gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · prison brake
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · yeşim salkım
  6. · beşiktaş
  7. · uludağ sözlük
  8. · csi
  9. · sergey erdenko

ömer nadir elgin  

1. her koşulda efendisini, ağasını, hocasını, beyimi, kocasını destekleyen zavallı düşünme özürlü yurdum insanı

adamın aşı krizinde sağlık bakanı ile rte arasında geçen diyoloğa yazdığı yorum aynen şöyledir:

"'muhakkak aşı yaptırmak gerekir' şeklinde bir kampanya yanlıştır. başbakan'a helal olsun. doğru söylemiş. bizde olmayan bir virüs türüyor. bize bulaşıyor. ama parası bizden çıkıyor. aşıyı bizim yapmadığımız aşikar değil mi? türk milleti'nde türeyen böyle bir virüs duydunuz mu siz tarhite? pislik hep o malum yerlerden geldi! bu konuda sonuna kadar arkasındayım başbakan'ın. sağlık bakanı istifa ederse de memnun olurum. bir bakan bir aşının pazarlamasını yapmamalı."
    (demouser, 05.11.2009 00:29)
  2. (bkz: denyo) bu sıfatı burada bugün 2. kez kullanmaktan mutluyum onurluyum açıkçası çünkü ikiside cuk oturdu malum elemanlara. yaa bu kadar saçmalıkta olmaz artık amuna koyim. herif ben sıçmıyorum, sizde sıçmayın dese emin olun bunun gibi birkaç salak bağırsak patlaması sonucu terk-i diyar eyler. napacak peki bu millet ortada olan bu sorundan korunmak için, domuz pipisini boynuna mı bağlayacak. bir siktirin gidin demek geliyor içimden ama demeyecen, içime atıyom orda kalsın.
    (hunterboy, 05.11.2009 00:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil