gündem
  1. · domuz gribi
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · colin kazım richards
  8. · ramazanda içki içmemek
  9. · suomi

çok piyasa abi yeaa adamları  

1. bunların özel dehlizleri var; gün ışığı girmeyen, içinde bakire kesilen, ayinler yapılan [salaklık işte, bakire bulmuş bir de kesiyor], kan içilen, gizli; çok önemli mekanlar. ya da bana öyle geliyor, bilmiyorum ama; ne zaman bir grup için "çok piyasa oldu onlar yeaa" diyen birini duysam, "dalsam indirebilir miyim?" diye inceden bir süzüyor, duruma göre dalıyor ya da kaçıyorum. durduk yere götüme kozalak sokup bundan zevk alan adamların oyuncağı olmak istemem. kimse istemez, istememeli.

"metallica çok piyasa oldu yeaa" adamlarını bu gruba katmıyorum. onlar artık kendilerini hayattan soyutlamış tipler, ne dediklerini bildiklerini zannetmiyorum. yıllardır tutturmuşlar bir türkü, ortamına göre ağızlarında geveleyip durmaktan başka bir şey yapmıyorlar. aklı başında insanların bunları adam yerine koyduğunu zannetmiyorum. daha eğlencelileri var. isim vermeyim; 3-5 senelik bir grup olsun mesela, ve kahramanımız da o grubun azılı bir hayranı olsun. eğer siz o grupla alaklı bir yorum yaparsanız alacağınız tepki farklı [grupla ilgili], yapmazsanız farklı olacaktır.

misal mi? buyur;

- dostum travmatik göt yalayıcıları deyu bi grup var bilir misin?
    - yok abi duymadım hiç. nedir ne değildir?
    - hay bin kunduz!!1 senin müzik zevkine işeyim adamım! hala daha yarrak gibi grupları dinliyorsun di mi?
    - ehe. abi bunlar tam olarak ne tür müzik yapıyorlar?
    - sen anlamazsın moruk. hiç zorlama, rahatlat bünyeyi, kasma durduk yere...

bu konuşmanın yapılmadığını varsayalım, söz konusu grubu o şahsa siz söylüyor olun;

- olahahaha. travmatik göt yalayıcıları deyu bi grup var. dostum adamlar raks yau. böyle asi durmalar, sert vokal olayları falan. hedbeng yapmaktan beynim merdaneli çamaşır makinesi kıvamına geldi adamım! denemelisin! of kors!
    - onlar piyasa oldu olm! dinlemem ben çoluk çocuğun dinlediği grupları! ilk albümleri fena değildi ama sonradan bozdular kendilerini. son konserlerinde inek bile sikmemişler. bozuldular iyice.
    - valla onu bunu bilmem, ben seviyorum adamım! dinlerim!
    - yürü git lan liboş! mtv'nin uşağı, kapitalizm köpaği seni! siktir git!

aha bunun gibi, yarrak kafalı adamlardır bunlar genelde. gördüğünüz yerde kaçın, ya da dövün. benden söylemesi.
    (horny meydan, 05.08.2009 15:58)
  2. halk arasında stajyer metalci dediğimiz adamlardır bunlar..stajyer kelimesi burada yaş ile ters orantılı oluyor yalnız.yani eğer bir herif hakikaten öküz ise yaşı 60 bile olsa hala bi skim bilmiyor olabilir..ayrıca işin ilginç tarafı bu metal müziği türlere ayırma modası çıktığından beri bu arkadaşlar çoğaldı..

ulan 2000'li yıllardan öncesini hatırlıyorum..

- punk
    - hard rock
    - heavy metal
    - thrash metal/power metal
    - death metal

bunlar vardı..diğerleri yoktu demiyorumda bu ülkede istisnai adamlar hariç bunlar biliniyordu.öyle melodic death metalmiş,folk metalmiş,nu-metal miş..hayır dinlemediğimden değilde işin ilginç yanı 2000 li yıllardan öncesini kaile almıyor bu tarz adamlar..ebenin amı onlar olmasa ne yapacaktın ?

geçen barda konuşuyoruz hatta..bar sahibi tanıdık,istediğimiz playlist'i oluşturuyoruz arkadaşlarla..işte whitesnake,axxis,dire straits..oradan atlıyor wasp,iron maiden,dream theater,symphony x falan..harbiden seçmece playlist..eleman geldi :

- abi daha sert bişeyler yok mu ? çok piyasa çalıyorsunuz..

mına kodum salağı götünde don yok piyasa dediği gruplara bak..

- cradle of filth,slipknot,burzum falan yok mu ?

sktir git..!
    (kişisel olmayan ileti, 05.08.2009 16:14 ~ 16:18)
  3. bu adamlar müzik türünü ortaya koyanların bile iddialarından vazgeçmelerinden yıllar sonra hala metal dinler, 6 ay gündüz 6 ay gece kuzey ülkelerinde değil, bildiğin akdeniz iklimi yaşayan cennet vatan turkiye'de, yaz sıcağında postal giyip soluk siyah tişörtlerini çıkartmazlar. tiesto'dan iblis gibi korkar, adını duyunca beddua eder, lanet okurlar.
    (genel başkan, 03.09.2009 10:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil