ilk 10 girisinde tespit ettiğim sıra dışı tarzıyla hoşgelmiş olan altıncı nesil itü sözlük yazarı. okuduğum kadarıyla gıdayla ilgili bir bölümde okuyor olabilir; mesela gıda mühendisliği...
oturaklı, komik ve sözlüğe değer vererek yazan gözüme en çok çarpan nesildaşlarımdan biri. ayrıca (bkz: @3335986) girisiylede beni yarmış bulunmaktadır. *
şu anda tarih zehirlemesine soktuğum yazar. oysa önce sağlık demişti. ya da dememişti bilemem. varlığıyla öyle dedi sanmış olabilirim. zaten sanrılarımla aramda zorum var. daha bilmiyor bunu. öğrenecek ya da öğrenemeden kaçacak.
ama kaçma olmaz mı? daha sana tacettin abayık'ın anılarını anlatacağım. sonra yenilerini yazıp onları da anlatacağım. erdener ağabey bu aralar duşta. pek çıkmıyor. doktorlar pıtısında çıban var dedi ama erdener ağabey inkar etmekle meşgul. tabi içeride ne yapıyor bilemem.
geçende halime'yi de gördüm. seni sordu. üç tunç tas bıraktı. biri bana, diğeri sana diye tahmin ediyorum. ama üçüncüsü kime bulamadım. eğer o da sana ise kıskanırım bak. o zaman üzülme olmaz mı?
sonuç olarak şunu anladım ki, arada bir yine şiirsel anlatımlara girmemiz lazım. ben kadınları anlatırım, sen de başka kadınları. ama ikimiz de kadınlardan bahsederiz. içinde hiç pip, kuku olmayan hikayelerle aşk acılarından bahsederiz. sonra erdener ağabey banyodan çıkar. o da katılır bize. bir tane platonik aşkı var. onu anlatır koparsın. o arada kafaları da güzelleriz. erdener ağabey'i tek ayağı kırık tabureye oturtur, düşmesini izleriz. dalga geçeriz.*