taraf gazetesinin yaptığı hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum ama etkisinden bahsetmek istiyorum.
son günlerde hükümetin dış politikadaki tavrı çok da olumsuz değil bence, iç politikada da kafada hala soru işaretleri de olsa acaba olur mu diye sormadan edemesem de inanmak istiyorum en azından. ama bu
taraf'ın yaptıkları bütün inancımı tekrar kaybetmeme sevkediyor.
yaptıkları kaynağı belirsiz, doğruluğundan ciddi anlamda şüphe duyulacak olan haberler, ülkenin kurumlarını zan altına bırakarak sorumsuz davranan köşe yazarları, sanki bir istihbarat örgütü gibi her gün çıkan telefon dinleme kayıtları vs.
her gün demokrasiden, şeffaflıktan bahsediyorlar ama ankara bürosu çalışanlarına olan tavırları , haberlerindeki belirsizlikler, savundukları tarafı her şeyi görmezden gelecek şekilde ölesiye savunurken, karşı taraf oldularına karşı her türlü savda bulunmaları ne demokrasi bırakıyor, ne şeffaflık.
ama sonuç olarak yine de ben suçu sadece taraf'a bulmuyorum, şu andaki medya sektörü hiç de taraf' tan farklı değil. muadilleri çok mu ciddi gazeticilik yapıyor o da tartışılır, halk çok mu meraklı doğru habere ulaşmaya bu da tartışılır, yani herkes hakettiğini yaşar bu yüzden de eğitim şart malesef!