belki ilginizi çeker
· lafa bence diye başlayan ezik
gündem
· yatakta yapılanlar
· 2008
· gaffur aksoy
· cesaret
· hamas

öss ye bir sene daha hazırlanan insan modeli   

adana çık aradan

1. kesinlikle saygı duyulası, takdir edilesi insan modelidir. hele bir de mevcut puanıyla kalburüstü (hatta bayağı bir üstü) yerlere girebilecekken, elinin tersiyle o seçenekleri itip hayalindeki bölüme girmek için bir sene daha fedakarlık yapması her türlü övgü sözcüğünü haketmektedir kanımca. bir sene daha haftanın belli günü üç buçuk saat kıçının üstüne oturup deneme çözmek, elinde su şişesi, yumuşak uçlu kalemle çeşitli tikky tiplerin alay konusu olmak ( "ulan siz aynada kıçınızla alay edin be" dimi), ailenin bir sürü yasaklarıyla yaşamak her babayiğidin göze alabileceği birşey değildir zira. karanlığa umut serpmektir fütursuzca zira kimse ona bir sonraki seferinde istediği yeri garanti etmez, sadece kendisi vardır ve inanması gerekir...
    (aeolus, 30.07.2007 17:36 ~ 18.12.2007 18:30)

2. takdir edilesidir hayatının altın yıllarında hayattan bir tokat yemiştir ve sonunda bu azimle tam tersine çevirmeyi büyük oranda başarır o duyguyla birlikte..
    (wasabie, 12.10.2007 23:57)
  3. belirli aralıklarla "niye yaptım lan böyle şey "diyip bi soru daha çözücek akılsız yaratıktır
    (fluwn, 13.10.2007 00:00)
  4. hayatının en güzel senelerinden birini geçirmiştir bu süreçte.. insana acayip bi olgunluk getirir bir senelik ara, ama uzatmamak gerekir bu arayı..
    (bvrak, 13.10.2007 00:14)
  5. birde farklı bir tipi vardır

-bu sene olmadı seneye artık
    -ya bu senede pek bişey yapamadım ama herkes soruların zor olduğu söylüyo
    -ya seneye tekrar deniycem uykusus gitmiştim sınava
    -kem küm olmadı işte abi kısmet değilmiş

-durun ben askere gitmek için daha çok gencim
    (kemosentez, 13.10.2007 00:16)
  6. össye bir sene daha hazırlanıp, yetmedi bir sene daha hazırlanan, o da yetmedi bir sene daha ..... diye bir ömür çürüten, kaç kere össye girdiğini unutan, össnin bünyesinde alışkanlık yaptığı varsayılan yüksek kalileti, düşük faaliyetli modellerden daha şanslı olan, umutlu bir modeldir.
    yüzlerce kez: (bkz: buyrun benim)
    (bkz: mübalağa)
    (elem i mucevher, 13.10.2007 00:20 ~ 00:20)
  7. üniversiteyi bir halt zannedip o çok istediği yere girdiğinde 'lan ben bunun için mi kastım o kadar' demesi muhtemel olan kişidir.
    (nomennocry, 13.10.2007 00:28)
  8. ilk bir ay:
    '.mına koyiim gülveren kazandı ben kaldım, kızı orda rahat bırakmazlar,ben de girmeliyim oraya,ne olcak olm geçen seneden biliyon zaten konuları, bikaç ay sık dişini, gitme kantıra otur çalış hatta msn bile açmayacam lan.hem kazanınca hergün gızlarla gezecen bide onu düşün'
    düşünce balonuyla dolaşan, zamanla önce msni günde yarım saat açan sonra kantıra çağıran arkadaşa dur geliyom diyen, en sonra gülverenin okuldan birini bulmasıyla balonu patlayan erkekde bu modeldendir.
    (onbinnira, 13.10.2007 02:17)
  9. bi senenin değerini bi sene daha eşekler gibi calısıp anlayan kişi
    (mntiro, 13.10.2007 16:48 ~ 16:59)
  10. hayatını geçirmek istemediği bir şehirde hazırlanmak zorunda kaldığında, "ya burayı kazansaydım? en azından kurtulma olanağım var" diyerek kendini teselli eden, psikolojisinin içine edilmiş insan modelidir.

biliniz ki bu dönemde tanıştığınız herhangi bir insan sizin gördüğünüzün, bildiğinizin 180 derece zıttı bir kişi olabilir.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (passive aggressive, 01.03.2008 13:48)
  11. birkaç ay önce aynı şehirde sürekli gördüğü arkadaşlarının üniversiteye,büyük ölçüde de hayallerinin okuluna-bölümüne gitmesi sonucu yaşadığı burukluğun yanında hayallerine erişecek gücü bulan,yalnız kaldığı için daha çok çalışan,hayatının en uzun yıllarından birini geçiren ve geçirdiği zaman diliminin oldukça büyük bir kısmında mutsuz olan kişidir..acı çeker açıkça,sınav sonucunu görünce acı diner mi,diner..
    (mnemosyne, 10.04.2008 09:04)