milli eğitim bakanlığının çeşitli illerde ilkokul kantinleri için açtığı ihalelerde ihale kanununa aykırı şekilde isim ve marka belirterek koruyup beslediği firmanın ürünü
çocukluktan kaynaklanan manyaklıkla olsa gerek, sürekli kaymaklı bisküvi muamelesi yaptığım yiyecek. manyaklık bu ya kocaman bisküviyi, büyük zahmetle ortadan ayırmaya çalışır, sonrada ortasındaki çikolataya dişlerimle tren yolu yapardım.
çay ile birlikte harika olan yiyecek.
alıyorsun ortadan ikiye kırıp duble çay ki standart su bardağında servis edilir bandırarak yiyorsun.
burdan kayser kardeşimde hemen başlık önerisi:
(bkz: çokoprensi çaya banarak yiyen dangoloz)
çaya batırılarak yendiğinde şaheser kıvamında olan ayrıca karamelli kahve ile de harika gidenve de tavsiye edilen çocukluğumuzu hatırlatan muhteşem bisküvi(ona bisküvi demek bile hakaret ama affedin beni)
ülkerin bu ürününün ismindeki batı krallıklarında karşılaşabileceğimiz prens kavramını çıkarıp yerine sandviç ismini koyması (çoko kaldı zira)..aynı uygulamayı taç krakere de yapıp (taç yine batı krallıklarına mahsustur) ismini as olarak değiştirmesi (kraker de kaldı zira) ilginç bir değişim olmuştur....ama isimlerin içindeki çoko ve kraker de batılı olduğundan kuruntumu yapıyorum acaba diyorum.... çoko şehzade, kavuk kraker.