belki ilginizi çeker
  1. · önce sağlık
  2. · yoklamadaki nicklerden hip hop şarkı yazmak
  3. · sonuna amına koyim yazılabilecek program isimleri
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · domuz gribi
  4. · 100 opera
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · galatasaray
  7. · geniş aile
  8. · ülkeler ve bayrakları serisi
  9. · epidemic

önce sağlık  

1. ilk 10 girisinde tespit ettiğim sıra dışı tarzıyla hoşgelmiş olan altıncı nesil itü sözlük yazarı. okuduğum kadarıyla gıdayla ilgili bir bölümde okuyor olabilir; mesela gıda mühendisliği...
    (bir şeyler olacak yarın, 18.03.2009 22:07 ~ 22:07)
  2. iyi yazıyor. hoşgelmiş. önce sağlık, eğitim şart. bu da böyle bir esprimdi işte.
    (damdanakan, 10.04.2009 04:10)
  3. oturaklı, komik ve sözlüğe değer vererek yazan gözüme en çok çarpan nesildaşlarımdan biri. ayrıca (bkz: @3335986) girisiylede beni yarmış bulunmaktadır. *
    (anlat dedi tanrı sen sadece anlat, 14.04.2009 17:53)
  4. okuduğum liselerin birinde* müdür yardımcısının kendi isminden önce kullandığı, emredeci kelimeler bütünü.

önce sağlık sonra eşref sağlık!!

işte böyle adamlar da var dünya üzerinde, hey yavrum be.
    (belki de bunlar yanılsama lan, 14.04.2009 17:56 ~ 16.04.2009 20:58)
  5. haftanın en beğenilenlerine soktuğu girisiyle, beni benden alan yazardır kendileri.

önce sağlık tabi efenim , önce sağlık.
    (sakuragikun, 21.04.2009 01:43)
  6. " halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi
    olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi

.............................."
    (aloe vera, 21.04.2009 18:41)
  7. kısa ama öz 2 girisi favorilerime girmiş nesildaşım yazar.
    (prense binmiş beyaz at, 22.04.2009 23:43)
  8. @3374062 nolu girisiyle sıkılmanın ne dmek olduğunu şiirsel anlatan hoşgeldin denilesi yazar.
    (bkz: herşeyin başı sağlık)
    (karyatid, 23.04.2009 19:40)
  9. şu anda tarih zehirlemesine soktuğum yazar. oysa önce sağlık demişti. ya da dememişti bilemem. varlığıyla öyle dedi sanmış olabilirim. zaten sanrılarımla aramda zorum var. daha bilmiyor bunu. öğrenecek ya da öğrenemeden kaçacak.

ama kaçma olmaz mı? daha sana tacettin abayık'ın anılarını anlatacağım. sonra yenilerini yazıp onları da anlatacağım. erdener ağabey bu aralar duşta. pek çıkmıyor. doktorlar pıtısında çıban var dedi ama erdener ağabey inkar etmekle meşgul. tabi içeride ne yapıyor bilemem.

geçende halime'yi de gördüm. seni sordu. üç tunç tas bıraktı. biri bana, diğeri sana diye tahmin ediyorum. ama üçüncüsü kime bulamadım. eğer o da sana ise kıskanırım bak. o zaman üzülme olmaz mı?

sonuç olarak şunu anladım ki, arada bir yine şiirsel anlatımlara girmemiz lazım. ben kadınları anlatırım, sen de başka kadınları. ama ikimiz de kadınlardan bahsederiz. içinde hiç pip, kuku olmayan hikayelerle aşk acılarından bahsederiz. sonra erdener ağabey banyodan çıkar. o da katılır bize. bir tane platonik aşkı var. onu anlatır koparsın. o arada kafaları da güzelleriz. erdener ağabey'i tek ayağı kırık tabureye oturtur, düşmesini izleriz. dalga geçeriz.*
    (albastropos, 24.04.2009 22:32)
  10. elime cam silme çapıtı almıştım,
    tabelaya yanaşmıştım.
    sağdan soldan geçenleri keserken,
    piliçlerden biri canlandı önce sağlıkdedi.
    (dollidolli, 08.08.2009 00:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil