belki ilginizi çeker
  1. · söz ver
  2. · güven problemi
  3. · feridun düzağaç
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · colin kazım richards
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · slm nbr asl
  9. · microsoft games

çok zor soru değil bu hadi çöz ver  

1. muhtemelen öss'yi yeni atlatmış ve feridun düzağaç hayranı yazar.
    (defanstaki son adam, 20.07.2009 15:05)
  2. feridun düzağaçın söz ver adlı güzel parçasında geçen kelimeler bütünü.
    (amedian, 21.07.2009 12:03)
  3. müstehzi özelliğini alınganlığıyla birleştirmesi ilginç. bir tarafı sürekli alay etmek isterken bir tarafı murathan mungan naifliğinde.. ne diyelim belki de iniş çıkışlardan zevk alıyordur...
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 15.08.2009 22:39)
  4. çok önceye dayanır tanışıklığımız. veya ben öyle hissediyorum bir kaç güne sığdırılmış koca yıllar. paylaşılan hayaller. o şovalye yok mu zaten bütün mesele orda bitiyor aslında. benden kilometrelerce uzakta olmasına rağmen beni mutlu eden tek şey ikimizde aynı gökyüzüne bakıyoruz. aynı yıldızları sayıyoruz..
    bir gün görmesem, ikinin hatrı kalıyor, iki kere görsem, üçün boynu bükük...

sırf nefes alıp veriyorsunya bu dünyada
    daha da, daha da güzelleşiyor dünya
    varlığınla bu zalim dünyaya kattığın güzellik için,
    dünyamı yerinden oynattığın için teşekkür ederim...

kanat çırpışlarımı duyuyo musun kuş oldum uçuorum. *
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 19.08.2009 00:16)
  5. beni çözdüğünü iddia eden yazar. şimdiye kadar kimse buna cüret edememişti...

aslında buna cüret edenlerin olduğuna dair rivayetler var...hatta bunlardan bazıları daha sonraları " beni dinlemelisiniz, size doğruyu söylüyorum!" temalı fantastik haberlerde görülmüş. bazılarını siyah gözlüklü, siyah takımlı adamlar alıp götürmüşler. bazılarına ise neler olduğunu kimse bilmiyor,öylece ortadan kaybolmuşlar...

böyle çılgınca bir fikirle ortaya çıkmamalıydı!!!
    (setheleh, 23.09.2009 23:42)
  6. 6. nesil sıradan bir yazar. hatta harbi harbi sıradan.
    neyse kendisi;
    güneşin hiç batmadığı, her adımda denizin daha çok kucaklandığı bir kasabada olduğunu düşlüyormuş şu sıralar. salıncaklar,tahtrevalliler,kaydıraklar...hepsi kendisini bekliyormuş. özellikle şu yağmurlu günlerde gitme işlerini ertelememeyi istiyormuş. gitmek uzun sürmeyecekmiş. bir dörtlük okumak kadar kısa belki.ya da bi mesneviden daha uzun ,bilemiyorum. makinisti ne diyor acaba?!?
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 25.09.2009 22:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil