belki ilginizi çeker
  1. · öğrencinin saçına sakız yapıştıran öğretmen
  2. · öğrencinin kulağını çeken öğretmen
  3. · bunu yapan insan olamaz
  4. · kafaya tebeşir atan öğretmen
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · ugg
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · okan bayülgen
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · mastürbasyondan sonra alternatif sperm diyalogları
  9. · whatdafaq

öğrencinin saçını kesen öğretmen  

sayfa  / 3
  1. ilkokulda sıklıkla görülmüş ve halen de görülmeye devam edilen olaydır..sanarsınız ki,milli eğitim bakanlığı bu adamı öğretmen olarak değil de berber olarak göndermiş..yarın öbürgün,kılık kıyafete uymayan öğrenciler için,eli makaslı terzi mi gönderilecek acaba?..kızların eteğini,erkeklerin pantolonlarını mı kesecekler?..
    (close2death, 26.02.2005 21:54)
  2. (aqua, 26.02.2005 23:05)
  3. (theking, 05.03.2005 22:34 ~ 07.03.2005 16:12)
  4. (hansvoralberg, 05.03.2005 22:35)
  5. insan niteliği taşımayan yaratık.
    (kokusmusdunyaninkokusmamayacalisanbiruyesi, 05.03.2005 23:07)
  6. okuduğum ortaokulda çok da normal olan öğretmen modeli. kendileri her pazartesi istiklal marşı'ndan sonra bu görevlerini yerine getirmek için öğrencilerin arasına karışırlar ve uzun saçlı erkeklerin saçlarının sadece minik bir bölümünü kağıt makasıyla öyle bir keserlerdi ki, o kesiği düzeltmek için berbere gidip kafayı üç numaraya vurdurmak gerekirdi.
    (dedi ki normal, 05.03.2005 23:18)
  7. maaşı yetmediği için ek iş olarak berberlik yapan öğretmen.
    (easy company, 02.01.2006 12:06)
  8. yaptığı yanına kalmayacak olan öğretmen. kendisine olan nefret bir şekilde arabasından veya başka bir yerlerden çıkacaktır.
    (twinkle, 02.01.2006 12:37)
  9. geçmişinde tecavüze uğramış öğretmenin bu olayın gelecekteki psikolojik etkileri sonucu öğrencilere uyguladığı anlamsız davranışlardan biri...
    (uur, 02.01.2006 12:39)
  10. en zalimleri ilkokulda bulunan öğretmen tipi.
    bunlar, ellerinde 3 numara traş makinaları ile okul girişinde beklerlerdi. saçı uzun öğrencinin kafasının tam ortasına "tren yolu" dedikleri uzun bir hat açarlardı. sonra da "git berbere traş ol lan!" derlerdi. gariban okulu zaten; öğrencinin cebinde para yok ki o an berbere gitsin... sonra öğrenci arkadaşlarının önünde rezil olduğuna mı yansın, yoksa eve gidene kadar kendisine bu garip saç modelinden dolayı garip garip bakan insanların bakışları altında ezilmesine mi...
    son zamanlarda türkiye'de faşist var mı yok mu sorusu soruluyor. var tabii. bu hocalardan daha âlâ faşist var mı be! *
    (eksiksizuyum, 02.01.2006 19:09)
  11. öğrenci psikolojisi gibi konuları zırvalık sayıp kendi bildiğini yapan, öğrencinin o halini gördükten sonra egosu tavan yapan ve ne meslek yaptığını soranlara utanmadan öğretmen yanıtını verebilen insanlardır. bunların bir de öğrencisi kış günü jöle sürdü diye tuvalette saçlarını yıkattıran versiyonları da mevcuttur*
    (xanax, 17.04.2007 00:48)
  12. koyun kırpma makası ile saç kesenleri tam psikopat olan öğretmenlerdir. ortaokul yıllarında vardı böyle bir müdürümüz; her pazartesi elinde koyunları kırpmak için kullanılan büyük makasla merdivenlerin üstünde dururdu. istiklal marşından sonra kız öğrencileri içeri aldıktan sonra erkek öğrencileri tek tek çağırırdı yanına ve parmakları ile saç uzunluk testi yapardı. öğrencinin saçını parmaklarının arasında hissettiği anda hemen makası ile ön taraftan bir kaç rastgele kesim yapardı ve insanı maymuna çevirirdi. gün boyunca okulda o vaziyetle dolaşmak zorunda kalan öğrenciler ilk başlarda durumu garipsemiş olsalar da, olayı zamanla ayıp olmayan alışılmış bir olgu olarak görmeye başlamışlardı. müdürümüzün, 4 numara saç traşı olduğumun ertesi günü beni 2 numara traş olmak zorunda bırakmış olması unutamadığım bir anımdı. saygıyla yad ediyorum.
    (dirk nowitzki, 17.04.2007 08:06)
  13. tren yolu saç modelinin yaratıcısı olan üstün(!) kişilik.

öğrenci giriş kapısının önünde adolf hitler edasıyla elinde traş makinesi ile pis ve haince sırıtarak avını bekler. gözüne kestirdiği öğrenciye panterin ceylana yaklaşması misali sinsice yaklaşıp saçını kavradığı gibi elindeki traş makinesini saçın tam ortasına geçirerek en üstün eserini gerçekleştirir. kilometrelerce öteden göze çarpacak bir tren yolu.
    (jassmine, 17.04.2007 11:32)
  14. "öğrenciyi disipline sokmanın en iyi yolu, değer verdiği kavramlara ve somut oluşumlara tecavüz edip, birdaha yapmamasını sağlamaktır." düşüncesini kendine prensip edinmiş, öğretmen adının ağırlığını omuzlarında taşıyamayan şahsiyettir.
    öğretmenlik kutsal bir meslektir, ancak her kutsal meslek denilen meslek grubunda mutlaka anarşist soluklu ve kötü niyetli insanlar bulunabilir. yaptığı işe saygı duyup, kendisini muhattap kabul etmemek en güzel cevaptır.
    (gestalt, 17.04.2007 11:54 ~ 19.04.2007 13:22)
  15. insanları tek bir kalıp haline getirmenin, kişiyi kendisi yapan yüzlerce özellikten birini yok etmenin barbarca yolunu seçmiş öğretmenlerdir.
    (mercadian, 17.04.2007 12:16)
  16. kel bir öğretmen olabilir. artık kellik canına yetmiş ve muhtemelen cinnet geçirmektedir.
    (kci ne kaf, 17.04.2007 12:33)
  17. etek traşıda olmamıştım bir zahmet hazır başlamışken oraya da el atın denilesi öğretmendir.
    (options, 17.04.2007 13:51)
  18. yıl: milattan önce
    yer: okulun bahçesi

- zosuruk gel bakayım buraya evladım...
    - buyrun hocam.
    - ne lan bu saçların hali? sana hiç yakışıyor mu?
    - ya geç kalıyordum hocam, kalkmışlar indiremedim.
    - bilerek yapmadın yani?
    - yok hocam, uyurken kalkmışlar...
    - hass.ktir be...
    - efendim hocam?
    - kesmem lazım şimdi ben senin saçını...
    - niye?
    - karizmam sarsılır...
    - deme be...
    - valla...
    - ucundan acık ama?!
    - tamam evladım...

(bkz: yersen)
    (zoser, 02.08.2007 06:08)
  19. her öğretmenin her öğrenciye her zaman yapmaması gereken eylemdir. vakti evvelinde lise yıllarımda hasta ruhlu dişi bir hoca, sınıfın psikopatının saçını kesmek istemişti. elinde makas keseceğim keseceğim diyordu. velhasıl gözümü açtım kapadım, makas psikopatın elindeydi ve hocanın saçını kesmek istiyordu. bu da böyle bir anımdır. paylaşmak istedim...

(bkz: yazar bize bir şey anlatmaya çalışıyor)
    (1925, 02.08.2007 08:48)
  20. aklı sıra "ipler bizim elimizde, çarkı bizler döndürüyoruz!" tribine yatan eğitim fakültesi mezunu ezik, bunalımlı, sorunlu, tam bir burhan altıntop modeli şahsiyet.
    (hacktor, 02.08.2007 12:56 ~ 12:57)
  21. (selenge, 02.08.2007 12:59)
  22. öğrencinin üstünde makasla denetim sağlayabilme girişimi.acizce bir hareket.yetkin bir eğitimci isen eğer,ne yaptıracaksan yaptırırsın zaten.maalesef sayısız farklı örnekleri mevcuttur.

(bkz: öğrencinin boynun da cetvel kıran öğretmen)
    (bkz: öğrenciye tebeşir yutturran öğretmen)
    (bkz: öğrenciye binen öğretmen)

öncül edit:tüm öğretmenleri değil tabi ki,belli başlı örnekleri kapsayan bir sınıflamadır.
    (adrian, 02.08.2007 13:04)
  23. bu öğretmen modeli, farkındaysanız çoğumuzun ilkokul yıllarında kalmış modeldir ki artık soyu tükenmeye yüz tutmuştur. hem bu girişimi de kötüye yormamak gerekir zannımca. zira hemen hepimizin rastladığı bu model, en az bi 10 yıl öncesinde altın çağını yaşamış öğretmendir.o çağlardaki olanakların(her anlamda) bugünkü kadar gelişmediğini de varsayarsak,öğretmenin iyi niyetli olma ihtimali de doğmuş olur.

şöyle ki: sık sık banyo yapma olanağı olmayan, it gibi sağa sola koşan veletlerin kan ter içinde kalarak leş gibi kokması.dolayısıyla uzayan saçların kirden pastan yapış yapış olması. bazen uzun saçı, bitlerin üreme mekanı olarak mesken seçmesi de bu girişime gerçekçi bir sebep olabilir. hem herşey yaşında güzeldir felsefesine de hizmet etmiş olur bu model öğretmenimiz. `kızlara hava atacam diye saçını şekil yapman yasak lan bu yaşta.büyü de öyle gel `

''bu kadar da iyi niyet olmaz be kardeşim. herif resmen egosunu doyuruyor işte'' diyorsanız valla olmaz derim...
    (öz mayamili, 02.08.2007 13:27)
  24. bunu yapan da insandır ancak şöle bir insandır:*
    (anarchistrockstar, 02.08.2007 13:37)
  25. bunlar genelde okulun kılık kıyafet hödösünden sorumlu devlet bakanlarıdır.sadece ilkokulda değil liselere de serpiştirilmiştir bunlardan.uzun kıvırcık ve salınık saçları olur.saçlardan kırdıkları gibi gibi nottan da kırarlar.kesilen saçı öğrencinin avucuna sıkıştırırlar..
    (bkz: öğrencinin eline veren hoca modeli)
    (bkz: iğrenç hoca davranışları)
    (badluck, 02.08.2007 13:56)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil