|
|
- maddi ihtihaçtan 50 ykr* fiyatla satılan boxer.
ürün resminin altındaki ''büyütün'' yazısı dikkat çekmekte.
- - dona gerek yok al şu 1,00ytl yi
- (bkz: gereksiz insan)
- (bkz: lütfen dalga geçmeyin)
(bkz: sebep)?
- hemen al fiyatı'da dikkat çeken üründür. adam 5 ytl yemi sıkışmış. hiç mi arkadaşı yok, hiç bir arkadaşı bu adama 5 ytl vermiyormu be. gelse benden istese ben bile veririm. alttada en ilginç olan yazı dikkat çekiyor, "lütfen dalga geçmeyin". kim kimle dalga geçiyor lan. millet napıcağını sapıttı efendim. sallandırcaksın bi kaç tanesini taksim meydanında bakın bakalım bir daha yapıyorlarmı!?!
- söz konusu eşya don olmamakla beraber fhm tipi bir dergi de olabilir. az kullanılmış olması akıllara ister istemez gora'daki cem yılmaz'lı ve rasim öztekin'li sahneyi getiriyor.
(bkz: sayfaları birbirine yapışmış dergi)
- bunu yapan bunu da yapar;
öğrenciden az kullanılmış temiz prezervatif
- evde çıplak gezen ev arkadaşının var olan tek donunun açık arttırmayla satışıdır...kesinlikle temizdir eminim...
- satılmıştır lütfen artık mesaj atmayın.
- medium olsaydı hiç düşünmeden parayı bastırıp alacağım boxer; hem donjuan hem kurukafalı hem de az kullanılmış... böyle fırsat bi daha geçmez ele.
(bkz: sen akıl fikir ver yüce rabbim)
- bu durum; ülkenin içler acısı hali, öğrencilerin açlık derecesine varan durumunu gözlerimizin önüne seren trajikomik bir olaydır. ne pahasına olursa olsun, neyimiz var neyimiz yok donumuza kadar satıyoruz!
don gittikten sonra neyi satacaklar merak ediyorum... açıkta kalanı mı!?
(bkz: tuncay vurdugol)(night, 17.03.2008 16:11)
|