ancak böyle sığdı başlığa. tarihin en kötü yönetim kurullarından biri olan beşiktaş yönetim kurulu'nun basketboldan sorumlu üyesi
şeref yalçın'ın iddiası.
http://www.besiktaspostasi.com/...
gel otur canım şöyle, sakinleş biraz...
edit: bir süre önce futbol şube sorumlusu yapılmış bu arkadaş.
hayır yani, düşünüyorum kimi alsa ronaldo transferi gölgede kalır. "messi". bu oyuncuyu alamayacağımız aşikar. ben en siktiriboktan menajerlik(atıyorum primier manager. fm mi değil, haşa) oyunlarında bile alamıyorum. e o zaman böyle bir ihtimal de yok. allah akıl fikir versin diyorum bir beşiktaşlı olarak.
(bkz:
hele otur bi soluklan yiğenim)
beşiktaşlı olmama rağmen götümle gülmeme sebep olan talihsiz açıklama. ronaldo'yu da gölgede bırakacak futbolcu ne demek yahu? doktor frankeshtein olup über bir topçu mu yaratacaksınız merak ettim? messi'nin hızını, ronaldo'nun tekniğini, xavi'nin asist yeteneğini mi alacaksınız? bu kafayla ancak ronaldo'nun kibirini alır getirirsiniz. yahu hadi biz burada başlık-giri sıçıyoruz kendi aramızda, sen bütün basına açıklama sıçıyorsun. keita'dan iyisini getireceğim dersen, bak o gerçekçi olur. ama ronaldo. ne diyeyim bilemedim.
.........ve real madrid beşiktaşı transfer etti.
*
ya bu beşiktaş alem takım ya. kim yönetiyo bu takımı inşaattan 2 amele çevirip onlara mı yönettiriyolar ben anlamıyorum. transfer nasıl yapılır bilmeyen, mehmet topuzu kendi amatörlükleri, 3. sınıf transfer yöntemleri ile fenerbahçeye kaptıran bi yönetimin böyle bi açıklama yapmasına şaşırmadım, ama çok güldüm. mehmet topuza fenerbahçe bi dünya para bayıldıktan sonra, bu beşiktaşlılar gidip anadolu takımlarındaki genç ama vasat oyunculara 8 milyon eurolar döküp takıma almaya kalkmıyolar mıydı. takımın teknik direktörü bile taşak geçti lan beşiktaşla, ben o paraya o oyuncudan 80 tane getiririm verin gitsin dedi. işte böyle adamlar bu beşiktaşlılar. bu açıklamaya ben de götümle gülerek ilahi beşiktaş diyor, kendilerine kolaylıklar diliyorum.
(351986, 23.07.2009 11:45 ~ 11:46)
açıklamanın ciddiyetine uyar belki:
sanırım yönetici uzun boylu kalıplı bir oyuncu transfer etmek istiyor. güneşli günlerde, belki şampiyonlar liginde real madrid'le aynı gruba düşerlerse ikili mücadelede ışığın geldiği tarafa geçip gölge yaratır falan diye düşündü.
tanım: başına güneş geçmiş yöneticinin gölge ararken yaptığı açıklamadır.
(scamp, 23.07.2009 11:49)
" ronaldo hiç rahatsız olmayacak, tatiline, kumuna, güneşine bakacak. " demek istenmiştir.
(fular, 23.07.2009 11:50)
(bkz:
coştu bekir salavat getir)
ronaldo demiş hocam, hristiyan ronaldo dememiş...
eski stoper ronaldomuz vardı, şu an brezilyada oynayan milanın ronaldosu var. varoğlu var yani.
(yannis, 23.07.2009 11:53 ~ 11:55)
yok diyorum, "şampiyonluk sevincidir, heyecanlı bünyeler... geçer" diyorum. olmuyor. gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmesin yapılan saçmalıklara.
bu takım böyle değildi yahu. koyu bir beşiktaşlı olarak vallahi anlayamıyorum olanları artık. biri çıkar "biz 3 değil 5 sene şampiyon olacağız der", biri "öyle transferler yapacağız ki öyle olacak böyle olacak" der. üzmeyin lan bizi daha fazla. şurada adam gibi yaşayalım şampiyonluk sevincimizi. millete daha fazla madara etmeyin lan!
n'olur lan!
sen en son şampiyonluğunu bundan 6 sene önce yaşamadın mı a güzel takımım, senin transferdeki başarısızlıkların yaklaşık 10 yıldır gözüne gözüne sokulmadı mı her köşe yazarı tarafından hı? az bi sakin ol gözünü seveyim. biraz sevindirdin, mutlu ettin, onu da panayır yerine çevirme.
senin gibi taraftarı olan başka takım göstersene bana be! az değerini bil ya. gaza getirmeye çalışma bu tarz basit yöntemlerle. bu taraftar gaza gelmesini de, şampiyonluğu yaşamasını da, sevinci de, hüznü de çok iyi bilir. merak etme...
-evet, öyle bir transfer yapacağız ki ronaldo gölgede kalacak.
+pardon
-ne dedim lan ben? onu dışımdan mı söyledim?
+dedin artık yapacaksın. bekler taraftar.
-
messi?
+öeh.
-
zidane?
+bıraktı.
-
michael jackson?
+ali sami alkış'ı transfer et sen takıma. ebesi çok kullanışlıymış.
quaresma'yı getirirse bu takım, bu transfer "türkiye içinde" ronaldo'nun reale gitmesinden daha fazla yankı yapabilir. cristiano ronaldo dünyanın en iyi 2. futbolcusudur evet, ama reale gitmesi türkiye futbolu açısından çok da yankı yapan bişey olmasa gerek. quaresma, eğer gelirse, çok daha farklı olacaktır, zira ne fenerbahçe'nin ne galatasaray'ın, en azından söylenti şeklinde bile onun kalitesine yaklaşan biriyle görüşmesi basına yansımamıştır.
muhtemelen 2.20 boyunda bir futbolcu getirtip; arada bir kendisini ronaldo'ya sıcak yaz günlerinde gölge yapmak üzere maldivlere göndermeyi planlayan yönetici açıklaması.
yöneticiye not:bu taraftara bunu yapmayın.
kemal unakıtan eskişehirspor 1. lige çıksın ronaldinho'yu getireceğim demişti. sonra brezilya'dan başka bir ronaldinho getireceğini söylemişti. sonra onu da yapmamıştı. bu da onun gibi bir şey herhalde.
hangi ronaldo sayın şeref yalçın?
sekoya transfer edecek adamlar. ondan öyle demiş.
(görsel:
sekoya/62380)