ön sevişme süresi en az 32 dakika olmalı   

adana çık aradan

1. mevlana’nın söylediği “gel, ne olursan ol gel” sözü çok bilinir, söylenir, üzerine türlü geyikler bile yapılır. fakat bu sözün içinde bulunduğu dönemde kimileri tarafından seksist bi yaklaşımla algılandığı, üzerine teoriler, varsayımlar yapıldığı ne yazık ki dikkatlerde kaçar. belki de kaçırılır, bilemem, kimseyi suçlayıp da polemik yaratmak istemiyorum. ancak mevlana’nın gerek şahsen gerekse şemsi i tebrizi ile yaptığı istişarelerde, oyunlarda, fikir teatilerde, zihinsel dokunuşlarda, bu sözün “gel, ne olursan ol aynı anda gel” şeklinde yorumlandığı batılı bazı düşünürler tarafından ısrarlar vurgulanır. kimi bunun en büyük ve güncel örneği de marcus’un sekreterine yazdırdığı günlük…kafanızı bulandırmak istemiyorum. anlatmak istediğim asıl nokta, ön sevişmenin, partnerlerin arasındaki uyumun felsefi ve dini açıdan büyük önemi olduğu.

peki neden 32 dakika? bu test edilip onaylanmış makul bi önerme. kaba bi hesapla şöyle açıklayalım;

6 dakika-bakışma, yakınlaşma, saçlara dokunma, uzaktan dan dun sevişme…
    5 dakika-regular kiss… ki bu öpücükte durup göz göze gelme, nefes alma, romantik bakma, v.s gibi alt türler var…
    7 dakika-french kiss-heavy tongue suck, daha anlaşır söylemek gerekirse ağır dil emme, tükürük salgılama, ellerinin vücuda doğru harekete geçmesi….
    8 dakika-ellerin başta göğüs-kalça-bacak olmak üzere vücudun çeşitli yerlerinde yavaştan hızlıya doğru gezmesi… sürekli action… al-ver, bende sende diyerek partnerle uyum…
    3 dakika-kulağın üflenmesi, öpülmesi, lick olayı…
    last 3 minutes-ince iş… ara geçişler… arkayı toplama… ön tarafa yumulma…

elbette 32 dakika en az süre… şahsen ben bunu üç etap olarak öneriyorum… yani 32’şer dakikadan 3 periyot yapacaksınız…

ben sevişmeye başladığım an 32 dakika sonrasına saatime kurarım. süre dolunca telefon beni “perfect day” şarkısıyla uyarır. uyarıyı görür görmez partnerimin vücut direncine, göz bebeği yuvalarına, ki hazır olmadan önce üçgen şeklinde genişler, dirsek boşluğu hizasına bakar, kısacası ön sevişmenin bitip bitmediğine hal ve hareketlerinden anlarım. eğer bitmediyse, hazır değilse, uyarılmamışsa, bi 32 dakikalık süre daha başlatırım. nihayetinde kadınlar erkeklere nazaran daha geç uyarılır.

en son örneği vereyim… geçen gün bi arkadaşla sevişiyoruz. 32 dakikalık süre doldu ve “just a perfect day” diye girdi şarkı. devam da ediyor hani. tereddütte kaldım. yüzü bana dönük değildi onun da etkisi var tabi. ve şarkının etkisiyle “çok güzel bi gün… hadi hayvanları besleyelim” dedim. tepkisini ölçme manasında. birden dönüp key key’i tutarak,” hayvan burda eee bahçeyi de açtım. sal gitsin” diyerek cinsel organını araladı.

bazen karşı taraf da yardımcı olabiliyor yani bu konuda. ama en iyisi bi erkeğin kendi işini kendi görmesi. olayı sağlama alması.
    (kayser sozer, 20.08.2008 01:17 ~ 01:25)
  2. (bkz: kayser sozer için sevişmek 33 dakikadır)
    (ninatta, 20.08.2008 01:18)
  3. (bkz: küsüratlı sayı verince inandırıcı olmak)
    (hayri potur, 20.08.2008 01:19)
  4. (bkz: sevmek bir ömür sürer ön sevişmek 32 dakika)
    (o6kara, 20.08.2008 01:21)
  5. saldıray abi bu uğurda hakkını sonuna kadar arayacaktır..
    (pazienza, 20.08.2008 21:27)
  6. belki 32 dakikadır diye optimum süre veremeyebilirim ama "hayırlı ve dillere destan bi sevişme sekansı için en az yarım saattir, evet doğrudur üstad" diye altına imza atabileceğimi de belirtmeden geçemeyeceğim bi önermedir..

bunun dokunması, bakışması var..hafif hafif elbiselerin çıkması var..öpüşmesi, koklaşması var..daha da advance takılacaksak losyonu masajı var..türlü atraksiyonlara baş vurulması var..vücut ısılarını dengeleştirme sürelerini de kat üstüne..yarım saat uygundur diye düşünürüm, evet..

mirim, tezdüzeliği öldüreceksin!..değişiklik en büyük afrodizyaktır derim..hoşuma giderse değil 32 dakika, gerekirse 132 dakika ön sevişirim, severek! yeter ki her iki taraf anlasın bu işten bişeyler..
    (zeus, 20.08.2008 21:37 ~ 21.08.2008 09:46)
  7. (bkz: sevişme standartları enstitüsü)
    (shadowboxer, 20.08.2008 21:38)
  8. sol kısımda gördüğümde bunu da tayyip mi buyurdu diye düşünmeden edemediğin söz öbeği.
    (bkz: en az 3 çocuk yapın)
    (amelie, 20.08.2008 21:39)
  9. (bkz: saatlerimizi ayarlayalım)
    (hansvoralberg, 20.08.2008 21:42)
  10. -tankut hadi amaaa
    +bir dakika canım otuzbirellisekiz otuzbirellidokuz otuzikiiiii hobaaaaa
    (2 dakika sonra)
    -boyun devrilsin tankut
    +bittim ben uykum var hadi iyi geceler
    (chladoceran, 20.08.2008 21:53)
  11. (bkz: sözlüğün haydar dümeni kayser sozer)
    (durgan, 20.08.2008 21:57 ~ 21:57)
  12. erken boşalma sorunu yaşayan erkekler için harika bir çözüm yöntemidir. er kişi sevişme sırasında 32 dakikayı gözünde büyütmeyip kendisini süreye göre ayarlamaya çalışırsa itiraf.com'a erken boşalan eşlerinden ve sevgililerinden bahseden kadınlarda inanılmaz bir azalma olacaktır.
    (mina harker, 20.08.2008 22:01)
  13. (bkz: ön sevişme protokolü)
    (shadowboxer, 21.08.2008 23:53)
  14. bizi keyiften öldüren sit-com'ların bile fazlası sıkmasın diye 22 dakika tutulduğu bir evrende sürreal bir önermedir. gelin biz bunu 5-10 dakikada sınırlayalım ki tarafların gelecek bölümlere de mecali kalsın. kendimi düşünüyorsam ne olayım...
    (supposed former infatuation junkie, 22.08.2008 00:03)
  15. "tüh biz 31 dakika yapıyorduk" derdirten öneri.
    (xea, 22.08.2008 00:06)
  16. cezalandırmak istenildiğinde cabbar arkadaşa ön sevişmeyi yap ben direk sikecem cümlesini duyan cabbar"a bile fazla gelen önerme.
    (akılfikirdükkanı, 22.08.2008 00:08)
  17. (bkz: kaybolmayan sakız)
    (begassi, 22.08.2008 00:51)
  18. sexe fırsat vermeyen bir öneri
    (tavernaci, 22.08.2008 01:06)
  19. çok yararlı bi önermedir..zsanki 10 dakkalık bir seks performansın var amk..ön sevişmeden ne kadar puan toplasan kardır..artistik ve teknik puanlar gibi düşünelim bunları..evet pekin olimpiyatları beni de bozdu..her aldığımız madalya için 32 dakika mutlu ediyorum kendimi..
    (jose, 22.08.2008 01:26)