belki ilginizi çeker
  1. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  2. · ortak payda
  3. · arkadaşın kardeşini koruma içgüdüsü
  4. · iğrenç espriler
  5. · örümcük
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · author
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · 100 opera
  6. · yaran diyaloglar
  7. · alex hagi den daha iyidir
  8. · söylenmiş en güzel söz
  9. · ankara ya 20 dakika içinde kar yağacak uyarısı

örümböcük  

1. beşinci nesil yeni arı. hoşgelmiş..
    (dedim ve noktayı koydum, 19.09.2008 20:22)
  2. (bkz: örümcük)
    (pitis, 19.09.2008 20:38)
  3. epey şirin bir nick seçmiş olan nesildeş.
    (naughtyboy, 16.12.2008 22:17)
  4. ender nick altı girilerimden birine sebep olmuş yazar..6. nesil olarak geç de olsa hoşgelmiş diyorum..

(bkz: sebebi bende saklı)
    (bkz: sır nedir bilir misin)

edit: ben 6.nesil olarak

(bkz: yazdıklarına önem veren kişi)
    (boşunasaymayirmiharf, 09.01.2009 05:58 ~ 07:54)
  5. gece gece
    sen beni güldürdün allah da seni güldürsün dedirten şahsiyet
    ellerine sağlık diyor ve başarılarının devamını diliyoruz

ceza aka keskinkılıç oslo'dan bildirdi...
    (ceza aka keskinkılıç, 08.03.2009 03:33)
  6. itusozluk'ün bana kazandırdıklarındandır. az zamanda çok ve büyük işler yapmış, yer yer güldürüp yer yer ağlatmış enlerime girmeyi başarmıştır. düşündüklerimi cümlelerinde buluşum ve benzer yaşamlar sürüyor oluşumuz klavyeden harflerin saatler boyu akışıyla sonuçlandı ve hissediyorum ki gerçek bi yoldaş kazandım! yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ve şimdi bir sonraki hedefe odaklanmış konumdayız, iyi ki geldin örümböcük, iyi ki tanıdım seni. sözlüğün huzurunda 100. girimi sana ithaf ediyorum. büyükadada beraber fayton turu yapacağımız günlere... *
    (hatshepsut, 02.04.2009 22:07 ~ 18.06.2009 15:51)
  7. söylemlerine inandırmak için sıklıkla 'valla bak' kalıbını kullanan, gamsız görünen ama mükemmeli isteyen arıdır, candır, özlediğimdir. kafam atık diyerek başladığım sohbetimizi sırıtkan bi ifadeyle bitirmemi sağlayandır.kendisi şu an tv kanallarından aldığı teklifleri değerlendirmekle meşgul, yerini sağlama alsın beni de aldıracak yanına. o teknik, ben renkli kısmı halledince tadından yenmez olacak eserimiz. * kendisine burdan başarılar diliyor özlemimi haykırıyorum, eğer bi randevu koparabilirsem mutluluktan uçacağım, bugünlük bitti. evet nokta.
    (hatshepsut, 18.05.2009 02:22 ~ 18.06.2009 15:52)
  8. ''kaçma lan'' deyip kaçmayacak adamı bile kaçırır*

üstelik bu utanmaz arlanmaz yaratık, sözlükte öncüsü olduğum bir organ mafyasına dair paranoyak düşünceler üreterek düşünce özgürlüğüne duyduğum saygıya da göz dikmiş durumda, wondrous kurtar bizi!
    (hatshepsut, 20.05.2009 01:29 ~ 01:36)
  9. gecenin dördünde bile felsefe yapan kıllı çocuk*
    (hatshepsut, 16.06.2009 11:33)
  10. bir vesileyle tanışma görüşme fırsatı bulduk kendisiyle. kara kuru bi şey, bakışlarından ne hissettiğini anlayabileceğiniz cinsten etkileyici gözlere sahip.bi de orda burda hava atıyo çok uzunum ben yakışıklıyım falan diye,söndürmeyeyim havasını gençtir özenmiştir dedim ama yalan işte naparsın; ip gibi olduğu için fazla uzun görünüyo yoksa eşit sayılırız yani * vapurda bir şeyler içme konusundaki beceriksizliği takdire şayan, içemeyip kendi üstünü başını batırdığı gibi yanında yöresinde kim varsa onları da çekiyor batağına.her şeyi sonuçlandırma gayesi var belirsizliklerden en az benim kadar nefret ediyor ve noktayı nereye koyacağını düşünüyor hep.büyükşehir çocuğu... hızlı yaşıyor.
    ayrıca yakında alkolik olmasından endişeleniyoruz ailecek; öyle ki son iki haftadır 24 saat alkolsüzlüğe bile dayanabildiği görülmedi.(bkz: anadolu ajansı)
    iyi çocuktur ya, gitar çalar, müzik dinler, şarkıları birbirine karıştırır, satranç oynar ve daima içer*
    bi de bugün doğum günü absolute almışlar içiyorlar, (yaa oku bunları da feyz al biraz yeşilaycı ol artık yoksa böyle rezil ederim işte zuhahaha)

yeni yaşı hayatına dair önemli dönüm noktalarına gebe,kararlar alacak kendine yön çizecek ve tüm bunlar olurken duygusal olarak uç noktalarda gidip gelecek.hepsi bittiğindeyse büyük ihtimalle uzaklardan ama sahiden mutlu yazacak buralarda, o zamana değin unutmazsa arar belki bizi de*
    her şeyin kelimenin tam anlamıyla gönlünce olmasını diliyorum yoldaş nice mutlu yıllara!
    (hatshepsut, 27.07.2009 01:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil