|
|
- (bkz: ötanazi)
- "hrant dink benim" başlığındaki şu an silinmiş olan girisinde "yeryüzünde türk olmayan tek yer antartika olacak" gibisinden saçma görüşleri olan, şu sıralar beyaz bere ile sokakta dolaştığını tahmin ettiğim, duvarında yeni hazırlanmış ogün samast posteri olması muhtemel olan yazar.
(bkz: hayırlı işler)(olsen, 06.02.2007 15:24 ~ 15:25)
- bu coğrafyada yaşayan en adam gibi adamların belki de birincisi olabilecek sevgili hrant dink hakkında kaleme aldığı yazıdan utandığım, yazıyı okurken bu coğrafyaya olan inanç kırıntılarımın sonuncularını da kaybettiğim duygusuna kapıldığım, itü sözlükte yazan kişidir
hrant dink'i anlamadığı aşikar ve fakat anlamayışının üzerine kaleme aldığı yazı iç karartıcı ve bu coğrafya nereye gidiyor sorusunu sorduracak kadar da önemli aslında.
(bkz: hepimiz ogün samastız)
edit: hrant dink benim girisi moderasyon tarafından silinince ben de yukardaki giriyi silmiştim. lakin, bakıyorum ki hrant dink başlığında aynı entry terbiye sınırlarını aşmış bir editle yeniden canlandırılmış. o vakit yukardaki girimi de canlandırıyorum ve bir daha silmeyeceğim, bahsi geçen giri silinse dahi.
|