hayatı planlama açısından güzel olabilir ama yaratacağı baskı planları bir bir götünüzde patlatabilir. birde bu bilgiyi verdiğini söyleyen bir adres var, sanırım random çalışıyor.
http://www.sevatasarim.com/fun/olumzamani.html(noty, 07.07.2004 14:03 ~ 14:04)
(bkz.
www.deathclock.com)" onmousedown="return bkc('153683','www.deathclock.com')">www.deathclock.com)
ölüm günü haftanın yedi gününden her hangi biri olabilir.
galiba anlatılmak istenen :
(bkz.
ölüm tarihinizi öğrenmek)
sinir bozucu bir işlem.
(bkz:
girilmemesi gereken siteler)
insan bünyesi için gereksiz bir olaydır. çünkü ömrün geri kalan kısmının büyük ızdırap ve sıkıntılarla geçmesine yol açabilir. muhtemelen kişi öleceği günü öğrendikten sonra stresten o güne kadar bile yaşamayacaktır.
az önce incelediğim bir sitede2027'nin şubat ayında öleceğim sonucunu gördüğüm ve beni daraltan hadise.henüz ölümün kıyısından dönmüş biri için gerçekten moral bozucu.
öğrenildiğinde psikolojik olarak çok çeşitli sorunlar yaratabilecek, öğrenilmemesi gereken tarih
aslında insanını önünü görmesi açısından iyi olabilir.düşünsenize kariyer yapıyorsunuz ev borcuna giriyorsunuz falan filan.sonra "çıt" göçüp gidiyorsunuz.en azından şu tarihte öleceksin dense ona göre yaşarsınız kimine borç takar kimine aşık olmaz yapmanız gerekeni yaparsanız.tabi işin süpriz tarafı kalmamış olur o ayrı.
(bkz:
neler diyom lan ben)
hiç bir sabah mutlu uyanılmazdı herhalde. bu gün bir gün daha yaklaştığını bilmek feci tadını bozardı insanın. dünyadaki her şey tüm zevkler çok anlamsız ve boş gelirdi. bu stres daha erken götürürdü heralde.
ölüm gününü değil de nedenini öğrenmek daha berbat bişey. hayatını o nedeni değiştirmeye adayabilir benim gibi bi manyak. bu yüzden -ölüm günü- tercih nedenimdir.
bazen dolu dolu bir hayat ve mutlu bir ölüm yaşamayı sağlar.
(bkz:
big fish)
hayata bir nebze daha ciddiye almaya ya da ciddiye almamaya neden olabilcek durum. bünyeden bünyeye değişiklik gösterir tabi.
peki feysbuk gebe testi de yapıyor mu dedirtecek türden bir uygulamadır
bu konuyla ilgili, şöyle çok eski bir site vardı. ben 10 senedir biliyorum, 10 senedir aynı şekilde:
(bkz:
http://www.deathclock.com/)
artık karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmanıza gerek kalmamıştır.
ölüm.
an itibariyle yaptım ve 4ekim2066'da öleceğimi öğrendim
bir facebook saçmalığı.
feyk bunlar feyk...
can sıkıntısından insanlar ne yapacağını şaşırdı,hey allam...
ne kadar zamanın olduğunu bildiğin için öğrenmeden önce yaptığın veya yapmayı planladığın bir şeyi yapmamak için geçerli bi sebep
artık facebookta da mümkün!
inanılmaz ama gerçek!
testi çöz, ölüm gününü öğren!
(bkz:
ybsg)
facebookta testi çıkmış. 41 sene sonra aramızda olmaacaksınız falan... bu ne amk? testi yapanlar da benim nurcu diye bildiğim tayfa istisnasız hepsi çözmüş; şirk mi koşuyonuz lan? ota boka bunu söylerdiniz de!