(bkz:
bok atmak)
(bkz:
kız gibi güzel)
aklıma bir keresinde başıma gelen kan dondurucu olayı getiren vakadır.
gayet yakışıklı, boy 1.90 yeşil göz, sarı saç, fit vucut sahibi, ki okuduğu okuldan dolayı, bir şahsiyetin günün birinde ayna önünde makyaj yapan benim yanıma gelip, komidin üstündeki cımbızı elime tutuşturup "kaşlarımı bilmem ne teyze gibi alsana" demesi, bunun üzerine benim makyajın uçup gitmesi, gözlerimin faltaşı olması , ellimdeki cımbızla titrek ve ürkek bir halde yanımdaki tanrının en güzel yaratıklarından birine bakıp "allahımm, ben nasıl bir güzelliğim ki ayna başındaki görüntümle heveslendirdim adamcağızı" dediğim olaydır. nitekim sonradan kafama tak etti de "yav iyide kaşını seninki gibi al demediki, bilmem ne teyzenin kaşını istiyor" deyip olayın farkına vardım. müdale edip yani istiyorsan alırım sağdan soldan ama öyle olmaz ince ince, yanlış mesajlar verebilir diyebildim alacağım cevaptan korkarak, sonradan derin bir nefes aldım ki bu güzel kişimiz "aman ozaman alma tabii" diyip ortada yanlış bir şey olmadığını gösterir bir rahatlıkla yanımda oturup makyajımı tamamlama mı izledi.
not: olayın kahramanı yine birgün evde üzerime giydiğim kot,çizme,gömlek ve kovboy şapkası kombinasyonuyla harika olduğumu, dışarı böyle neden çıkmadığımı sormuştu. içimden ya bu nerde yetişti ey tanrım, türkiye burası ya brezilya yada meksika mı sandın diyesim gelmişti ki o sıralar türkiyenin pek bir muhafazakar olan güzide şehirlerinden birinde oturmaktaydık.kısa bir dönem sonunda istanbula döndük fakat sonradan ordan istanbula gelen insanlar hepimizden daha açık giyinerek dünyanın en geniş şehrinden gelmiş izlenimi verip, iddasında bulunmuşlardı, bense bu garip durumla hep içten içe alay etmiştim. bununla da bağlarsam belkide sadece yasak olduğu, hatta bu yakışıklı kişilere diğerlerinden daha da az yakıştırıldığı için bu eşcinsel eğilimine gitmiş olabilirler. olabilirler mi?tabi tabi kesin öyledir.
(bkz:
yasaksa iyidir)
(bkz:
ne alaka)
kenan imirzalioğlu gaymiş