duvardaki cd'lerden ve izolasyon süngerlerinden yapılmış
smiley.
(görsel:
öğrenci evlerindeki ilginç dekorlar/9570)
personel harici girilmez,erkek wc ,kız wc gibi yazıların okuldan çalınıp evin çeşitli yerlerine asılmasıyla olusturulan dekorlardır.
(bkz:
vitrin mankeni)
baş köşede...
(63, 14.04.2008 01:07 ~ 01:07)
tuvalet kağıdı yerinde bir top saman kağıt.
(bkz:
ben bunu gördüm)
bir anda geçmişe gidiverdim..... tablosuz bir çerçeve, duvara asılı jant kapağı, boş sigara paketlerinden sehpa, boş bira kutularından yapılmış kullanışsız bir masa, tavana yapışmış yanmış bir kibrit çöpü, 2001 mayısında olunmasına rağmen 99 temmuzunu gösteren takvim.....
biriktirilen sigara kutularının özenle bir araya getirilmesiyle oluşmuş küçük sehpa.
iki araba lastiği arasına silindir bir camın yerleştirilmesi sonucu elde edilen akvaryum.
(artı1, 14.04.2008 01:16)
biriktirilen sigara kutularıyla kapıların camlarını kaplamak
mutfağın ortasındaki kondisyon bisikleti ve hemen yanındaki tezgahın üzerinde duran mikrodalga fırınla fritöz (kızların evinde rastlanan şeyler tabi bunlar)
delik deşik kanepenin üzerinde genellikle beko marka antenli televizyon, televizyona ait pil bölmesi bantlı uzaktan kumanda,olmazsa olmaz armut, en az 30 yıllık halı,ağzına kadar dolu küllük,kapının arkasında muhakkak bulunan kottur, çantadır astığımız hede...
(july, 14.04.2008 13:27 ~ 06.09.2008 10:40)
parktan araklanmış
vakıfbank bankı. sarı sarı odayı iyi açmıştı.
bira şişesinden anket... öhm pardon bira şişesinden sehpa ve şarap şişesinden şamdan ilk akla gelenlerdendir.
domates kasasından televizyon sehpası,inşaat köşelerinden araklanmış kalas parçalarından bilgisayar masası.
bunlar öğrenci odalarına otantik bir hava kazandırmaktadır.hele birde apartmanın kalorifer tesisatı odadan geçiyorsa ayrıca bir sanat galerisi görünümündedir oda.
tasarruflu ampulun gözü alması durumunda,ampulu bir güzel çevreleyen çorap.
siyah olması tavsiye edilir.özellikle ampul 100lük ise...
kasaüstü bilgisayar. masa alacak parası olmayan, o olsa sandalye alacak parası hiç olmayan ama bilgisayarı olan öğrenci ahalisine özgü dekorasyon şahanesi. monitör kasanın üstüne konup hafif geriye doğru itilir. kasanın üst önündeki hafif boşluğa da klavye yerleştirilir. eğer varsa yere de bi' minder serilir. böylece kasaüstü bilgisayar hazırdır.
mutfakta, annenin yaklaşık bir 3 ay sonraki ziyaretine kadar, lavabo yanı süsü olarak bekleyecek olan içi
küf tutmuş yemek artıklı
düdüklü tencere.
kapının hemen girişinde bulunan "sıcak börek bulunur" levhası.
boş sigara paketlerinden yapılmış mini sehpa.
odanın giriş kapısında şehirlerarası yoldan alınmış, üzerinde bir inek silüeti ve üzerinde çarpı olan kocaman bir tabela..arkadaşın yaratıcılığını takdir etmiştim gördüğümde.
(bkz:
çöp)
güzel değerlendirirseniz yeter de artar bile...
sıçanın seyir defteri. namını duyup bizatihi ziyaret ettim, sıçanın seyir defteri dekorlu evi. dekor niteliği taşısa da bir doküman olarak da kabul edilebilir. gençler tuvalette çamaşır makinesinin üstüne (wc-banyo) bir defter ve kalem koymuşlar. ihtiyaç gideren bünye hem önceki yazıları okuyabiliyor, hem de kendi yazabiliyor. ne mi yazıyor defterde: bok. yani sıçanın o anki ruh haline dair şeylerden sıçma sürecine, o gün için ilginç bulduğu bir detaydan ülkenin ekonomik durumuna kadar bir çok şey.
(bkz:
bişiy yaparım ben bunla ki)" onmousedown="return bkc('3053593','+%60bi%FEiy+yapar%FDm+ben+bunla+ki%60')">
bişiy yaparım ben bunla ki)
eve ilk çıkılırken annelerin getirdiği ve birdaha hiç kullanılmayacağı kesin olan bilimum temizlik aleti/malzemesi,
ali sami yen numaralı tribünden olaylı gs - fb maçından alınmış bir adet kırmızı koltuk.