görseller
özcan denizözcan deniz
özcan denizözcan deniz
belki ilginizi çeker
  1. · yılmaz erdoğan
  2. · aşk yakar
  3. · insanın ağzına sıçan parçalar
  4. · zorun ne benle aşk
  5. · tokat gibi şarkı sözleri
  6. · dengbej şakiro
  7. · karşılıksız aşk
  8. · lego saçı
  9. · kara prens
  10. · yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · itü sözlük
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · 100 opera
  7. · 2012
  8. · squadron
  9. · vazgeçersen kaybedersin

özcan deniz  

sayfa  / 3
  1. fantazi müzik ve prestij ailesi çıkışlı tenor.seymen ağa karakteriyle oyunculuğa el atıp piyasayı dağıttı.severim şarkılarını
    (marooned, 24.04.2004 23:05)
  2. bu sahış neredesin firuze filmi için benim 1 milyon seyircim var demişti ve nitekim sanırım (eğer yamuluyorsam düzeltin lütfen) izleyici sayısı 1 milyon a ulaşamayan film. ayrıca haluk bilginer de muhteşem bi cvp vermişti 'benim de 15 seyircim var, karım, ailem ve arkadaşlarım' diyerek. neyine güvenerek böle söledi hala çözmüş deilim. ikinci bi yılmaz erdoğan vakası olmasın da neme lazım şimdi buda ödül filan ister *
    (zoe, 06.05.2004 01:09)
  3. an itibariyle yeni albumunu çıkartmış bulunan progresif fantazi tarzlı kişi
    (marooned, 24.06.2004 00:53)
  4. genel tavır ve vizyonu yanında müzikalitesini de geliştirmiş ve fakat ses ve ayrılık albümünü beğenmediğim tenor
    (marooned, 25.06.2004 09:28)
  5. askerden geldikten hemen sonra katıldıgı programda hülya avşarın askerde bazı ihtiyaçlarını nasıl giderdiği sorusuna 'sizin resimlerinizle idare ediyordum' diye cevap vererek hülya avşarı .öt eden,asmalı konak dizisiyle birlikte kendi kulvarındaki insanların yapadıgı kadar kendini geliştiren,öyle yada böyle bi tarz sahibi olmayı başaran,yaptıgı müziğin kalitesini de yükselten şarkıcı,türkücü,tenor..
    (nefertiti, 25.06.2004 13:19 ~ 13:38)
  6. çıkardığı son kasedi ses ve ayrılıkla tam anlamıyla kendini aşmış ve bir insan kendini bu kadar geliştirebilir dedirten insan. (bkz. ses ve ayrılık)
    (palermo, 15.08.2004 02:14)
  7. saygı duyduğum, tiz sesi ve dizilerdeki karizmasıyla yükselen kişi. ama son zamanlarda pek bi metroseksüelleşti, kolpa oldu*. trend yedi bitirdi bıçkın delikanlıyı.
    ayrıca aydınlıdır bu adam, yeğeni kankamdır ordan biliyorum. sümüklü halini biliriz bunun, şimdi görse tanımaz bizi, elimizde büyüdü oysa ki. *
    (azureel, 15.08.2004 17:47)
  8. -sen beni öldürcen mi çıldırtcan mı canım...
    (lithium, 19.08.2004 23:10)
  9. "sen beni öldürcen mi çıldırtcan mı canım" isimli şarkısıyla türkçe'yi bir güzel katleden şarkıcı. ayrıca bu sözlerin kasedin kapağına nasıl yazıldığını çok merak ediyorum doğrusu
    (thereddeer, 01.09.2004 14:32)
  10. beni öldürtcen ve çıldırtcan kişilik
    (knightcoder, 01.09.2004 15:31)
  11. sahip olmadığı özellikleri kendisinde varmış gibi göstermeye çalışan büyük oyuncu, usta sanatçı kişilik.

(bkz: entel)
    (bkz: dantel)
    (r feynman, 07.11.2004 21:06)
  12. en azından kendini geliştirmeye çalışan insan...
    (giberling, 21.12.2004 16:00)
  13. kendini başka bir insan yapmak için çalışmış, fakat içindeki o müzmin kıroluğu bir türlü atamamış, yanık sesli eleman.herşeye rağmen çok sevdiğim bir film olan neredesin firuze'de oynamasından ve soundtrack olarak seslendirdiği 'şarkıların büyücüsü' adlı şarkıdan dolayı istesem de nefret edemediğim türkücü.*
    (ninca, 30.12.2004 16:36 ~ 16:40)
  14. en yakışıklı şarkıcı,asmalı konakla zirveye gelip,zirvedeki yerini uzun yıllar koruycak bir insan. her yaptığı projeyle başarısına başarı katan yakışıklı insan. son günlerde (bkz: ''haziran gecesi'')dizisiyle adını duyduğumuz isim.
    (yalnızlık senfonisi, 01.01.2005 15:19)
  15. (bkz: dün boktun bugün koktun)
    (pablo, 16.08.2005 19:50)
  16. sağlam sese sahip bir insanoğlu.. iyi bir tenor.. son albümünü çok sevdiğim şahsiyet..
    (amy, 16.08.2005 19:55)
  17. çıkar uğruna duruşundan ödün vermiş şarkıcı ve şu zamanların oyuncu bozuntusu. nerde o aslan gibi'leri geçmiyor günler'i yalan mı'ları söyleyen özcan..
    (acar, 12.09.2005 11:31)
  18. bu akşam dişlerinin fazlaca yamuk olduğunu farkettiğim,eski günlerinden pişman olan 'ben nasıl o kadar kıroymuşum' diyen kişi.
    (bettyboop, 12.09.2005 22:03)
  19. sadece 'geçmiyor günler' adlı şarkısını beğendiğim, kendisini pek sevmediğim türkücü-fantazi-arabesk yorumcusu kişilik.
    (darkenfact, 16.09.2005 22:36)
  20. hakkındaki biseksüellik iddiasını mahkemeye götürmüş şahsiyet. anlamadığım şey iddianın doğruluğunu ispatlamak karşı taraf için bu kadar kolayken, hangi akla hizmet bu işi mahkemeye götürüyor. "ben on numara kaliteli bir starım, hakkımı mahkemelerde ararım, basına malzeme olmam" havalarında mahkemeye gideceğine , "asıl o biseksüel, frijit, çükü de bamya gibi" şeklinde karşı çamur atması daha isabetli olurdu. bakalım bekliyoruz mahkemede kopacak kıyameti...

http://www.medyafaresi.com/...
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 28.09.2006 14:52)
  21. uzun zamandır sesi soluğu çıkmazken popüler olmanın ve popüler kalmanın yöntemleri el kitabına yazılabilecek bir atakla tekrar doğmuş kişidir. peki nedir bu popülerliğini tavana vurdurtacak, o köşeden öbürüne konukluğunu başlatacak ( hatta başlatmış olan, bakınız bugünkü ahmet hakan/hürriyet/köşe) pek bir popüler ailenin sevgilerine mazhar olmasını sağlayacak olay! efendim, özcan deniz, gülben-mustafa erdoğan çiftinin biricik oğulları atlas bebek bir şiir yazmış! evet evet yalnış okumadınız, şiir! işte bununla ilk cümlemi tekrar okuyun derim ve şiiri kucağınıza atar ve köşeme çekilirim. sessiz kalmak için değil! ben de özcan deniz ve ahmet hakan için şiir yazacağım da. ( içimdeki popüler olma isteği bambaşka/ kimse yazmadan ben yazayım)

"atlas bebek / atlas demek / ipek demek, kırmızı demek / sen ışık gibi, ayna gibi, ateş gibisin demek / atlas bebek / atlas demek / daha çok kardeşin olacak demek / ama annen, baban sana emanet demek / hoş geldin atlas bebek".

işte şiir bu canlar. şimdi, ister siz sayın isterseniz siz yorulmayın ben bu hafta özcan deniz kaç köşeye konuk olmuş, kaç programa çıkmış dökümünü yapayım, size de sunayım. ah bu popülerliğin gözü kör olsun. adama neler yaptırıyor!?
    (helena, 07.02.2007 15:33 ~ 15:35)
  22. beyaz şova katıldığında(ben de oradaydım) bütün kızları etkilemek amacıyla,onlara kısık gözlerle bakan, siz başka yere bakmadıkça gözlerini çekmeyen karizmatik, yakışıklı ve etkileyici olduğunu sanan insancık.
    (düşünemiyorum o hal de malım, 07.02.2007 15:48)
  23. hürriyet yazarlarından cengiz semercioğlu'nun yazısında "özcan deniz ne kadar zamanda bu şiiri yazdı bilmiyorum ama ben 3 dakika 25 saniyede bir şiir yazdım" gibi bir laf ederek bence iyi bir ayar verdiği insandır.

söz konusu yazı şurdan okunabilir : http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...
    (sükun, 16.02.2007 00:59)
  24. popüleritesini iyi kullanmadığını düşündüğüm insan..asmalı konak tan sonra değişme çabasını çok olumlu karşılamıştım ve bazı yönlere bakılırsa gayet iyi gidiyordu leman samla mercan dedeyle konserler, haluk bilginer gibi bir oyuncuyla fena olmayan bir film,kendi senaryosunu yazdığı ee hadi biraz daha gayret dediğim bir dizi,ee bir de yanında değiştiğini insanların gözüne sokmak için çıldırtcannn mı canım gibisinden şarkılar..
    ama şimdi nerede noldu?hiç bilemiyorum,geçen tv'de nazan öncelle saçma bir diyalog içinde yakaladım kendilerini ve şimdi de atlas bebek için bir şiir varmış konuda..yukarı çıkarmak istediği kalitesine ne yapmak istediğini veya akıl verenlerin ne dediğini bilemiyorum,yakınen tanıyan bir arkadaşı'özcan iyi niyetli,ama yanındakiler hiç profesyonel değil ve bataklığa kadar gider bu yolun sonu' diyebilmişti bana taa 2yıl önce,demek gerçekten de iyi tanıyormuş..garibime gitti çok,bakalım daha neler göreceğiz özcan beyden..
    (nickim konusunda kararsızım, 16.02.2007 01:13)
  25. bir damlalar halinde ıslattığı banyo aynasının karşısına geçerek şarkı söylediği ve bunu da bir klip edasıyla kamerayla çektiği haline bir de desa reklamlarındaki genel bir ifadeyle şimdiki haline bakıyorum değişimi görüyorum, şaşırıyorum.
    (gaia, 16.02.2007 21:58)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil