sözlüğün sanal ortamına çok kapılıp dinden imandan uzaklaşan ateizm özentisi arılarca yapılacak denyoluklardır.
-sen gel bakem buraya ne yazıyodun geçen bizim yarattığımız o parmaklarınla
%hebe, hımk ühü ühü
-arkadaşlar bi miktar alttan ateş verin, şişe geçirin bi de arkadaşın parmaklarını
%allah belanı versin itü sözlük
-tamam ona da sıra gelecek
5yüzmilyon hit/gün alan ek$i sözlükte 3milyon küsür entry ve 3bin küsür yazar vardır 6ncı yaşını kutlarken.
bu sözlük türü oluşumlarda rumuz kullanmanın verdiği rahatlıkla insanlar gerçek hayatta söylemeyecekleri sözleri söyler, dokunulmaz tabulara el atar. fakat tüm bu yazılanlar da insanın düşünceleri olup, günün birinde* karşısına gelecek olması kaçınılmazdır.
hayatın kendisiyle, ölümün ardındaki hayatla, insanlarla, kendisiyle bile; herşeyle dalga geçen boş beleş ziyan insanların geyiğin dibine vurmasıdır bu başlık. daha önce kullanılmış olması konusuna gelince sebebini tahmin etmek zor olmasa gerek; ek$i'ye de insanlar yazıyor, itüsözlüğe de.
- sen yanaş bakalım
- neymiş bunun günahı
+ efendim itü sözlük adında zındık yatağında hakkınızda atıp tutulan bir yere takılmış yıllarca
- öyle mi ulan zındık?
! efendim, ben takıldım evet oraya ama, şimdi giri numarasını şeydemeyeceğim ama, öbür tarafta şeyimize şey olur, afedersiniz girer diye mütamadiyen uyardım arkadaşları ben yani.
+ bonusum var diyorsun yani?
! yani...