görseller
önce sen kapatönce sen kapat

belki ilginizi çeker
  1. · saatlerce telefonda sevgilisiyle konuşan tipler
  2. · en çok ben sevdim
  3. · önce sen kapat
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · 9 şubat 2005 istanbul daki kar yağışı
  9. · camelot

önce sen kapat  

1. sevgi pıtırcıklarının telefon kapatma merasimlerine sebep olan cümleleri.o der ki sen kapa,öbürü de hooooyır seeen.para yazıyormuş,kontör gidiyormuş kimin zikinde.gerçi arayan tarafta hafif bir rahatsızlık oluşmaz değil.saate bakar, ulan kapatiyim fatura çok geldi der lakin karşısındakine de artislik yapacak ya kapatmayacak.bunun inatlaşması takribi 5-10 dakika sürer.ee ne geçti elinize hiçbişey.rulo şeklinde gsm faturası.böyle şımarık hareketlerden şiddetle kaçınmak gerekir.
    (vicdan muhasebecisi, 11.07.2007 12:52)
  2. sevgi pıtırcığı sevgililerin telefonu kapatırken yaşadığı o iğrenç diyaloğun başlangıç cümlesidir:

+seni seviyorum
    -hihihi ben de seni seviyorum canım
    +tamam hadi kapatalım çok yazmasın
    -ay ama ben kapatamam kiii, önce sen kapat.
    +yok olmaz, önce sen kapat bağyanlar önden.
    -hihihihi olmaaz olmaz, önce seen
    +yok valla sen kapat
    -seenn.. seen!
    +yahu çıldırtma adamı kapat ulan! önce sen önce ben! suyla mı konuşuyoruz hasta ettin adamı! kapat ulaan
    -ama.. ama..
    çat (kapama efekti)
    -aptal, salak, geri zekalı şeey ağla1
    (tanrim ben nerdeyim, 11.07.2007 13:03)
  3. online oynanan oyunlarda hile kullanımına sık sık şahit olunur. aim hack olsun wall hack olsun map hack olsun türlü hileler açılır takım oyunlu oyunlarda. oyun esnasında da rakipler birbirlerine "kapa o şifreyi"(hileyi kapatmasını istiyor şifreden kasıt bu) gibi uyarılırda bulunur işte "önce sen kapat" bu uyarıdan sonra gelen repliktir.

-şifre açmış pezemeng kapa o şifreyi
    +önce sen kapa at yarraa

-hileyi kapatmazsan yanına gelir söve söve bir hal olurum
    +önce sen kapat
    (chixculub, 11.07.2007 14:07)
  4. (asymmetry, 23.10.2009 13:40)
  5. mıyk mıyk aşkım, kelebeğim
    mıyk mıyk otum, bokum, böceğim
    mıyk mıyk arım, balım, peteğim
    mıyk mıyk da mıyk......
    (damdandüşegelen, 23.10.2009 15:09)
  6. her ilişkide telefon görüşmeleri esnasında en az bir kere söylenen cümledir. birbirimizi kandırmayalım.
    (balefulwhisper, 23.10.2009 15:11)
  7. bir türlü anlayamadığım ama sürekli maruz kaldığım bir durum.ne bu sevgi göstergesi mi anlamıyorum ki , kim önce kaparsa o daha az mı seviyor ; iki saat önce sen kapa hayır sen demek için kontör harcanmaz ki ama. en güzeli benim yöntemim hadi görüşürüz aşkım diyorum o da görüşürüz aşkım hadi sen kapa diyor kikirdeyen bir ses tonuyla ve pat kapatıyorum. ne bu şimdi sevmiyor muyum?
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 23.10.2009 15:14)
  8. beni benden alandır. hayır ben zaten konuşmayı seven bi insanım düşünsenize:

-sevgilim öpüyorum o zaman seni?
    +tamam canım, ben de seni çok öpüyorum.
    -hadi sen kapat.
    +yoo, valla bana uyar hayat, ben konuşurum daha yani (sırf uyuzluk olsun)
    -ahaha, peki madem, görüşüz tatlım.

bak mis gibi, ne akıllı hatunum yeminle.*
    (buzdan yıldız, 23.10.2009 15:45)
  9. mıç mıç sevgililerin neredeyse her telefon görüşmesinde kullandıkları cümle. bu cümlenin söylenmesi ile telefon kapanana kadar geçen süre arasında yaklaşık yarım saat geçer. başka konular konuşulur, tekrar telefon kapatmak girişiminde bulunulur. ve tekrar önce sen kapatlar başlar. bitmezzz....
    (yolkolik, 23.10.2009 16:09)
  10. bazen sevgilinin tavrıyla zorla içine ittirilen hastalık.

tüm veda sözlerini ikişer defa söyleyip telefonu kapattıktan bir süre sonra sevdicek arayıp "neden telefonu yüzüme kapadın%? diye sorunca bir süre korkudan "önce sen kapat" denir..sevgili sonunda bundan bıkar,hadi öptüm den sonra telefonlar kapanır..

..mutlu son..
    (cin derede taş kınası yapan çocuk, 23.10.2009 16:34)
  11. (asymmetry, 23.10.2009 16:56)
  12. ekonominin ve gelir gider planlamasının farkında olan sevgi pıtırları tarafından söylenmeyen cümledir. konuşman bitince iyi günler, iyi geceler, seni seviyorum vs. dersin karşıdaki de buna mukabil bir cümle kurar ve olay biter. hayır önce kapatmaklar gizliden gizliye son sözü söylemek arasında bir bağlantımı var diye kıllandırdınız bak beni.
    (kalegençlik, 23.10.2009 17:03)
  13. (dükkanın önünü kapatan adam, 23.10.2009 17:08)
  14. sevgi pıtırcığı çiftlerin herhangi bir telkine maruz kalmaksızın telafuz ettikleri cümle. henüz lise hazırlık sınıfındayken sevgilimle yaptığım telefon konuşmasının sonunda ben de bu aptal cümleyi kurmuştum. nihayetinde de bir yarım saat bu konuyu tartıştıktan sonra anca kapatabilmiştim telefonu. o ân için hiç farkında değildim ne bok yediğimin. çok sonraları öğrendim, bu "önce sen kapa, hayır sen kapa" tartışmasını yapan tek kişi olmadığımı...

içgüdüsel midir nedir...
    (jai vu, 23.10.2009 17:10)
  15. -önce sen kapat bebeğim, aşkım, bi'tanem, canımın içi!
    +tamam yarrağım
    -ne diyosu...
    +dııt dııt dııt dııııttt
    (bozuk plak, 23.10.2009 17:11)
  16. - hadi kapat.. (der ve cevap beklemeden kapatır...)
    + hayır, önce sen kapat
    - ......
    +alo, aşkım ?
    - .....
    + alooo....?
    - .....

sonra tekrar ara tabi;

- alo ?
    +salak niye kapatıyosun...
    - ?
    (sahte gulucukler, 23.10.2009 17:23 ~ 17:24)
  17. romantizm katili odun kız modeli bu cümleye "peki, hadi görüşürüz canım" deyip çat diye kapatmaktadır yapılan araştırmalara göre.
    (hilde, 23.10.2009 17:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil