görseller
öğrenci indirimli dans eğlence zirvesi 

belki ilginizi çeker
  1. · silentpain
  2. · itülü kız ve erkeklere inat gay gaya zirvesi
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · recep tayyip erdoğan
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · author gibi erkekler
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · surre
  9. · şehidin tesettürlü kardeşi

öğrenci indirimli dans eğlence zirvesi  

1. değişik, farklı bir zirve, parti daha. her şeyiyle çok güzel geçecek bir zirve, tamamiyle profesyonel, eğlence hedefli, girişi ücretsiz, istek şarkıda bulunulabilinecek, içecekleri oldukça ucuz zirve, parti. (50'lik 3 tl imiş misal)

http://www.itusozluk.com/...
    (yaşlı çocuk, 07.04.2009 00:52)
  2. yaşlı çocuğun organize ettiği her zirve gibi yine bomba olması beklenen zirve. vakit ve para bulursam kesin katılırım diyorum ama kısmet..
    (blackberry86, 08.04.2009 01:26)
  3. ucuz alkol, yaşlı çocuk, daha ne afedersin. gidilesi içilesi milletin beyni ütülenesi zirve. bilmem anlatabiliyor muyum?
    (kurremkamerruk, 08.04.2009 13:42)
  4. yaşlı çocuk organizatörlüğünde çok gral geçecek olan zirve, eğlence. beni bilen bilir dans konusunda oldum olası kazmayımdır. benim gibi dans özürlü adamı bile cezbeden bir zirve işte bu. çünkü bira ucuz. birayı ucuz yapın fizandaki zirveye gelirim. ucuz bira görünce dayanamıyorum efenim. katılınası ve geç saatlere kadar çılgın atılası zirvedir nitekim.
    (silentpain, 08.04.2009 14:24)
  5. sanırım yaşlı çocuğun bize güzel bi amme hizmeti yine.parti konsept olarak popülist bir müzikal konsepte sahip.dinlemek kopmak coşmak istediğiniz şarkıları ekalive.org'daki anket bölümünden seçme şansına sahipsiniz, yada yaşlı çocuğa ne istediğinizi fütursuzca mesaj atın
    mekan bab-ı ali ancak seslendirmesi eka live tarafından o gece için jbl stuff ve stuck'larla sound upgrade edilip strobe ve dimmer par'lar ve modüllerle homojen bir ışık setup'ı kurulacaktır. tam ağzınızın tadına layık
    mekan çok yakın bi abimizin olması hasebiyle gece 3. 30'a kadar çılgınca bir geceye sahne olacaktır.
    dışarıdan alkol getirmek çok mantıksızdır.zira içerde hakiki efes bira 3 lira. diğer alkollerde mevsim normallerinin altında seyredecek.
    gençlerin ve kendini genç hissedenlerin yoğun katılımına sahne olacak alanya gezisinin de artçı şoku olacaktır.

gece tanışma iksiri ile başlayıp, lounge tadında yükselip kop kop'la son bulacaktır.yapılan kura ile seçilen kişinin dj setin başına geçip bir kaç şarkıda(belki kendi seçtiği şarkıda) olanca atraksiyonu yapma olanağı sunulacaktır.

gazını alamamışlar için ambulans hizmeti yoktur.
    mekanın ortası dans pisti yanlarında da masalar olacaktır
    tavanı yüksek bir mekandır
    mekan içinde sadece sohbet etmek isteyenler için
    herkes güne hazırlıklı gelsin zira saniye durmak yok
    not: davul zurna yoktur.
    (girinin noktası, 08.04.2009 16:48)
  6. fırsat yaratıp katılmak istediğim zirvedir.valla iyi bi dans edek diye düşünmekteyim.bira da ucuz işte lan.dans mans bahane.
    (kck1342, 09.04.2009 00:54)
  7. organizatörü itibariyle katılınması gereken zirve.

bu yaşlı çocuk organizasyon düzenler hesapta, ilk etapta idare eder, ama bi süre sonra tıkanır "la bundan sonra napsak" diye. sonra ortaya bi fikir atarsın ve uygulanır.

zaafları var bu çocuğun. "strip" olacakmış zirvede. ben riske atmak istemiyorum ve yanımda bir adet striptiz direğiyle katılıyorum zirveye. yaşlı çocuk'un çömelik pozisyonda başını ellerinin arasına almasına hassas kalbim çok fazla dayanmıyo.

iki tane daha organizatörü varmış zirvenin. nicklerini yanlış yazmaktan korktuğum için yazmıyorum. ama olsun, onlar da iyi çocuklar, hissediyorum. hissettiğim başka bişey daha var; sosyalleşme etabımın en kritik virajı bu.

hayırlısı olsun..
    (derviş pitigliani, 11.04.2009 13:12)
  8. gayet katılınası bir zirve gibi duruyor.

fıçı efes' in 3 tl olması beni biraz korkutsa da müzikleri falan ayarlayabiliyormuşuz. birada su olmayacağı iddia edildi, eğer biranın kendi suyu dışında şehir şebekesinden olsun, damacanadan olsun herhangi bir ekstra h20 sezinlersem, o fıçıyı organizatörün kafasına geçiririm. ve 6. hissim bu konuda çok kuvvetlidir. sulu biralar konusunda doktoramı ankara barlarında yaptım.

ayrıca jet yakıtlarına kattığınızda içerisinde su varsa rengini değiştiren mucizevi kimyasalımı da yanımda getirir ve testimi yaparım ona göre. şarkı olarak siparişimi verdim bile: kutsi' den geliyor;

"yeni yeni sevdaların çiçeği misin, bana ne bana ne bana ne bana ne be
    şartlar bunu gerektirdi ayrıldık işte, bahane bahane bahane

allahın sopası yok ki gökten indirsin
    geldin mi sözüme sürüne sürüne

hayatımda biri var mı merak etmişsin
    sana ne sana ne sana nee"
    (alkolik2000, 14.04.2009 10:18)
  9. cumartesi akşamı ortamın tozunu attıracak zirvedir, gidilesidir.
    (itülmüş, 17.04.2009 11:46)
  10. çok helecanlandıran zirve. ölüyorum lan!
    (eni, 17.04.2009 11:52)
  11. deli gibi eğlenilmesini istediğim zirve. benim yerimede hoplayın zıplayın hacı.
    (vela, 17.04.2009 11:57)
  12. zirvede çalınmasını istediğiniz parçaları zirvetörden veyahut mesaj birimi ile bizzat bana iletebileceğiniz zirvedir, pek bi güzel olacak gibi görünmektedir.
    (yaşlı çocuk, 17.04.2009 12:33)
  13. yıkıp geçtiğim zirve olmuştur. ben gelmeden herkes oturuyormuş lan. bir girdim ortama dörtiy dens,kolbastı,ankara havaları, roman havaları,halay elektro baggi tipi danslar havada uçuştu. bir tek maykıl ceksın çalmadı, istemeyi unuttum. muunvolk yapcaktım yaracaktım ortadan ikiye zirveye gelenleri. bira bok gibiydi lan yalnız. ucuz mucuz da zor içtim mına koyim. ha bi de kolbastıya getirdiğim yeni figür kullanılırsa telif hakkı talep ederim. ben buldum onu!
    (silentpain, 19.04.2009 17:28)
  14. anadolu yakasında ki zirvenin * ardından, boğazın öte yakasına geçerek katıldığım ve sanırım koptuğum zirvedir.
    anadolu yakası' ndan eni ve oehh ile koptuk geldik hacı, gelmem için bildiği tüm psikolojik baskı yöntemlerini uygulayan eni' ye teşekkür ederim ayrıyetten.
    mekana girdiğimizde organizatörlerden yaşlı çocuk dicey lik hünerlerini sergilemekte, diğer organizatör girinin noktasıise "haydi gençler kopalım, kop kop" şeklinde pistte arzı endam eylemekte idi. diğer zirveden erken çıkıp kopmaya gelen silentpain, alkolik2000, dünyayı kurtaran adamve kral bir arkadaş pistte yavaş yavaş ısınma turları atmaktaydı.
    düğün oyunlarımız olan, misket, çiftetelli, halay, mezdeke, roman havaları ve hatta kolbastı ile eğlence başladı ve cıstak cıstak devam etti.
    alkolik2000 hiç şaşırmadığımı şekilde elinde birası ile tüm oyunlara eşlik etti. nicki ile bu kadar uyumlu birisi, saygı duydum.
    girinin noktası hangi tür müzik çalarsa çalsın, standart hareketlerle dans etti. kendinden ödün vermedi, koptu gitti vesselam.
    yaşlı çocuk dicey olarak başladı geceye, benzersiz dans figürleri ile devam etti ve lap dance ile geceyi finalledi.
    siku durin çociklar rokete takayirum kah dicey oldu kah dans etti ya da edemedi. ama eğlencenin dibine vurdu, o yeah beybi.
    yer yer çoğu zamandöktürdü. istisnasız her şarkıda dans etme yeteneği olduğunu ispatladı, bravo hacı süpersin.
    cruella geceye geç geldi lakin hemen ısındı. benimle dans etme yarışına girmişti bi' ara. en son "hacı o hareketi bidaha yap noolur" demişti. hah, kimle aşık atıyosun beybi, kendine gel diyorum.
    benihayalkırıklığınauğrattınsözlük bilhassa yerel danslarda coştu, coşturdu. cıstak cıstak müzikler onu pek açmadı. kıvıralım hacı, sağdan soldan.
    kurremkamerruk müthişti. geceye kesinlikle damgasını vurdu. bunu da sadece 10 saniyelik dansı ile yapması ise çok manidardı. sağ el sol göğse saygılar diyorum.
    ve elbette silentpain. istisnasız her çalan şarkıda oynadı. ne upuzun saçına baktı ne o siyah metalci tişörtüne. gecenin tartışmasız en iyisiydi ve evet hacı, o kolbastı hareketi ile yeni bi çığır açtın.
    ve elbette adı bende saklı olan kral arkadaş, silentpain ve benim üçlü dans şovumuz da güzeldi. güzeldi dimi hacı?
    sonlara doğru darxis ile farklı bir muhabbete daldık, alkollüydük, ne konuştuk tam hatırlayamıyorum *
    eni gecenin finalini kendi sesi ile yaptı, pek bi' güzel oldu.
    ben mi? dizim sakat dedim oynamayayım dedim fakat dayanamadım ve koptum pistte. şu an dizimde soğuk termal jel bağl uzanıyorum hacı. eee bazı şeyler sırayla, dün gece ben dizimin ebesini hoplatıyodum şimdi o benimkini.
    güzel başlayan cumartesimi müthiş bir şekilde finalledim. yaşlı çocuk ve girinin noktası' na teşekkürler. gene yapın, bunu saymıyoruz. öptüm hacı.
    (vela, 19.04.2009 19:15 ~ 19:18)
  15. benihayalkırıklığınauğrattınzirve'dir. organizasyon çok röreröydü.hele dicey kükü* tam bi felaketti. böyle playlist hiç bir çağda ve yeryüzünün hiçbir coğrafyasında daha oluşturulmamıştır *. yine de millette öyle bir kurt varmış ki döke saça bitiremediler. geç vakitte bir ara yanımıza uğrayan cruella`'nın arkadaşlarının pistte danseden güruha şaşkın gözlerle bakarak "`gay mi lan bunlar" demesi sanırım zirveyi özetleyen cümleydi! *

gecenin yıldızı ise tartışmasız siku* olup teşrifleriyle bizi pek bi mesut etti *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 20.04.2009 09:21 ~ 09:24)
  16. harika bir yaşlı çocuk zirvesi.

kadıköy'den bikaç kişi kalkıp saygıdeğer üstad, büyük insan yaşlı çocuk önderliğindeki club zirvesine gidelim dedik. yaşlı abimiz mekanın önünde karşıladı bizi elinde afişlerle. "abi bu sözlük zirvesi değil miydi?" dedik. sözlük yeteri kadar destek vermemiş ustaya. "ayıp etmişler abi siktir et" dedim biz kopalım.

mekan ilk bakışta loş bi köy kahvesini andırıyordu ama yaşlı çocuk birazdan buraya coşkuyu verir ayarlar spotları falan şahane olur dedik. afişler işe yaradı gerçekten bikaç erkek geldi. 1 saat falan geçmişti ama ben yaşlıya olan güvenimi hiçbir zaman kaybetmemişimdir yine kaybetmedim, birazdan müzik başlayacak çok fena hatunlar gelecekti. zaman geçtikçe bizim elemanlar stres oldu. "olum rahat olun ayarlamıştır adam" dedim. herşey hazır müzik başladı, haydi biraz erkek erkeğe oynayalım dedik, ulan 2 saat geçti kız falan yok ortamda. herkes gerildi, millet birbirine dayıyo, çıldırıyo, yaşlı hala geleceklerini iddaa ediyo. zamanla içip koyverdik ankara havası, kolbastı falan oynuyoruz. tekrar club a döndü müzik dayamalar yine başladı. yaşlı çocuk yanıma geldi. abi naptın sen ya bu ortam ne?" dedim. "bana abi deme" deyip kucağıma oturmaya yeltendi ibne. bi kısmımız kaçtık direk ortamdan. ama kalanlardan birkaç çift çıkmış.
    (müslüm, 20.04.2009 10:17 ~ 10:20)
  17. tek bir kare fotoğrafın bile çekilmediği bu sebeple gelmeyenlerin neler kaçırdıklarını(!) asla öğrenemeyecekleri zirvedir.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 20.04.2009 15:05 ~ 21.04.2009 13:20)
  18. beni sözlükte yazmaya teşvik eden zirvedir. benide bir yazar edasıyla aralarına alan pek muhterem yazar arkadaşlara teşekkürü borç bilirim (dans ederken değdirenler hariç). alkolün etkisinin yanı sıra kimseyi tanımamanın verdiği rahatlıkla dans pistinde çeşitli figürler sergiledim, doğrudur. kimsenin fotoğraf çekmiyor oluşu beni daha da ateşledi. zirve sonunda başka bir mekanda giri tadında sohbetler edildi. gecenin finalinde yatağımda sızan müslüm beni koltuğa mahkum etse de canımdır. zaten yatakta alkolik2000in olduğundan artislik yapamadım ertesi gün, kuru bir "nolacak abi" klişeyiyle geçiştirdim müslümün özrünü..
    (alkolik2000vemüslümünkuzeni, 22.04.2009 01:11)
  19. dj kabinini(!) siku durin çociklar rokete takayirum'a bıraktığım bi kaç dakika içerisinde çalan alişan vb. şarkıcılara ait parçalar haricindeki kolbastı olsun, mezdeke olsun, diğer tüm parçaları isteyerek ve severek çaldım, planladığım kadar insan yoktu, bana güvenmediler belki, belki de zamanları uymadı ama güvenip gelenleri nerdeyse erkek erkeğe de olsa eğlendirdiğimizi düşünüyorum, girinin noktası ile beraber hiçbir kâr planlamadan eğlenelim ve eğlendirelim dedik, zira biz eğlendik, biraz çok uğraştık, girinin noktasının işlerinin yoğunluğundan dolayı da biraz geç başladık ama gelenleri eğlendirdiğimizi de düşünüyorum, bir daha böyle bir organizasyona girer miyiz bilinmez ama çok güzeldi, bi şekilde güvenip kendini ayarlayan herkese çok teşekkür ediyorum ve aksaklıklardan dolayı özür diliyorum.

bizim yaptığımız normal bir organizasyon değildi, bi clup ayarlayıp giriş ücreti alarak çağırabilirdik ama daha samimi olsun istedik, kendimizi görelim istedik, gösterelim, biz kendimize geçer not verdik, gelen tüm yazar yazmaz herkes de iyiydi, eğlenmek isteyen ve eğlenebilen insanlardı ancak sözlük beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.

neyse eğlence zirvesi dedik altına bildiğin ağlak giri döşedik, pek bi özür dilerim yeniden, orada eğlendirmeye çalıştığım herkese de çok teşekkür ederim. sağlıcakla.
    (yaşlı çocuk, 22.04.2009 01:40 ~ 01:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil