|
|
- her türlü anlamın yüklenebileceği söz öbeği. nasıl bir cümledir ki bu bu kadar çok anlamı içinde barındırabilir. ayrıca çok da akıllıca söylevdir. söylediğiniz kişinin kendi egolarını tatmin etmesine neden olarak o insanı mutluluğun doruklarına çıkarıp, özgüvenini tazeleyebilirsiniz.
ukteci: günebakan
- sözde buram buram duygusallık kokan, yavşakça söylenmiş bir söz öbeği. en güzel yerinden öperim ne demek? yavaş yavaş aşağılara kayarım, okşar ellerim demek. öpmekle tatmin olmam, sinir hücrelerim nerede yoğunlaşmışsa oralara yoğunlaşalım demektir. asıl masumiyet bu isteklerde gizlidir, samimiyetsizliklere ne gerek var?
"dudağınla yanağının birleştiği noktadan öpüyorum", "saçlarını okşamak, gözlerini hissetmek istiyorum" ve türevlerinden sıkıldıysanız ben polat 30 yaşındayım samsunluyum
- insanda kafa atma isteği uyandıran overdose, klişe ötesi, yapışkan bir konuşma bitiriş cümlesidir.
(wykka, 14.05.2008 22:58)
- 6 yaşımda kuzenim bana 'hebele bak, bu sözü söylediğin kız sana aşık olur' demişti. anaokulunda beslenme saatinde inceden aşık olduğum kübra adlı arkadaşımın beslenme çantasında kek olduğunu nereden bilebilirdim lan.
(hebele, 14.05.2008 23:02 ~ 23:50)
- banu alkan 'ın neremi neremi n'olur söyle bebeğimm diye soru sormasına neden olacak cümledir. kanımca da çok sevimsizdir.
- çok salak bi cümle hakkat. yani ahah en tatlı yermiş yaa mala bak manitaya denir mi öyle. ahaha öpcek san sen, nası sevişceksiniz biliyon mu gecenin sonunda. ahah yemezler ooluum..
ühühü yemezler lan. demeyin öyle manitanıza filan. ben de hep derdim öyle gerçi diyecek raddeye gelemediydim de yani..
ühühü pis romantikler allahsız sevgili sahipleri ühühüh
- geçmişi çok eski olmayan, yeni moda sayılabilecek sözlerden biri. bazen kısmet olmaz, gider çirkin birini öpmek zorunda kalırlar. kısmet işte. bazı insan, şanssız oluyor vesselam.
|