belki ilginizi çeker
  1. · hüseyin çelik
  2. · cep telefonundan mutasyon geçiren ilk insan
  3. · avea
  4. · öğretmen hattı
  5. · sevgiliyi görememek
  6. · uzak mesafe ilişkisi
  7. · günde sekiz saat sevgiliyle telefonda konuşmak
gündem
  1. · 100 opera
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · luca brasi
  9. · sevgilimi öldürsem kaç yıl yerim

öğretmen hattı  

sayfa  / 2
  1. avea'nın (önceleri aycell'in) sunduğu ve tüm kullanıcılarının birbirleriyle bedavaya konuştuğu tarifedir. akla ziyan birşeydir. zira her öğretmenin 3 adet öğretmen hattı alma hakkı bulunmaktadır. böylece hem ailenizle, hem de birçok arkadaşınızla bedavaya konuşabilmektesinizdir.
    (whopper, 14.01.2005 00:21)
  2. dünyanın en muhteşem hizmeti
    (anduin, 14.01.2005 02:17)
  3. aslında akıllı bir kampanyadır.o kadar öğretmenden aylık minimum 12 milyon para toplarsınız,maaşları trink geldiği için sizde paranızı hemen alırsınız.icra ile falan uğraşmazsınız.ee tabi biz kullanıcılar akıllım olursak ve sadece bedava konmuşma için kullanırsak süper kar ederiz.konferans görüşme,toplantı falan için idealdir.
    (bkz: kapitalizm)
    (toumai, 03.05.2005 01:31)
  4. ilkokul öğretmenlerinizin size bir telefon kadar yakın oldukları, 7 gün 24 saat açık olan alo öğretmen hattı.
    (lightblue, 03.05.2005 01:47)
  5. ailenizden ve sevgilinizin ailesinden öğretmen olan varsa tadına doyum olmayan tarife.
    (balta, 03.05.2005 16:41)
  6. en zor anlarımızda imdadımıza yetişebilen tarife. eğitimcilere gerçekten çok büyük katkısı olduğu muhakkak.
    (selenge, 26.07.2005 02:37)
  7. bütün çabalarıma rağmen hala almayı başaramadığım , imrenilesi güzel imkan
    (glory, 26.07.2005 11:13)
  8. öğretmen çocuklarının sevgili olmasını teşvik edici avea tarifesi.
    (vishnu, 26.07.2005 12:51)
  9. bir noktadan sonra bayan, hat değiştirme konusunda üşengeçliğe sebep olan tarife...
    (rasputin, 26.07.2005 20:22)
  10. olmadık zamanlarda aradığınız kişiye ulaşılamamasını sağlayan hat
    (zoko, 26.07.2005 23:35)
  11. aynı isim koyma şeysi farklı avea personel tarifelerinde vuku bulmamış, avukat hattı, doktor hattı, shubuo hattı gibi deyimler cereyan etmemiştir. bu hattan randıman aldığına sevinen bünyelerin aşırı radyasyona uğrayan kulaklarında su toplama, kızarma, geçici sağırlık ve dış gebelik belirtilerine rastlanmıştır.
    (centrocampista, 14.01.2006 03:31)
  12. iki telefon ve bir de öğretmen hattını kompoze edip bebek telsizi oluşturan zihniyetleri doğuran sistemdir..
    (lethromar, 14.01.2006 03:35)
  13. çıktığından bu yana kullanıp zamanla da tek hattım yaptığım hizmet. ne var ki uzadıkça uzayan gereksiz konuşmalar, dakika başı aranmalar ve aramalar, sağlığı tehdit eden radyasyon hattı bırakmak için yeterli. ne var ki uzakta olup da hep özlediğiniz insanların (bkz: aile) (bkz: sevgili) varlığında olmazsa olmaz olan tarife biçimi. ama kanser olunca da tüm tedavi masrafları aveaya yükletilmek suretiyle ödenilen tüm faturaların karşılanması da imkansız değil herhalde. tabi iyileşebilecek kadar az radyasyon manyağı olmuşsanız.
    (adenozin tri psikopat, 09.07.2006 14:18)
  14. öğretmenlerimizin rahat etsin telefon parası ödemesin diye icat edilen hat.
    (karaca, 09.07.2006 21:12)
  15. iki sevgilide birden bulunmaması gereken hat.ilk başlarda "bedavaya konuşuyoruz yuppiii" şeklinde karşılanan ancak bir süre sonra vicdan azabına dönüşen hat.
    (karaca, 09.07.2006 21:12)
  16. konuşma süresi bir saati aşınca aniden kesilen hat.bir saati ya dört saniye geçer ya da beş.sonrasında kendini karşındakine bağırırken bulurusun..."alooo beni duyuyor musun?" en son ise uzaklardan gelen o dıt dıt dıt sesi yok mudur herşeyi çok mükemmel bir şekilde açıklar...
    (lee, 09.07.2006 21:19)
  17. sevgili öğretmen annemin, " seninle o kadar konuşup da ne yapacağız? çok muhabbet tez ayrılık getirir..." deyip almayı reddederek beni şok etmesine vesile olan avea hat çeşidi.
    (bkz: anneler her şeyi bilir)
    (bkz: anneler her zaman haklıdır)
    (guest8644, 30.08.2006 21:42 ~ 31.08.2006 21:34)
  18. (bkz: avea personell)
    (selenge, 10.11.2006 19:42)
  19. aylık 16 saat şeklinde sınırlandırılmış olan tarifedir.
    (mardek, 10.11.2006 21:40)
  20. istismar yüzünden kısıtlandırılmış hat. bebek telsizi olarak kullananların olduğunu biliyoruz bu hattı. sevgi kelebeği konuşkan gençler ise mağdur olduklarıyla kalacaklar çünkü hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır.
    (ne sandıydın, 03.01.2007 13:45)
  21. - alooo!
    - ne var anne?
    - dolma pişti acıktıysan ye.
    - tamam anne saol.

istismarın bu kadarına sebebiyet veren hat.
    (errant, 07.05.2007 21:14)
  22. kulağın da terleyebileceğini öğreten hat. hanginiz buldunuz bu kartı, söyleyin, hanginiz? ömrümden çaldın öğretmen hat, yaktın beni!

-oğlum ne yedin bugün anlat bakalım?
    +makarna ve hazır çorba
    -geçen gün sana izmir köfte tarifi verdim, niye onu yapmıyorsun?
    +üşeniyorum onu yapmaya.
    -dur sana fırında tavuk yapmayı öğretiyim o zaman, çabucacık yaparsın...(10 dk bu kısım)
    +tamam yaparım, kolaymış.
    -yapta karnını güzelce doyur, makarna yiye yiye hastalanacaksın!
    +bir şey olmaz bana.
    -geçen gün sebahat teyzene gittik, günü vardı...(25 dk burası)
    -alooo, oğlum beni duymuyor musun?
    +...ne? hee, duyuyorum duyuyorum (göz kapakları tasarruf yapıyor)
    -senin benle konuşasın yok, dur babana veriyim, öpüyorum
    +(niye? sebahat teyzeden bahsediyorduk anne?)(allahım bu vicdan azabına daha ne kadar dayanabilirim)
    -alo oğluuum, ne yedin bugün?
    +(adem elması aktiflenme sesi)öğretmen hattımı yedim baba!
    -iyi iyi, güzelce doyur karn... nee?! niye yedin kartı oğlum?
    +ailemizin iyiliği için baba, akıl sağlığım için.
    -bu hattın kontörlü mü?
    +evet (niuahahaha) baba, bir sorun mu var?
    -(küttürü küttürü küttürü)(baba panikle telefonu fırlatır)
    +aloo?( haaaaaaaaaahhhhaahaaahaa)
    -dıt dıt dıt dıııt
    +(sokaklara dökülesim, enginlere sığmayıp taşasım var...)

not: hayırsız evlat diyenlere öğretmen hattımı veririm, çok açık konuşuyorum!
    (seçilebilirkişi, 11.05.2007 21:16 ~ 24.05.2007 02:38)
  23. tek faydası milli eğitim bakanından mesaj geldi diye hava atabilmektir. herhangi bir indirimini görmemiş olup tarafımdan ilk iptal edilen hat olmuştur.
    (desperation, 11.05.2007 21:47)
  24. öğretmen hattı olanlara öğretmen hattına sahip olduğunu belli etmeden sürekli arayarak faturayı dert etmiyorum havasını vermek.
    (elpis, 11.05.2007 21:48)
  25. anne ve babanın öğretmen olması durumunda birsürü alınabilecek;sadece çekirdek aileyi değil, sülaleyi de ucuz bir fiyata konusturabilecek hattır.avea nın sonu bu hatlardan olacaktır.
    (meerjungfrau, 27.09.2007 22:19)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil