yerin dibine girmekten ziyade, gayet geyik bir muhabbetinizin olmasına katkı sağlayacak anlardan biridir. ayrıca anlatılmak istenen, çorabın içine sokulan tümden pijama değil, pijamanın paçasıdır. hadi amaaa, itiraf edin. herkes üşüdüğü zaman yapıyor bunu ev içinde... bakın ben de sizden biriyim!
apartmanımızın(evet bizim apartmanımız. hatta bildiğin plazadır ve bigün bekliyorum herkesi ona göre) orta kısmı kalın ve düz bir cama sahip olduğundan ötürü, karşı apartmandan bizim apartmana bakmak isteyen birisi gayet net bir şekilde her katı görebilmektedir. yani çöpü almak için kapıcı geldiğinde, kapıcıyı tanıyan bir gençte olsanız, boxerlı halinizle çöpü uzatamazsınız öyle. ve bu arada, sakın aklınızdan kötü şeyler geçireyim demeyin. benim kapıda kapıcıya boxer ile gözükme gibi bir fantezim yoktur. çıkarın onu aklınızdan, hem de acil! potansiyel sapık yaptınız beni iki dakikada. neyse efendim. bugüne kadar hiç bir şekilde o cam düzeneğin bizim apartmanın özel yaşantısını deşifre ettiğini irdelememiştim. hem zaten manyak değilim. apartmandaki insanların ortaklaşa gerçekleştirdikleri ne gibi bir özel yaşantı olur ki? şükür
arog filmindeki gibi
apartmanda toplu seks skandalı'na malzeme olacak türden davranışlar sergilemiyoruz. ailelerin hepsi temizdir yani. irdelememiştim dedim ya... taaki bugün annemin, ''kapıcı suyu unutmuş aşağıda, hadi bir çıkarıver evladım'' demesine kadar. o ana kadar hayat ne sakindi lan. bugün almış olduğum
budala kitabını okuyordum, kahvemi içiyordum, pijamamın paçalarını çorabımın içine sokup, ayaklarımı ısıtıyordum. çok cooldum oğlum bildiğin gibi değil ya. dedim, tamamdır anne, olmuş bil. kitabın 12. sayfasına kahveyi karıştırdığım kaşığı koyarak odadan dışarı çıktım. hemen 1 kat aşağıdadır sanıyordum damacana. terlik bile giymedim yakındadır diye. o derece pisliğin tekiyim anlıyacağın. kapıdan çıkış şeklim; üstümde siyah kolsuz
t-
shirt, altımda aynen siyah pijama ve pjamamın paçalarını içine almış olan çorap. bak azdım iyi mi? içine almış dedim, çorap dedim... oyyyhhhşş! neyse sapıtmayalım... ne terlik ve ne üst baş. paçalarımı bile çıkartmayı unutmuşum. ışıkları açtım ve teeek, teeek basamakları inmekteyim. o ana kadar yine herşey normaldi yine bu
yumurtaza çok cooldu. suyu gördüğüm gibi kaptım, yukarı çıkıyorum ama o da ne!? karşı apartmanda, hergün dikizlediğim hatunun odasının ışığı yanmasın mı? ''ya perdeyi açarsa, ya dışarı bakarsa, ya bakar da beni görürse, ya vermezse, ya sapık diye polisi ararsa, ya çığlık atarsa'' şeklinde 1456 tane ihtimal geldi aklıma. dikildim mal gibi, bir yerede kıpırdamıyorum. ne olacaksa olsun, beni bu halimle de beğensin(!) diyorum. ama saçmaladığımın da farkındayım. siktir edip, yukarı koyuldum ammmavelakin korktuğum başıma geldi. kız perdeyi açar açmaz beni o halimle, pijamalarımın paçaları çorabımın içindeyken gördü. o esnada attığı kahkahanın sesini neredeyse ben karşı apartmandan duyacaktım. lan bir de arkadaşını çağırmasın mı pencere kenarına? eğer aralarında geçen sohbet ''eheheh, gel gel salağa bak.. tipe bak ya, ne mal çocuk ahahaha'' şeklinde değilse çükümü keserim. kesin taşak geçtiler...
ama ben ne yaptım? kriz dönemini nasıl kara dönüştürebilirizi düşündüm!?(o neyse artık) bıraktım damacanayı yere, o rezil halim yetmiyormuş gibi bir de siyah tişörtümü pijamamın içine sokarak, pijamamı göbeğime kadar çektim. evet, evet yaptım! ''alın lan, bak bu daha komik, al amk'' dercesine hemde...
küçük hüsamettinden farkım kalmasa da yaptım bunu! utanmıyorum sözlük. çünkü kızların fikrini değiştirdiğime emindim. kendim oldum 1-2 saniye... yapmacık davranmadım. rezil bir halim yoktu aslında. herkesin ev haliydi ve bunu bir başkasında görünce mutlu oldu işte kızlar, güldüler, ettiler. eminim ki onların da arkadaşlar arasında anlatacağı bir anıyı yarattım. mutluyum lan, var mı? rezil falan olmadım, ben buyum!
pijamasını çorabımın içine sokan adam.