belki ilginizi çeker
  1. · ygs
  2. · lys
  3. · öss nin kazandırdıkları
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · ezel
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · masters of horror
  9. · şeref dedünüzde canım nasıl turşu çekti

öss nin kaybettirdikleri  

1. ukteci: the artful dodger (18.11.2007 23:36)

öss öncesi, herkes için stresli bir dönemdir ve bundan sonraki nesiller için de öyle olmaya devam edecektir. stres, insana pek çok şeyi kaybettirebilir, öyle ki akıl sağlığınızdan dahi olabilirsiniz. uzun bir tedavi sürecinden sonra geri kavuşacağınızı umduğumuz akıl sağlığınız dışından, şunlara mal olur öss'ye hazırlanmak:

- kitap okuma alışkanlığının mahvolması: aman kafanı dağıtma, yorma ıvır kıvır diyen anne babalar yüzünden öss dönemi ancak harry potter ve buna benzer kafa yormayan kitaplar okunabilmiştir öğrencilerce. üniversiteye geçtikten sonra, bölümü ağır olan öğrenciler halihazırda kaybettikleri bu alışkanlığı geri kazanmak gereği duymamışlar, pek çok insan da msn başında oturmaktan kitap okumak yetilerini kaybetmişlerdir. bu özelliği geri kazanmayanları kınıyoruz tabii ki.

-düzenli ders çalışma alışkanlığı: lise sondan önce mütemadiyen yaymış bünye, bir anda şok yaşar. deli gibi ders çalışmak gerekmektedir, bu temponun içinde ders çalışır durursun, elin mahkum. sınav kazanılıp bir üniversiteye kayıt yaptırıldıktan sonra, eğer hazırlık okunursa iyice bırakılır, birinci sınıf başlayıp sıra sınavlara gelince ders çalışamaz insan. örnek ben. ne zaman düzelirim bilmiyorum.

şimdilik aklıma gelen bunlar olsa da, stres altında insanın kaybedebileceği çok, kazanabileceği az şey olduğunu söyleyebilirim.
    (blue danube, 23.11.2007 14:14)
  2. *50 ytl.
    *beyin.
    *vakit.
    *psikoloji.
    *bilgisayar.
    *insani özellikler.
    (kane, 23.11.2007 14:17 ~ 14:19)
  3. koskoca 3 yılım. çöpe gitti resmen. 4 olmasından çok korkuyorum. ayrıca kendimi de kaybettim. sonra görme bozukluğu başladı böylece görme yeteneğimin birazını da kaybettirmiş oldu bana. daha bir sürü şey yazardım da gereği yok, bu yolda yürümüş herkes hemen hemen biliyor zaten neler olduğunu. eğer bu seferde olmazsa bir yer seneye ygs ve lys adlı muhteşem iki sınav bekliyor beni. çorap değiştirir gibi sistem değiştirin bakalım.

yok, tutamicam ben kendimi;

(bkz: fuck the system)
    (wueseps, 18.07.2009 20:38)
  4. sonunda öss de iyi puan almak için ortaokuldan hatta sbs yle birlikte nerdeyse ilkokuldan başlayan test çözme yıllarını düşünürsek kitap okuma alışkanlığı ve kendini özellikle yazılı ifade edebilme becerisidir.
    (elastigirl, 18.07.2009 21:34)
  5. hayat.
    (stains, 18.07.2009 21:36)
  6. silgi.

yani sanırım, 6 7 silgiyle girenler oluyordu çünkü, kayboluyor demek ki.
    (yaşlı çocuk, 19.07.2009 14:28)
  7. koskoca bir senelik emek.
    (forgotten hopes, 19.07.2009 14:29)
  8. bir bok kaybettirmez.

lan!? kıçı kırık kağıtta yazan üç beş soru sizden neyi çekip alabilir?

o kadar basit mi veriyorsunuz sizden olanları?

bak ben ne güzel fakir fakir, işsiz yaşıyorum.

bukowski gibi öleceğim, bahtiyarım.
    (dahi anlamındaki de kadar popülerim, 19.07.2009 14:33)
  9. kendisine alternatif diğer tüm hayat edinme yollarını kaybettiren bir sınavdır üniversite seçme sınavı. bu öğrenci seçme sınavına dadanmış ve geçememiş olanların dönüp dolaşabileceği tek yer yine öğrenci seçme sınavıdır.
    (indim dereye nick bulamadım, 19.07.2009 17:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil