|
|
- (bkz. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)...
- (bkz. yabancıya gitmesin)
- 10 dersin 9'undan ff sadece birinden aa alan kızın durumu
- bu masum fiili böyle kaba yorumlayan kullanıcılar için (bkz. her lafı sikinden anlamak). öte yandan eğer burada amaç sınıf geçmekse, kız öğrenci bu olayı öğretmeninin tipi hoşuna gitmediği takdirde elbette çalışkan bir erkek öğrenciyle gerçekleştirerekte amacına ulaşabilir.(bkz. sınıf arkadaşına vermek )(bkz. arkadaşın ödevini yapmak)
- cuk cuk yontemi ağırlıklı olmak üzere kız öğrencilerinin not namına her daim içlerini rahat tutmalarını sağlayan imdat kolu niteliğinde, çan üstü garantileyen metod(e onların da çanı var canım şimdi,bi öğretmen çok kişiden alıyorsa neden çan yapmasın, sonra forumlarda bu hoca kolaydır diye adı çıkmaz mı, aaa)
- nesnesi yazılmadığı için yanlış anlaşılan hadise. bir öğrenci öğretmenine ödev,proje verebilir. gerekirse mail adresini de verir. beyni sikinde olanlar bunu yanlış anlar. o başka.
- ilk iki mesaj eğer öğretmenine ödev vermek bağlamında olsaydı diğer tüm mesajlar da aynı yönde giderdi dediğim başlık. vermek fiilinin birçok manası olması sebebiyle, yanlış anlaşılacak bir durum olmadığı gayet açıktır. (bkz. göte götten başka ne denir)
- kısa yoldan başarıya ulaşma hevesi.
bu şekilde mezun olan kaz kafalı hatun kişiler, iş hayatında yükselmek için de alıştıkları gibi davranmaya devam ederler. patrona vermek şirketteki mevkiyi sağlamlaştırır, şirket içinde yükselmeyi sağlar. müşteriye vermek indirim yapmadan yüksek tutarlı satışlar yapılmasını maaşın / primin yükselmesini sağlar. mal alımı yapılan firmanın temsilcisine vermek yüksek oranda indirim yapılmasına yardımcı olur, durumu bilmeyen iş arkadaşları bu hatuna gıptayla bakar.
her ne kadar kötülesek, beğenmesek de aramızda yaşıyor bu kişiler. aynı havayı soluyoruz onlarla. okul/iş/özel hayatta başarı için gerektiğinde çeşit çeşit sıkıntılara göğüs gerenlerle en ufak sorunu bile yatakta çözenler aynı havayı soluyor.
bir bilgisayar oyunu gibi düşünelim bunu. hayatını namusuyla idame ettirenler herhangi bir şifre kullanmadan devam ediyor, başı çok sıkıştığında patronuyla, müşterisiyle seks yaparak durumu kurtaranlar ve çok sıkıştığında hırsızlık yapanlar bir kaç hile kullanıyor oyunda. bir de ölümsüzlük şifresini girerek oynayanlar var tabi. bunlar da sadece çalıp çırparak, kendisine zorluk çıkaracağını düşündüğü aklı sikinde insanı yatakta safdışı bırakarak gidiyorlar. oh ne güzel ne güzel.
- (bkz: bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum)
(bkz: ben de inanmadım)
- nesnesi eksik kelime grubu...
|