belki ilginizi çeker
  1. · hacettepe üniversitesi
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · aşk ı memnu
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · boylumlama
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · inatçı
  9. · hayata dair iç burkan detaylar

öğrenci işlerinden nefret etmek  

1. eğer istanbul üniversitesi'nde öğrenciyseniz, kaçınılmaz olarak hissedeceğiniz duygudur.
    (neredesin soğuk kış, 31.05.2007 19:27)
  2. eğer itüdeyseniz, bir odunla karşılaşma ihtimalinizin çok yüksek olduğu bu yerden nefret etmektir...

+pardon bişey sorabilir miyim?
    -bilmiyoruz biz..
    +neyi!?
    -soracağınız şeyi..
    +....
    (joker, 31.05.2007 20:58)
  3. eğer itü eebde okuyorsanız mümkün olması nerdeyse imkansız olay.

(bkz: elektrik elektronik öğrenci işlerindeki bayanlar)
    (petrucciante, 31.05.2007 21:00 ~ 21:02)
  4. normaldir,öğrenci işleri personelini hayattan bezmiş minimum iş maksimum kıllık eksenine oturtmuş insanlar oluşturur genelde.
    (darksideofthemoon, 31.05.2007 21:18)
  5. beş yıldır okuduğunuz üniversitede bir öğrenci belgesi için bir gün bekletildiğinizden her seferinde başvuruları kaçırmanıza sebep olduğunu düşününce ve dahası son senenizin son haftası kpss için son başvuru tarihinde öğrenci belgesinin lazım olduğunu öğrenip öğrenci işlerinin 5 dakikada size öğrenci belgesi vermesi sonucu artan, meğer beş yıl ne kazıklanmışız dedirten kuvvetli bir his.

not: kpss formunda öğrenci belgesinin gerektiği söylense de gerekmiyormuş meğer*
    (madalyonun güzel yüzü, 31.05.2007 21:26)
  6. bölüme yeni başlanmıştır, sevk kağıdı almak için öğrenci işlerine gidilir ve camın önünde "ay beni görecek de camı açacak" diye beklenir; ama içerden kimse seni sallamaz. tam o sırada daha büyük sınıftan olduğu belli bir öğrencinin gelip zrannnnnk diye camı açması ve sevk istiyorum demesiyle dumur olunur.

(bkz: kötü davranacaksın bunlara kötü)
    (acayip biri, 01.06.2007 09:13)
  7. öğrenci işlerindeki memurların öğrencilerden nefret etmesi neticesinde vuku bulan olaylara verilen haklı duygusal tepkidir.hatta hacettepe üniversitesi'nde okunuyorsa gayet normal karşılanması gereken bir durumdur. örnek:
    öğrenci: ee iyi günler, öğrenci belgesi alacaktım.
    görevli: bugün günlerden ne?
    öğrenci: salı???
    görevli: iyi o zaman şimdi git, cuma günü gel.sadece pazartesi ve cuma günleri alabilirsin bu belgeyi.öğrenci: ama bana acilen lazım. yarın resmi kuruma vereceğim de.
    görevli: yumurta götüne dayanana kadar aklın nerdeydi?
    öğrenci: oldu o zaman.ben cuma günü geleyim.
    (abdurrahmanshowtv, 01.06.2007 11:27 ~ 17:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil