öpüşelim ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. günümüz gençliğinin yakalandığı acı hastalık sonucu sarfettiği cümle.
    (bkz: fast food aşklar)
    (stars giggle meh every nite, 22.12.2004 15:17)

2. (bkz: fuckmate)
    (creepingdeath, 22.12.2004 15:25)
  3. sadece öpüşmeyle kalıyosa bu cümle insana koyabilir.ama olay ileriye gidip sevişelim ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez halini alırsa,gayet güzel bir tatmin sağlar.
    (ikarus, 22.12.2004 16:21)
  4. "seni msn'neme eklerim ama bu sana ileti göndereceğim anlamına gelmez" gibi bişeydir sanırsam.
    (ubi, 22.07.2006 13:15)
  5. "close your eyes and think of someone you physically admire" şarkı sözlerini diline dolamış insanın ağzından dökülenler.
    (tangerine, 22.07.2006 13:19 ~ 13:23)
  6. (bkz: one night stand)
    (odadaestrangedçalıyo, 22.07.2006 14:41)
  7. (bkz: sevişelim ama elbiselerimizi çıkarmadan)
    (gibigibi, 22.07.2006 14:48)
  8. (bkz: kissmate)

(bkz: o ne ola ki)
    (theone, 22.07.2006 17:04)
  9. ve theone'dan dev hizmet, konuya muhteşem tamamen türkçe, tamamen ingilizce ya da amerikanca katıksız tanım;

türkiye'de tek gecelik ilişki veya arkadaşlar arasındaki keyfi cinsel ilişki gibi şeyler pek matah şeyler olmadığından bizde kadın ve erkek olmak üzere heterojen şekilde dağılan iki elemanlı bir arkadaşlık ilişkisi kümesinin ortaya çıkarabileceği en masum, kabul edilebilir ama arkadaşlıkla, sevgililik arasında kalan kısmını tanımlayan bir tümcedir efendim.

genelde bu olayın vuku bulması şu şekilde gerçekleşir; birbiriyle çok uyumlu olan, iyi anlaşan iki arkadaş hayattan, kendi başarısız ilişkilerinden bezmiş bir barda ya da bir yerlerde oturup dertleşmekte, dışı içindeki sıvının soğukluğundan buhulanmış bardaklarındaki alkol muhteviyatlı içeceklerini yudumlamaktadırlar, derken bir an gelir ve sessizlik olur; ikisi de sanki varolmayan bir düzlemde buluşan karşısındakini içeren değişik hayallere kapılır ve bundan sonra duruma göre tazyikli, duruma göre ise serçe parmak kalınlığı akan su misali bir öpüşme yaşanır, daha sonra bu ikili kendilerinden utanır, kızarır ve hatta bozarır arada yere bakarlar ve sonra yine birbirlerine ve karar verirler o anda orada olmuş olan şeyin tadını biraz daha çıkarmaya, kötü giden bunalımlı hayatlarında birbirlerinde buldukları bu masum ama hınzır teselliyi biraz daha yaşamaya ve içlerinden bilirler ve de kendilerine derler ki: "öpüşeceğiz şimdi ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmeyecek."

öyle de olur, ikili o anın tadını çıkarır ev daha sonra hayatlarına devam etmeye çalışırlar ama o masum öpücük çoğu zaman bu arkadaşlık ilişkisini uzun vadede çok büyük ihtimalle sevgili olmaya çevirir, ya da çevirmez... hayat devam eder hiçbir şey bilinmez.
    (theone, 22.07.2006 17:25 ~ 17:26)
  10. (bkz: we don't date, just fuck)
    (azureel, 22.07.2006 17:27)
  11. türkçemizde bu olayı karşılayabilecek tek kelime bir terim uydurmak gerekirse aklıma gelen naçizhane terim şudur;

(bkz: öpdaş)
    (theone, 22.07.2006 17:33)
  12. sevgili olmaktan korkan şahsın ettiği laf.
    (lulu, 22.07.2006 17:33)
  13. "ben sorumluluk almam zevkime bakarım,benden ilgi bekleme, öpüştük diye seni "aşkım bebeğim birtanem" diye arayacağımı, aşk mesajları atacağımı, öyle yapış yapış romantizm yaşayacağımızı falan düşünme, ayrıca bana aşık olmaya falan da kalkma, 'ben seni sevmiştim,beni bırakma..' gibi saçmalıklarını da dinlemem çeker giderim" anlamı içeren cümledir.
    (touch of pink, 23.07.2006 22:25)
  14. (bkz: free love)
    (beşamel soslu brokoli, 23.07.2006 23:32)
  15. (bkz: fuck body)
    (sercekafasi, 23.07.2006 23:36 ~ 23:36)
  16. (bkz: sevişirim ama orgazm olmam)
    (tutkuyakar, 24.07.2006 15:18)
  17. - bayramın mübarek olsun dayı.
    + sağol yeğenim. gel bir öpeyim seni.
    - öpüşelim ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez.
    + hımm...
    (hansvoralberg, 24.07.2006 16:30)
  18. -sevgili olabiliriz ama bu seninle öpüşeceğim anlamına gelmez.
    +alternatifi yok mu bunun?
    -öpüşelim ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez.
    +başka?
    -öpüşmeyiz ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez.
    +hmmm, ikinci başlık en iyisi sanırım, bu konuda bişeyler yazmam için bana yardımcı olur musun?
    -yardımcı olurum ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmoöoööuüümmumumuck...
    (libertar, 24.07.2006 20:01)
  19. buddy fuck diye adlandırılan amerikan cibiliyetsizliğinin giriş cümlesi
    (bkz: arkadaş arkadaşı siker mi lan)
    (bkz: sikişelim ama bu orgazm olacağın anlamına gelmez)
    (atp, 13.01.2007 02:30 ~ 02:31)
  20. (bkz: başka bir arzunuz)
    (togisama, 15.05.2007 22:07)
  21. mesela dudakarını beğendiğiniz bir insana söylemek isteyeceğiniz bir cümledir. denemekten zarar gelmez.
    (cappuccetto verde, 15.05.2007 22:44)
  22. bu nasıl bir mantıktır, hangi akla sahip biri bu cümleyi kurabilir gerçekten bilmiyorum. bu cümleyi kurabilen insanın aslında ilişkilere, bağlılığa, karşısındakine ve kendisine olan saygısına, öpüşmekten ne anladığına ve gerçekten kimlerle öpüştüğüne bakmak gerekir. önüne geleni, kendisine hiçbir şey ifade etmeyen birini bile öpme kapasitesine sahip biriyse zaten, bu kızdan ya da erkekten uzak durmak gerekir, tabi bu durum sizi rahatsız etmiyorsa o ayrı.

- öpüşelim ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez.
    + nasıl yani?
    - aynen duyduğun gibi, seni öpücem az sonra ama bu sevgili olduğumuz anlamına gelmez.
    + ne diyorsun sen ya?
    - seninle sevgili olmak istemiyorum, herhangi bir bağlılık istemiyorum. şimdi seni öpüyorum ama bu yarın başkasını da öpmeyeceğim anlamına gelmez. hatta belki hayatımda sevgilim dediğim başka biri bile olabilir. seninle sadece kendimi tatmin edicem.
    + hayvansın rıza.
    (ascella, 15.05.2007 22:54)
  23. (bkz: dudak aşkı)
    (agustos, 09.04.2008 13:30)
  24. öpüşmeyi duygusallıktan uzak tutan insanın söyleyebileceği sözdür. bu insan, tamamen hormonlarının yönlendirmesiyle hareket etmektedir. yaşadığı bir aşk değildir. sadece yanındayken dayanamadığı, tutkulu bir arzudur hissettiği. sevgililiğin gerekliliklerinden biridir öpüşmek ama sevgili olmak için yeterli değildir. hergün aramalıdır sevgili. jestler yapmalı, mutlu etmelidir sevgilisini. sevdiğini söylemelidir. şevkat göstermeli, saygı duymalı, yanında olmalıdır. daha bir çok şey…ama bu yükün altına herkes giremez, girmek istemez. öpüşüp kaçmak ister. ama ortada gerçek bir aşk varsa mustakbel sevgili istediği kadar bu sorumlulktan kaçsın, bir sure sonra farkında bile olmadan o girdabın içinde bulacaktır kendini.
    (mia wallace, 17.04.2008 02:36)
  25. (bkz: fuck buddy)
    (chatin, 17.04.2008 04:17)
 sayfa  / 2