sınava başkasının yerine giriyor zannedilmekten dolayı sınıfın dışından 7 tane hoca gelip; bir bana bir de kimlikte ki resime bakarak boylumlamalarına sebep olan bir eylem.
edit: öss de masaya itü kimliği koymak adlı başlıkta bu kadar tepki gösterilmemesi bazılarını şaşırtıyormuş.. efendim.. kuyruk acısı mı.. hmmm
geçen sene yaptığım gibi bu senede yaptığım yapmaktan zevk aldığım, kendi egoma karşı bir kez daha iyilik yaptığım, finaller sonrası ilaç gibi gelen bir eylem.
insani bir eylemdir. deli gibi çalışmış, sonunda adı olan bir üniversiteye yerleşmiştir bünye, hava atmasın da ne yapsındır? üstüne bir de bunu sözlüğe yazsındır.
(bkz: ben boğaziçi üniversitesi gördüm)
milletin "başka işin mi yok" merkezinde bok atmak için yarıştığı durum. peki bu kadar önemli işi olan insanlar neden sözlükte vakit kaybediyor da o önemli işleriyle ilgilenmiyorlar ayrı bir merak konusu.
45 kilodan fazla olmamasına ragmen kilo problemi olduğunu iddia eden şehriye teyzenin hikayesini aklıma getiren olaydır.
bir de şey derler "görmemişin oğlu olmuş, çekmiş çükünü koparmış"
itirazlar için: masaya üniversite kimliğini koymanın hiçbir manası yoktur, zira ne hüvviyettir ne ehliyet.
o yüzdendir ancak ve ancak popoya kaçmış kazık uyarısı için kullanılabilir.
tüm eksi oylar için bakınız: itü sözlükteki kazıklı voyvodalar
öss'de masaya koyduğum ilkokul şiir yarışması 2.liği ödül belgem, yazlık yüzme yarışması şampiyonluk madalyam, adam olacak çocuk'ta çekilmiş bir boy ve portre resmim, ikametgah belgem, demokratik kongo cumhuriyeti üniversitesi fahri ordinaryüs profesör parşömenim, dave mustaine'in imzaladığı rust in peace cd'im, limon sıkacağı, paslanmaz dikiş seti, onlu tükenmez kalem seti ve elli tanesi bir liralık yara bandı setimin yanında hiç kalacak birşeydir.