içinde benim bulunmamamı umduğum şanslı sayılabilecek yazarlar.. (össye girip nasıl şanslı olunabilirse..)
(bkz:
kötünün iyisi)
liseler mezun vermeyeceği için, şansımı deneyeyim şeklinde düşünen tüm yazarlar.
2004'te
lgs'ye girip 4 yıllık bir liseyi
** kazanan
*, 2003'de
lgs'ye girip 5 yıllık bir liseyi
*** kazanan öğrencilerin gireceği sınavdır, başka liseler mezun vermeyecektir.
(wasp, 17.06.2007 23:42 ~ 18.06.2007 01:20)
(bkz:
buyurun benim)
** giricem ulan!
*
bu pazartesi itibariyle
önümüzdeki maçlara bakıcaz parolasıyla dershane kayıtlarını yaptıracak yazar kişilerdir,olmadı bir internet kafe açarsınız yanına da bir su istasyonu hayat devam eder
öss 2007'den çıkan -dumanı henüz üzerinde olan- bir yazar olarak, "bi kere çalışın tam çalışın, bir kere girin şu sınava" diye tavsiyede bulunduğum yazarlardır. özellikler okulun falan bırakıldığı son 1 ayı iyi değerlendirmeniz çok yarar sağlayacaktır.
(bkz:
allah zihin açıklığı versin)
"mümkünse girmeyin" dediğim yazarlar topluluğudur. zira, öss kısaltmaları kabullenmiş, öğrenci s.kme sınavı haline gelmiştir. ikinci bölümden çok net yapan öğrencilerin hayatlarında hiçbir bok yapamayacaklarına eminim, zira o kadar çeşitli şeyleri ezberlemek(!) için kasan adamın ne kızlarla/erkeklerle işi olur, / ne hayatla...
lise 1 ve lise 2 konularını bir yaz tatilinde nasıl kapatacağını düşünen son yılda lise 2 ve1 den sorun yaşamak istemeyen.acınası yazarlar.şahsen bizzat kendim
yazın bol bol dinlenip, okullarında başlamasıyla beraber sözlükte takılmayı bırakıp adam akıllı ders çalışması gereken yazarlardır.
bu sene soruların kolay olduğunu görünce benimde dahil olduğum grup.3.sınıfta itüyü bırakıp okul değiştiricem ulen
aralarında bulunduğum azınlık.
öss 2006 dan hiçkimsenin benden beklemediğini bulduğum için 2008 de beklediğimi bulmak için gireceğim sınav olucaktır. belki bir şeyler yaparımda doğru düzgün bi yerlere giderim diye ümit ettiğim sınavdır. bir şeyler beceremesemde kapı gibi kimya öğretmenliğim kenarda durmaktadır. mezun olur 657'ye tabi olaraktan ömrümün sonuna kadar çalışırım...
(bkz:
657)
(bkz:
devlet memuru)
şimdilerde hayatın zorluklarını kanıksamış insanlardır. şahsım adına her gün trajikomik bir filmin başrol oyuncusu olduğumu düşünüyorum.
ben...
kazanmak için gireceğim sınav, zira çalışıyorum. evet insanlıktan çıktım.
böyle internet köşelerinde sürtmeyi bırakıp derhal testlerin başına dönmeleri gereken genelde genç kuşak yazarlar. bakın iyiliğiniz için söylüyorum güzel kardeşim nisan- mayıs şurada 2 ayınız kaldı toplasanız. burada 2 giri gircem diye kastığınız zamanda 5 tane türkçe sorusu çözseniz bu hergün böyle gitse, totalde aldığınız her artı puan için gelip benim bir girime artı oy vereceksiniz anlaştık mı!?
o değilde öss düşüncesi bile hala tüyler ürpertiyor hakikaten. allah kolaylık versin demek istediğim, kardeşimin de içinde bulunduğu gariban insanlardır. üstlerine varılmamalıdır.
"ulan bir de açık öğretim okuyayım." düşüncesiyle benim de gireceğim sınavdır. lakin, tesadüf eseri gidilen istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi görülünce "kassam mı?" düşüncesi kafayı kurcalamaktadır. üstüne
çok yakında mezun olacağım, okulum trakya üniversitesi ortamına girince bu fikir iyice kafama yerleşmiştir. bir yandan da "siktir et. yaz açık öğretim bir yandan da gir bir işe çalış!" şeklinde konuşan iç ses de haklıdır. görüldüğü üzere öss sadece, kendisine ilk kez
girenlerin kafasını kurcalamıyordur.
mayıs ve haziran aylarında pek yanlarına yaklaşılmaması gereken yazarlardır ayrıca sınavdan sonra 3 ay sorular şöyleydi benim puan şuraya yetmedi çeyrek puanla ödtüyü kaçırdım geyiği yapması muhtemel yazarlardır...
(bkz:
dark elven)
yok lan denemek için değil bildiğin giriyorum.
başarılar dilediğim yazarlardır.
(bkz:
haydi çocuklar)
mevsim çobuk dönecek gibi gözüktüğünden işi bir kat daha zor olan yazar ve öğrenci gurubudur. ama işte yazın gelmesi tek bir şeyin habercisi 'az kaldı!'(yani bitiyor yani sorulara abanın diye demiyorum, korkutmak değil amacım, piskopat fizik hocası olarak değil, yani sınavdan sonraki o ilk an kastım bitiyor yani özgürlük çok yakın sabır.)