belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · prison brake
  7. · the twilight saga new moon
  8. · ekşi sözlük ve itü sözlük karşılaştırması
  9. · delphi

öpüşürken gözleri kapatmak  

1. içtenliğin, huzurun, teslimiyetin göstergesidir...

o an içinde bulunulan mekandan, zamandan uzaklaşıp sadece "o"nun olduğu bir dünyaya taşınmaktır.
    (uçuçböceği, 16.05.2008 19:57)
  2. konunun özünü kavrayaman bazı bünyelerde, yanlış anlaşılmıştır.

- ama gözlerin açık memduh.
    - seni daha iyi öpmek için hayatım.
    - onu demiyorum be, eğer gözlerin açık öpüşüyosan samimi değilsin taaamm mı?
    - ben kırmızı başlıklı kızı öpmek istiyorum nazife, sen git o gelsin. haspinallah..
    (karim abdouf, 16.05.2008 23:16 ~ 23:16)
  3. (bkz: refleks)
    (jenesaispas, 18.05.2008 15:28)
  4. asıl öpüşmek istediğiniz insanla öpüşmediğinizin göstergesidir. insan deli gibi istediği birisi karşısındayken neden onu hayal etmek için gözlerini kapatır ki? cevabı aslında oldukça basit. çünkü onunla değil bir başkasıyla öpüşmeyi tercih ettiği için öpüştüğü insanın gözlerine bakmak istemez. öpüşürken gözlerini kapatan insanlar, öpüşürken başkalarını hayal ederler(miş).
    (tosbacik, 18.05.2008 16:19)
  5. kısa mesafe bakıcısı değilseniz gayet mantıklıdır.
    (steinmetz, 18.05.2008 16:24)
  6. bu öpüşme işinde zaten her şey karışık. gözün açık öpersen samimi kapalı öpersen samimi degil. ben mesela bir gözüm acık bir gözüm kapalı öpüşüyorum, şimdi ne olacak?!?
    (bkz: valla lan)
    (volatile liquid, 18.05.2008 16:24)
  7. anlam veremediğim eylem, yapsam yapsam ne bileyim bi eşeği bi atı öperken yaparım heralde.
    (phoenix, 25.01.2009 18:57)
  8. kapatmayıp açarak yapılırsa iki tarafında gülme krizine girmesiyle sonuçlanan olaydır.en iyisi kapatıp romantizmin doruklarına çıkmaktır.
    (çıtırpaneharcı, 25.01.2009 19:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil