belki ilginizi çeker
  1. · öğrenci evine hırsız girmesi
  2. · netbook
  3. · all in one
  4. · öğrenci evine hırsız girmesi
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · okan bayülgen
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · aşk ı memnu
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · sebil
  9. · profesyonel hokkabaz

öğrenci evine giren hırsız  

1. semra özal'ın evine giren hırsıza imrenen hırsızdır. zira girdiği evin öğrenci evi olduğunu anlamasını müteakip, eli cebine gider. ne varsa o günkü hasılattan, gözle görülür bir yere bırakır ve sessizce çıkar.
    (ben bunu bilir bunu söylerim, 26.10.2009 09:23)
  2. çoğu orta halli eve giren hırsıza göre daha şanslı hırsızdır. evde 3 kişi kalsa nerden baksan en az 2 bilgisayar-laptop en az 3 cep telefonu ve bonus olarak da fotoğraf makinası, video kamera vs bulabilecek hırsızdır.

iyi hasılat lan!
    (stunnchuck, 26.10.2009 09:57)
  3. öğrenci evindeki haydarın tadına bakma ihtimali olan hırsızdır.
    zira herkes korkak değil.
    (fernandez, 26.10.2009 10:50)
  4. çıkarken çöpü atarsa mutlu eder. eğer bana böyle bir iyilik yaparsa, depozitosunu alması için birikmiş bira şişelerini hediye edebilirim kendisine.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 26.10.2009 10:55 ~ 10:55)
  5. girdikten sonra ilk iş 1 haftadır bekleyen bulaşıkları elden çıkarmak olur.

-lan dolap bomboş yazık lan.
    hemen dolabı donatır.
    birde güzel bi yemek pişirir.
    en son odalara girer oda ne çocuk ders çalışırken masa başında uyuya kalmış.
    -aaah canım, du şunun cüzdanına bakim, o ne laan. yazık valla. şimdilik 20 kağıt yeter herhalde.
    hadi canlarım ben sonra yine gelirim. yemek yaptın yiyin..
    (kopekbaliginingozundekibugu, 26.10.2009 10:59)
  6. hayatının hatasını yapmış insan.

girmişken bulaşıkları yıkayıp, şu ortalığı da toplasa tadından yenmez valla. hadi be abicim. görelim seni. yap şu kardeşlerine bi iyilik.
    (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 26.10.2009 11:02)
  7. evi bile dağıtamayacak, o zevki tadamayacak zavallı hırsızdır.
    (seyyar satıcı, 26.10.2009 11:08)
  8. öğrenciler evdeyse sonu kötü bitecek, öğrenciler dışardaysa yine sonu kötü bitecek bir durumdur, hırsız derken illa eşya çalan hırsızı, para çalan hırsızı algılamamak lazım, belki sınıfta rakibimiz olan bir arkadaşımız çalıştığımız kaynaklara el atmaya gelmiş bir ziyaretimize uğramış olabilir.
    (antalya rüzgarı, 26.10.2009 11:30)
  9. (bkz: öğrenci evine hırsız girmesi)
    (perception, 26.10.2009 11:34)
  10. boş buzdolabına düşmüş fareye benzer .
    (rüzgar, 26.10.2009 11:49)
  11. ellerim böyle boş,boş mu kalacaktı şarkısını mırıldanarak evden çıkacak hırsızdır.
    (ayamanof, 26.10.2009 11:51)
  12. en fazla bilgisayarın kasasını götürebilir veya varsa laptopları.
    (napalm yutmuş kedi, 26.10.2009 12:02)
  13. öğrencilerin anasını babasını arayayıp bu çocuklarınız ne halde diye serzenişe gelip insaf şerbetinden tadan insandır...
    (xaary, 26.10.2009 12:02)
  14. 4 tane laptop, 8 tane cep telefonu sahibi olur.
    (brevibakter, 26.10.2009 12:03)
  15. ev halkından birileri tuvalete yada su içmeye kalktığında eğer karşılaşılırsa bu durumdan korkmaması gereken hırsızdır. çünkü öğrenci evlerinde karşılaşılan yabancı kişiler diğer ev arkadaşının bi arkadaşıdır nasıl olsa diye pek umursanmaz. hatta "merhaba, hoşgeldin" bile denilebilir kendisine.
    (çıtırpaneharcı, 26.10.2009 12:05 ~ 27.10.2009 10:56)
  16. soyulacak olan hırsızdır.
    her gece dua ediyorum odamın balkonundan içeriye cebinde nakit para ve en son çaldığı son model telefon ile giren bir hırsızı. hayır o kadar ev soyuluyo neden o ev benim küçük sığınağım değil. söz veriyorum fazla acıtmıycam sadece işime yarayanları alıp yolluycam. ayrıca dolar, euro hepsi kabulümdür.yeterki bi akşam karnım tok uyuyabileyim ne olur ya ne olur. üçnokta
    (she wolf, 26.10.2009 12:31)
  17. öyle öğrenci evleri vardır ki teknosa gibidir. teknolojik ne ararsan vardır; bunlar mp4ler, ipodlar, iphonelar, laptoplar, şarj aletleri, cep telefonları ve tabi ki fotoğraf makineleri.. belki de bilerek öğrenci evlerini tercih ediyorlardır bu hırsızlar.
    (julyyy, 28.10.2009 23:30)
  18. şu an öyle bir öğrenci evindeyim ki, eğer hırsız bu eve girseydi "vışş nereye düştüm ben böyle" derdi. şaşkınlıktan gözü dönmüş bir halde etrafı talan ederdi.

evde bulunan elektronik eşyalar aşağıda sıralanmıştır;

- üç televizyon (biri 82 ekran samsung hd plazma)
    - iki laptop
    - bir netbook
    - bir masaüstü bilgisayar (yeni upgrade edilmiş)
    - iki yazıcı (all-in-one)
    - bir harici hard disk
    - iki tane 2+1 ses sistemi
    - bir ps3
    - bir guitar hero -full- set
    - philips mp3
    - roland marka elektronik bateri
    - bir ipod

3 tane kedi var ama iki tanesi verilmek üzere bekliyorlar. hırsızlara özel adres verilir. mesaj kutumu aydınlatın.
    (lavaşkiri, 29.10.2009 00:16 ~ 00:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil