belki ilginizi çeker
  1. · banu güven
  2. · ntv
  3. · alperenlerin ntv yi basma ihtimali
gündem
  1. · ece gürsel
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · ugg
  4. · yeşim salkım
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · beşiktaşlı olmak
  9. · yaran diyaloglar

ölüm helikopterinde 139 defa arandı  

1. taraf gazetesinin, helikopter kazası ile hayatını kaybeden muhsin yazıcıoğlu'nun cep telefonun ntv santrallerinden "helikopterin havalanışının hemen ardından" 139 defa arandığını bildiren "haber".

kişisel yorum: "yıpratma devam etmeli" emri gelmiş.

ntv şu şekilde cevap vermiş: http://www.ntvmsnbc.com/...
    (memento, 22.10.2009 13:52)
  2. ntv gerekli cevabı mantıklı bir şekilde verdiği için tarafın balonu çabuk patlayacaktır.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 22.10.2009 13:59)
  3. basın ahlakını fiili livata yöntemiyle ayaklar altına aldıklarının bilmemkaçıncı göstergesi olan taraf haberi.

aynı yobaz basın jargonu edası *** :

"iddia edildi"
    "bazı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre"
    "... bilgilere ulaştık"
    "bilgisine başvurduğumuz telekomünikasyon uzmanı mühendisler"

iyi de yanlışlıkla 24 dizisinin senaristinin eskiz çiziktirmelerini haber diye yutturmuş yeşil logolu basın trolü.

bir de burada bu saçmalık harikası propaganda bültenini burada canhıraş savunan sığırlar var. neyse günümde değilim, beyinlerine oksijen gitmeyen moron kabilesi olarak eksi butonuna basıp dururlar şimdi. tecrübeyle sabittir.
    (rezildans, 22.10.2009 14:13)
  4. iki tane mühendise sorup da teyit edilen götünden sallamanın güzel bir örneği olan haber.
    (gebesh, 22.10.2009 14:22)
  5. kıçımın hangi "taraf"ıyla güleceğimi bilemediğim haber. eheheheh çok komiksiniz olm ya. ilkokul çocuğu gibin.
    (zahidem gurbanımov, 22.10.2009 14:27)
  6. taraf gazetesinin ntv hakkında yaptığı kaynağı belirsiz haber. bok atmadıkları bi ntv kalmıştı.
    banu güven'e bir şey olursa yakarım dünyayı. özenle belirtiyorum bak!!
    (delizi, 22.10.2009 15:47 ~ 15:47)
  7. taraf gazetesinin yaptığı hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum ama etkisinden bahsetmek istiyorum.
    son günlerde hükümetin dış politikadaki tavrı çok da olumsuz değil bence, iç politikada da kafada hala soru işaretleri de olsa acaba olur mu diye sormadan edemesem de inanmak istiyorum en azından. ama bu taraf'ın yaptıkları bütün inancımı tekrar kaybetmeme sevkediyor.

yaptıkları kaynağı belirsiz, doğruluğundan ciddi anlamda şüphe duyulacak olan haberler, ülkenin kurumlarını zan altına bırakarak sorumsuz davranan köşe yazarları, sanki bir istihbarat örgütü gibi her gün çıkan telefon dinleme kayıtları vs.

her gün demokrasiden, şeffaflıktan bahsediyorlar ama ankara bürosu çalışanlarına olan tavırları , haberlerindeki belirsizlikler, savundukları tarafı her şeyi görmezden gelecek şekilde ölesiye savunurken, karşı taraf oldularına karşı her türlü savda bulunmaları ne demokrasi bırakıyor, ne şeffaflık.

ama sonuç olarak yine de ben suçu sadece taraf'a bulmuyorum, şu andaki medya sektörü hiç de taraf' tan farklı değil. muadilleri çok mu ciddi gazeticilik yapıyor o da tartışılır, halk çok mu meraklı doğru habere ulaşmaya bu da tartışılır, yani herkes hakettiğini yaşar bu yüzden de eğitim şart malesef!
    (banker yakup, 22.10.2009 16:10)
  8. evet taraf mıdır nedir, bu gazetenin olayı saptırdığı anlaşıldı. bu arada sıkı bir ntv izleyicisiyim, taraf gazetisini bilmem, okumam.
    şöyle düşünüyorum;

"kaza olmuş mu, olmamış mı?" // tamam bir haberci olarak ilk sorman gereken soru
    "arayalım öğrenelim. birinci ağızdan alalım bilgileri." // ok. haberinin değeri artar. ararsın 3-5 kez.
    "kapanmış lan! arayın sürekli! 175 kere aramadan bırakmayın!!" // ???

ne şimdi bu? ya adamın sarjı az kalmışsa? son sözlerini senin haberine konu yapıp seni mi zengin etsin, yoksa jandarmaya konumuyla ya da durumuyla ilgili küçükte olsa ekstradan bilgi mi versin?
    (tamam skati ışınla mg, 22.10.2009 16:35)
  9. @4093460 no.lu giride "aynı yobaz basın jargonu edası" demişim ya... inzivaya çekilmiş kıymetli bir yazarımızın bildirdiğine göre bizzat öyleymiş hakikaten:

http://www.haber5.com/...

al birini vur ötekine.
    (rezildans, 22.10.2009 16:51)
  10. - 139 tane cevapsız arama.
    + oha. hakkaten ölmüşüz be. nasıl duymadım bu kadar çağrıyı.
    (migelo, 22.10.2009 17:14)
  11. taraf gazetesinin sataşmadığı bi ntv kalmıştı,yalnız bu kez sert kayaya çarptılar,çünkü ntv nin arkasında türkiye de çok az kuruma nasip olabilecek şekilde ülkedeki her kesimi kapsayan beğeni ve güven var.

(bkz: banu güven)
    (what is under the okazyons, 22.10.2009 17:20)
  12. ntv'nin bu haber sonrasında alperenlerin kanalı basacağını düşündüğündenmidir bilinmez gerek haber bültenlerinde gerekse sitelerinde sürekli olarak konuyla alakalı saçma sapan savunmalar yayınladığı hadise. telefonla 139 dafa aramanın helikopter düşüreceğini söylemiyorum ntv gibi duruşa sahip olduğunu iddia eden bir kanalın ekşi sözlükten altıntılar yaparak taraf'a lan bak millet size gülüyor ahaha mantığıyla kendini temize çıkarmasından bahsediyorum..

(bkz: ruşen çakır'ın ntv'ye danışmanı olması)
    (tombe la nagie, 22.10.2009 18:06)
  13. (idioglossia, 22.10.2009 18:13)
  14. helikopterin saat kaçta düşüp, saat kaçta 139 arama yapıldığının belirtilmediği fason ve de kolpa haber.

cep telefonuyla helikopter düşürüldüğü iddiası da mevcut. habercilik anlayışı budur işte brova.
    roni margulies adlı yazarları yüce sosyalist, dirsek arkadaşlarını da biraz yazsa köşesinde keşke. ah canım benim.
    (elpinoras, 22.10.2009 18:19 ~ 18:20)
  15. taraf gazetesinin attığı içi bomboş bir manşet. hem de sürmanşet. ntv içini doldurması uzun sürmedi.
    bu başlık ve sonrasında yaşananlar için taraf'ın ntv'den özür dilemesi yetmez.
    (delizi, 23.10.2009 18:05)
  16. taraf'ın verdiği ukte'ye, istatistikler' e haftanın en beğenilen girileri nde birinci olacak şekilde doldurulan başlıktır.
    (banker yakup, 23.10.2009 18:29 ~ 18:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil