|
|
- çulu olmadan var olan varlık.
- mayakovski'nin 21nci yüzyıl temsilcisi. dürrüm satar, ayran çalkalar. internetim olduğu günlerde gezer, internetim olmayınca da net alemlerinde arz-ı endam eder. zıvanadan çıkmak üzereymiş son günlerde, hadi hayırlısı diyorum. kendimi ilk girisi olarak kabul ediyorum ayrıca.
- beğenerek takip ettiğim yazar. tarzı hoşuma gitti. güzel girilerinin devamı dileğiyle...
bir de â ve î harflerini itinayla kullanıyor. (dersime çalıştım)
- sözlük tarafından "çulsuz" diye bir yazar yok dendiği için bir girisini buraya iliştirerek beğendiğimi belirttiğim yazar. (ve de kurduğum en karışık cümlelerden birine sebep olmuş yazar)
(bkz: @1197411)(venom, 24.02.2007 16:48 ~ 16:49)
- gece gece michael jackson dinleyerek beni şaşırtmış insan. bir moonwalk beklemekteyim kendisinden.
all i wanna say is that they dont really care about us
pohahazuhauha şeklindeki gülüşlerimin kulağında çınlamasını, kabus görmesini dilediğim insan. al sana beddua..
- arkasından tori amos dinlediği için özürlerimi sunduğum, rüyasında kelebeklerle uyumasını dilediğim insan.
(bkz: sleeps with butterflies)
(bkz: teşekkürler itüsözlük radyosu)
- bu gece girilerini görüp pek bi ısındığım, sevdiğim yazar..
(bkz: zapadangaca)
- beni akşam akşam kopartmış yazar.
- gece gece yarmış kişi*
(bkz: allah da seni güldürsün)
- misilleme insanı. zapadangacaile benzerlik kurduğu dil ile çok güzel bir ayar vermiştir. *
- zapadan halkının yılmaz savunucusu. inşallah zapadangazistan'ın kurulduğu günleri de görür diyorum.
- 455 girime karşın 250 giriyle statü kazanmış, sinirimi bozmuş, kızdırmış arı..
- çok gereksiz bir dil kullandığı için adına üzüldüğümdür.
- azınlıkların dilini sözlükte temsil ettiği için küçümsenen ve temsil etmekte olduğu dile gereksiz yaftaları yapıştırılan cengaver.
- ayar nedir ne değildir, sözlükte yapılan terbiyesizliklere karşı en akılcı tepki nasıl verilir hepimize göstermiş, ufkumuzu 100 lux şiddetinde aydınlatmış olan yazar. süper yazar. gral.
(umarım ciddiye almadınız değil mi?)(wondrous, 04.03.2007 01:37 ~ 05.03.2007 09:05)
|