ölüyü önce dirilten sonra da kalp krizinden tekrar öldüren bir kahvedir.
(budur, 13.08.2007 17:38)
susuz olanı daha makbul olup 2 gün gözlerinizi kırpmamanıza da sebep olabilir. tarifi çok daha basit olan bu yöntemle ölüyü filan boşverip sabahki sınava çalışmak için uykuyu erteleyebilirsiniz.
malzemeler:
-1 kavanoz nescafe
-1 adet tatlı kaşığı
-isteğe göre su
yapılışı:
tatlı kaşığını kavanozun içine daldırıp bir kaşık kahve alın. kaşığı sapından tutarak ağzınıza doğru götürün ve kahveyi ağzınıza atıp yutmaya çalışın. yutmakta zorlanırsanız biraz su içerek yutmayı kolaylaştırabilirsiniz. afiyet olsun
sağ adama kalp masajı yapıp öldürüp sonra tekrar kalp masajı yaparak geri getimek fantezesine girer bu kahveyi içirmek.
şekersiz türk kahvesidir
uykulu bünyeyi mortal kombat aparkatı atarak uçurur, çemberinde dolu dizgin koşan hamster gibi yapar
daha fazla etki için olabildiğince az kahve için
kahvenin üzerine bir miktar kola koyun ve kafein bombası hazır içebilirsiniz 24 saat ayık gezersiniz garanti veriyorum ama miktarı ayarlamak lazım...(kalbi olanlar denemesin)
kaşık batmayacak kadar koyu bir kahve değildir.
ayılmaya ihtiyaç duyulduğunda normal ölçülerle içtiğiniz nescafenizden sonra alacağınız bir adet remidon kavanoz dolusu kahveden daha iyi gelecektir. beraberinde günlük vitaminlerinizi (supradyn, one a day, solgar vs.) de alabilirsiniz.
hemen başımdan geçen bir hikayeyi anlatmak istiyorum..
yıl 2005(sanırım).tabiki de sınav zamani.ve tabiki de son gece çalışılacak bir sınav.iki çorba kaşığı (ki yemin ederim abartmıyorum..arkadaşlar poppy zift içiyorsun derdi...) nescafeyi (parantez içinde gold değil, artık o kadar koyu içerdim ki gold kesmez olmuştu) normal bir bardağa doldurmuş mutfaktan odama doğru geçiyordum ki, salonun önünden geçtikten kısa bir süre sonra kokuyu almış olan babam homurdanmaya başladı ki ben gürültüyü odamdan duyabiliyordum..-ne gerek var o kadar kahve içmeye, midene yazık- filan tarzı laflar ediyordu..boş işlerle uğraşmakta usta biri olduğumdan aldım kahveyi de gittim salona..
-baba dedim..sana iddia ediyorum ki sen sek rakı bile içersin (ki kendisi sek içmezdi rahmetli..) ama bu kahveden içemezsin..
(sanki az önce kahve içmemden şikayet eden o değilmiş gibi yüzüme baktı..olay konusundan sapmıştı resmen)
-tabiki de içerim dedi..
içersin içemezsin derken, kaptı bardağı elimden ve kahveden birkaç yudum aldı..
-ne olcak işte bak içtim dedi (ya da bunun gibi birşey söyledi..hatırlamıyorum zaman geçti üzerinden) sanırım ardından vaow filan dedim ve olayı kapatıp, gittim odaya ders çalışmaya..
10 dakika geçti yada geçmedi..babam benim odanın kapısında..
- içme dök şu mereti..günah yazık midene..benim midemi bile mahvetti..
işte böyle birşey ölü dirilten kahve. içtiniz mi en az 24 saat ayakta tutar..alışık olmayanın midesini ağrıtır..hatta dili kahverengi yapar.benden tavsiye, bir içişte kalkıp iki kaşık nescafe koymaktansa, o iki kaşığı gece içinde paylaştırmanız..
hey gidi günler..
(poppy, 13.08.2007 19:28 ~ 20:40)
üç tatlı kaşığı nescafe,azıcık kola,şeker yok,kahve kreması veya süt yok,aynı miktarda suyla ölüyü bile diriltebilirsiniz!final öncesi ders çalışırken uykusuzluğa birebir!
dirildikten sonra kafein zehirlenmesinden dolayı parkinson gibi olursunuz. ayrıca görme bulanıklığıda bütün bu olanlara tuz biber eker.
kahve -
kola karışımıdır.
paul'de içilen kahvedir. hesabı görünce kimseyi korkutamadan tekrar öldürür merak etmeyin.
(celibon, 05.07.2008 23:33 ~ 09.08.2008 19:42)