belki ilginizi çeker
  1. · bagas
  2. · abazan erkek
  3. · sevgili
gündem
  1. · ahmet kaya
  2. · yaran diyaloglar
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · thierry henry
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  7. · domuz gribi
  8. · ikinci öğretim
  9. · katık

öpüşmeyi sevmeyen sevgili  

sayfa  / 2
  1. anlamakta zorluk çektiğim, durumunu geçmişteki deneyimlerine yorduğum en tuhaf sevgili türü...bir de öpüşmek sizin için cinsellik bir yana; daha çok sevgi,aşk,şefkat duygularınızı şahlandırıyorsa ve sevdiğinizi öpmek veya onun tarafından öpülmek, 'seni seviyorum' un on katı daha fazla etkili olabiliyorsa ilişkinizde size 'karadır bahtım kara,sineme açtın yara' dedirtir bu anlaşılmazımsı sevdicek.
    (introverted, 31.10.2009 22:51)

2. öpüşünce bakireliğini kaybedecek sanan sevgilidir, ama karşısındaki erkek abazaysa haklı duruma gelebilir,
    kendimi kullanışmış hissediyorum ve benzeri bahanelerle kendinden soğutandır aynı zamanda, bu kadar büyütmese hâlbuki sevdiceğinin dudağına bi öpücük kondursa dünyalar onun olacaktır.
    (okisht, 31.10.2009 22:54)
  3. sevgilisi sigara kullanıyor, kendisi kullanmıyorsa haklı olan sevgilidir. artık insanı bayan kültablası yalama klişesine girmeyeceğim ama farkediyor bu bir gerçek.
    (kafadanımdiyorumamaanlatamıyorum, 31.10.2009 22:55)
  4. bir an önce sevdirilmeli, inat ediyorsa sevgililikten men edilmelidir.

buyur? çok mu seviyorum dedin? o zaman gülü seven dikenine parayı seven... eee şey... konuyla alakası yok onun tamam ama gülü seven dikenine katlanır.
    (beyazleblebi, 31.10.2009 22:55 ~ 22:56)
  5. öpüşmeyi bilmediğini düşününen sevgilidir. oysa ki öpüşmek için özel bir bilgiye gerek yoktur, öpüştükçe deneyimlenir, deneyimlendikçe tadı artar.
    (naringergedan, 31.10.2009 22:57)
  6. sevgilisinin geçmişin azılı saksocularından olduğunu düşünen hijyene düşkün sevgilidir.
    (tükenmezkalemsilgisi, 31.10.2009 22:57 ~ 23:19)
  7. severdi bir zamanlar. ama artık öpüşe öpüşe boku çıkınca, dil oyunlarının dilleri birbirine güreştirir gibi oyun oynamak haline gelmesiyle ve en önemlisi öpüşmenin alt dudağın birisi tarafından emilmesinden başka bi anlamı kalmayınca öpüşmeyi sevmeyen sevgili olmuştur.

ya ilk öpüş kaç kuruş söyle! ne kadarsa vereyim hep ondan olsun emi.
    (klorak, 31.10.2009 23:00)
  8. sevgili olmayandır, teni çekmeyendir, artık gitsindir.
    (buzdan yıldız, 31.10.2009 23:07)
  9. karşısındaki kişi öpüşmeyi bilmiyorsa, aynı yemeği yemekten de sıkılmışsa neden olmasın.
    (comedian, 31.10.2009 23:11)
  10. öpüşünce ne oluyor ki diye savunma yapar. aslında öpüşmek çok zevk vermez, asıl o an birbirine yaklaşma zevk verir diye kandırmaya çalışır. herkes öpüşüyor mu sanki diye savunma yapar. bu savunmasının ardından bütün sevişen arkadaşlarınızın listesini çıkarıp alışveriş listesi gibi eline verin. susuyor sonra. öpeyim bari diyor. içinden gelmeden öptükten sonra napayım ben senin öpücüğünü. kurbağa mıyım lan ben, sanki öpünce insan olucam. öpeceksen öp, öpmüceksen de öpme.

bu konuyu bu kadar abartmaya ne gerek var zaten. kız tarafı yapıyorsa bunu (ki başka bi ihtimal yok erkek dediğin öper) sevmediğinin göstergesidir. benim birbirlerini çok sevdiğinden emin olduğum bir çift var, kız karşı kanepeden tükürüyor, adam öbür kanepeden o tükürüğü yakalıyor. aşk nasıl bir şey. gör bak.

öpüşmek zevk vermiyomuş. kimse öpüşmüyormuş. hiç öpüşmedik diye kandırın amına koyim.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 31.10.2009 23:13)
  11. öpen adamdan dolayı bildiğin yalan söylüyordur. artık tükürük enjeksiyonu mu yapıyorsun öperken, yoksa domuz gribi şüphesi mi var...ona da sen karar ver.
    (mevlüt şekeri hüznü, 31.10.2009 23:14)
  12. belki de öpüşeceği sevgiliyi sevmeyen sevgilidir.
    (chericheri, 01.11.2009 00:16 ~ 00:17)
  13. böyle bir sevgiliye sahipseniz anlayın ki yanınızdaki kişi gerçekten sevgiliniz değildir. belliki fazla yüz göz olmamak için güzel bir kılıf bulmuştur sevmiyorum diye. sevgili dediğin öpüşür aq.

(bkz: dertliyim yine sözlük)
    (therealman, 01.11.2009 00:46)
  14. dudaklarından gıdıklanan sevgilidir. dudaktan gıdıklanmak da nasıl oluyorsa artık. bazı kadınlar antikadır yapacak bir şey yoktur. mümkün olduğunca başımıza bu tür hadiseler gelmeyesicedir. allah korusundur.
    (castiel, 01.11.2009 00:51)
  15. tuhaf olduğunu biliyordum ama bu kadar da değil. bahsettiğim sevgili erildi oysa.

en tuhaf bir şey..
    (introverted, 01.11.2009 01:05)
  16. öpüşmeyi sevmiyorsa sevgili derken bir daha gözden geçirin.
    (hannan, 01.11.2009 01:07)
  17. (bkz: hiç senin olmamıştır)
    (theme, 01.11.2009 01:09)
  18. aklından başka birini düşünen sevgilimsidir.. yoksa kolunu tuttuğunuzda sizden kaçarcasına koltuğun diğer yanına oturmaz, yanağından bile öpseniz kafasını çevirip de konuyu değiştirmezdi.. yoksa 6 ay sonunda "seni seviyorum ama arkadaş olarak!" demezdi..
    (suursuz, 01.11.2009 01:14)
  19. öpüşmek eylemin işteşliğini kaybedip, edilgen hale gelmesinden nefret eden ve bu yüzden öp(üş)meyi sevmeyen sevgilidir. öpmek eylemi edilgen hale gelmedikçe ; iyi öpüşen bir sevgili dünyanın yarısı demektir*
    (mar adentro, 01.11.2009 01:39)
  20. öpüşmek eyleminin sadece öpüşmekten ibaret olmayıp daha ilerisine gitmesini sevmeyen sevgilidir. uzun uzun öpüşmek ve üzerine pasta cila minik öpücükle bitirmek ister eylemi. kız erkek öpüşmelerinin sorun çıkartan kısmı daima kızsa baş neden budur gibime geldi. ancak hemcins olayını pek bilemiyorum. henüz sorun yaşamadık allaha şükür.*

o değil de "gözlerini neden kapatıyorsun?" deyip tribe girmenin anlamını bilemedim ben? ne diyelim de ikna edelim haydar hocam?

...
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 01.11.2009 01:46 ~ 01:52)
  21. olmaz olası sevgilidir. öpüşme cinselliğin temelidir lan. nasıl yürür bu ilişki?
    (bahti, 01.11.2009 02:00)
  22. ben.

hoşuma giden bir şey değil. lakin atıp tutarken götünü kullananlar bilsinler, adriana lima ile öpüşsem, yine bunu zevk alarak yapmam mesela. bazı insanlar karşısındakine çok değer vermelerine rağmen öpüşmeyi sevmeyebiliyorlar, alemin aşk doktoru siz misiniz lan uçan süpürgeler? vay anam gerçek sevgili değildir, sevmiyordur falan. oya germen gibi köşe bulun bir gazetede, ayşe arman'la nefis rekabet edersiniz. ben diyeyim. harcanmayın buralarda.
    (horny meydan, 01.11.2009 02:15)
  23. benim arkadaşımın da var bunlardan bir tane.

adamın sabrına hayranım yeminle.
    (neltharion the earth warder, 01.11.2009 02:20)
  24. sevene göre değişir

(bkz: abazan erkek)
    (nrealnunreal, 01.11.2009 02:27 ~ 02:28)
  25. astımı olan sevgilidir. evet öpüşmek nefes almaya engel değil ama normalde bile devamlı ağzından nefes alıyorsan, ota boka krize giriyorsan olmuyor işte. baya tıkanıyorsun sonra dur bi aşkım deyim ilacını çekiyorsun ama ne heves ne istek kalmıyor.
    (çamıntepesindekiökseotu, 01.11.2009 02:37)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil