ünal yarımağan'in dediğine göre 15 ağustos ile 20 ağustos arasında açıklanacağı söylenmiş sonuçlardır. ancak forumlardan gördüğüm kadarıyla giren herkes daha önce açıklanması için beklemekte. 15'inden önce açıklanacağını sanmıyorum, ancak önemli olan geç olması değil güzel sonuçlanması elbette.
bakalım bekleyip göreceğiz, istediğim yer olsun be
sözlük.
(bkz:
sözlüğü günlükle karıştırmak)
(bkz:
öss tercih dönemi)
edit 1: 12 ağustosta açıklanıyor efendim.
edit 2: beni
ytü-
gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği 'ne yerleştiren sonuçlardır.
sonuçların 12 ağustosta açıklanacağı an itibariyle duyurulmuştur.kimimiz hayallerine kavuşacakken kimimiz türk eğitim sisteminin gazabına belki ilk kez bazı kişilerse 3. 4. 5. kez vs. uğrayacaktır.herkesin istediği yere girebilmesini umduğum sonuçlardır diyerek iyimser bir havayla sonuçlandıralım.
muhtemelen dışardan ikinci bir üniversiteyi okuma fırsatı verecektir bana ulan
türk dili edebiyatıokuyacağız bir de bak şu işe adamlar 4 yıl üniversitede götünü yırtacak klasik sınavlarla cebelleşecek ben dışardan sınavlara girip aynı diplomayı alacağım sevinsem mi üzülsem mi...
yarın açıklanacağını duyunca evde yuvarlanmama sebep olan, kalbimi küt küt attıran sonuçlardır. öleceğim meraktan vallahi öleceğim...
bu gece zor geçer.
"internet üzerinden yapılan tercih işlemlerinde bir yamuk yapmamışımdır inşallah" diye dua ediyorum . şu saatte başladım duaya , açıklanana kadar aynı tempoyla devam edeceğim. işin ilginç olanı bu sınavın benim için bir şey ifade etmemesi... insan kardeşinin tercihlerini doldururken gayet lakayt davranabiliyor! o karambolde neler yazdım, doğru mu yazdım, sisteme girdim mi? bunlar hep soru işareti benim adıma. kardeşim içinse her şey güneşli miami günleri tadında, haberi yok tabii sabinin.
sonuçlarda bir yamuk olursa beni elektrikli testere ile keser, çok ciddiyim yapar bunu. zaten bu giriyi de olası bir cinayete ışık tutmak amacıyla yazdım ben, yoksa bana ne yerleştirmeden. canımla uğraşıyorum ben burada.
bazıları için de ikinci bir şans niteliğindedir. umarım iyi haberlerle uyanırız yarın sabaha. heyecan dorukta.
sözlükte bile baya insanın bu sonucu beklediğini düşünerek kendi şansımı ve umudumu her geçen saniye kaybettiğim sonuçtur.
(bkz:
puanlar yükselcek oğlum)
yarın saat 9.30 itibariyle açıklanacağı bilgisini almış bulunuyorum
(bkz:
bu sene kesin puanlar düşer)
(bkz:
bu sene sorular çok zordu)
herkes için hayırlı olmasını temenni ettiğim sonuçlardır.
sabah 9:30 da açıklayacaklarmış..
kocaevi üni - dantel bölümüne birincilikle gireceğim..
(liane, 12.08.2009 00:32 ~ 00:36)
sınava giren öğrencilere kaç posta gideceğini merak ettiğim yerleştirme sonuçlarıdır.
(bkz:
yerleştirmek)
heyecandan uyutmayan sonuçlardır. karnıma ağrılar girdi valla.
(momiş, 12.08.2009 08:43)
gram heyecan yaptığım yerleştirme sonuçları. kesinlikle takı tasarımdayım.
o değil de siteyi kitlemişler. ne ayak ?
(jimmy, 12.08.2009 08:49 ~ 08:52)
açılmış site şimdi baktım haydi hayırlısı diyorum.
http://osys2009.osym.gov.tr/(momiş, 12.08.2009 09:00)
sözlükteki öss'ye giren arkadaşlardan çok nereleri kazandıklarını ben merak ediyorum. çünkü puanlar açıklandığından beri duyurular kısmında pek çok yazar boğaziçi mi yoksa odtü mü, yardımcı olun diye kafa siktiler. üşenmedim hepsini not aldım. onlar kendilerini biliyorlar. şimdilik saklı tutuyorum isimlerini. eğer bana mesaj atıp nereleri kazandıklarını söylemezlerse ifşa edicem hepinizi haberiniz olsun, babayı almış bu diye.
şaka bi yana gerçekten merak ediyorum kimin nereyi kazandığını. bende bir zamanlar geçmiş biri olarak o yollardan anlıyorum hepinizi, sanmıyorum ama inşallah herkes ulaşmıştır amacına.
kız arkadaşımın tercih sonuçlarına bakmak için 4 saatlik uyku ile alarmı kurup 9da kalkmam ile şimdiden küfrettiren sonuçlardır.
sonuç olarak tercihlerin 2 tanesi dışında hepsi il dışı olunca böyle oluyor insan.
neyse hazırlıklıyız biz, playlist hazır. badem -
sen ağlama ile yaptık açılışı. 9:30da da bir
veda busesi patlar. miss miss. miss ak. ak.
(rwac, 12.08.2009 09:16 ~ 09:17)
şuan
http://osys.osym.gov.tr/ sayfasının karşısında tırnaklarını yiyen tüm yazarlara dua ettiğim sonuçlardır. umarım herkes gönlünün geçtiği yerlere girebilir..
heyecan dorukta beklemekteyiz. sınava giren tüm yazarlar aynı anda sözlüğe duyuru verelim şurası burası diye. yapalım bunu.
*
össye girmek için kapıda beklerken duyduğum heyecanı an itibariyle katlayarak hissettirendir.
açıklandıktan sonra sözlükle ilgili garip projelerimin olduğu yerleştirme sonuçları.
(jimmy, 12.08.2009 09:26)
değişik hissettiriyor. ne olduğundan çok eminim ancak "acaba" demiyor değilim. çok garip olm. neyse 4 dakika kaldı.
sonuçlar össye giren herkesi erkenden açıklanarak şapa oturtmuş, extra heycan katmıştır. her sene öss farklı olduğunu kanıtladı bu sene de yaptı yapacağını. gazanız mübarek olsun baylar ve bayanlar. belki iyi bir çocuk olursanız 5 dk. sonra siz de kendinizi iyi yerlerde görebilirsiniz
(destroyer, 12.08.2009 09:28 ~ 26.10.2009 18:53)
kazanan kazanmayan herkesin hayatını değiştirecek , evdeki saltanatlarını sona erdirecek olan sonuçlardır. yok öyle artık öğleye kadar yatmalar , her istediğini yapmalar , anne temizlik yapana kadar yardım etmeler.. yarından itibaren ''köle mod on '' yaşayacaksınız ne yazık ki.
kendimden biliyorum , önce tıp kazandığımı öğrenince o gün yemeğe çıkardılar hatta gece arkadaşlarımla eğlenmeye falan gittik. ertesi sabah annem beni 9 da kaldırıp ''yok artık öğleye kadar uyumak hadi kahvaltıya bugün temizlik yapcaz'' dedi. benden size söylemesi bugün son gün ne koparırsanız kardır.
ayrıca bu sınavın 'kimsenin hayatının değiştirecek kadar büyük bir olay olmadığını'' söyleyenlere inanmayın , kazanan kazanmayan herkesin hayatı değişecek , bir şekilde eskisi gibi olmayacak ama şu da bir gerçek ki umutlarınızı erteleyeceğiniz kadar büyük bir sınav değil bu , hayallerinize ulaşana kadar (her ne kadar nefret etsem de) durmak yok yola devam!
isteyen arılara hızlı internetim ile sonuçları bildirebileceğim sınav.