ölü siken 

adana çık aradan

1. otlakçı anlamında kullanılan bir laf.

-ver de bir yakalım..
    +ne?
    -sigaraaa!!
    +ölü siken misin oğlum sen?

..gibi.
    (askkolik, 17.08.2007 18:08)

2. (bkz: nekrofili)
    (insert coin, 17.08.2007 18:13)
  3. bu kişi bizim okuldaki bir öğretmen arkadaştır. kendisi 50 yaşlarında bir ölü sikendir(miş). herifin yanına bir paket muratti bıraktım, 2 ders sonra paketimi yarıya indirmiş. vay anam vay!
    bir de emekliliğine az kalmış bayan öğretmene sulanıyor.. hade hayırlısı diyoruz..
    (askkolik, 18.10.2007 13:17)
  4. bir de bizim sözlükte varmış bir tane, kendisine bir sözlük hesabı bırakılmış, 2 ay sonra sözlüğü sikmeye kalkışmış, vay anam vay! hade hayırlısı diyoruz.
    (dünyayı kurtaran adam, 18.10.2007 13:23)
  5. bir alışveriş merkezinde bir bilet firmasının gişesinde görevli olarak çalışan arkadaşın yanına uğranmıştır yemek arasında. işten güçten konuşulurken 60 yaşlarında kokona bir teyze bize doğru yanaşmış arkadaşa doğru eğilip elini koluna sürmek suretiylene olaylara start vermiştir. (t:teyze, b:ben, s:sülo)
    t: dün akşam o kadar bekledim niçin gelmediiiiiiinn?
    b: (gözlerime/kulaklarıma inanamayıp faltaşı gibi açarak) lan olm sülo ne iş lan napıyon lan sen burda bilet satmıyon mu?
    s: ya öyle değil beyazzakkum valla bak anlatırım ben sana iki dakika müsaade et
    b: lan olm ne iki dakikası sabaha kadar izin veriyim bu kadın anca doyar sana. olm mature misin nesin lan ölü sikici misin?
    s: ya kızım bağırma, bi git çay iç ben geliyom hemen
    onbeş yirmi dakika sonra çay içtiğim yerde karşılaştığım iş arkadaşlarımla oturduğum masaya teşrif eder maturemiz akabinde ortamda bu durumu paylaştığım arkadaşlardan biri duruma şöyle yaklaşır
    - lan sülo seni karacaahmette görmüşler
    s: hmppssssfsfsfsfffss;!!!???
    - uheahahahzuahahahaha
    s: lan şu kızın diline düşeceğime erkek lisesine düşeydim....
    bu da böyle bir anımdır
    (beyazzakkum, 18.10.2007 13:31 ~ 13:32)
  6. (bkz: necrophiliac)
    (rene, 18.10.2007 13:34)