.2008 22:02)
  2. şu an denizlispor'un kalecisidir.

dün oynanan denizli-kocaeli maçında bir kez daha canlı performansını izleme şansı buldum tribünlerden. denizli'nin ikinci kalecisiydi özden cenk'ten önce. cenk, konya'da sarı kart cezalısı durumuna düştü ve yerine trabzon maçında özden geçti. o günden bu güne trabzon, gaziantep, istanbul büyükşehir belediye, hacettepe, gençlerbirliği, sivas, kayseri ve dün kocaeli maçlarında forma giyen özden sadece 5 gol yedi. *

denizli'de 41 forma numaralı kaleci özden, dünkü kocaeli maçında adeta devleşti. "lan bunun forma numarası neden 41, yoksa kocaelili mi bu?" diye düşünmüştüm. evet kocaeliliymiş ve kocaeli genç takımında yetişmiş. dünkü maçta, benim saydığım 5 tane net kurtarış yaptı. asıl önemlisi, dakika 90. denizli 2-1 önde. hakem kılığında ortada gezen insan evladı* saçma bir penaltı verdi kocaeli'ye. bütün yük özden'e binmişti. özden bu penaltıyı kurtardı, top kornere gitti. gerisinde benim bilgisayar hata verdi zaten. adam penaltıyı değil, denizli'yi kurtardı.

geçmişi çok parlak olmayan bu kaleci, bugün benim gözümde bir petr cech idi. "helal olsun" diyorum burdan kendisine. bi de "maşallah aman nazar değmesin" diyorum.
    (renkler, 20.04.2009 01:13)
  3. denizlispor bu yıl süper lig'den düşmediyse, bu adama çok şey borçludur...
    (renkler, 25.05.2009 00:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil