görseller
çok pis göt olmak 

belki ilginizi çeker
  1. · colin kazım richards
  2. · ağla1
  3. · on yıl sonrasının sözlük başlıkları
  4. · 2 kasım 2008 aspiringücü bayan münih maçı
  5. · 8 kasım 2007 galatasaray helsingborg maçı
  6. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · prison brake
  4. · author
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · öğretmenler günü
  7. · aşk ı memnu
  8. · brad pitt
  9. · hu

çok pis göt olmak  

1. (bkz: colin kazım richards)
    (loop, 21.11.2009 22:08)
  2. (bkz: göt)
    (felan, 21.11.2009 23:30)
  3. "evet dostlarım... istanbul'da biraz tatsız bir gün yaşıyoruz ama 8jk'yi parçalamamız için geri sayım başladı!! hahahaha!!"

"herkes gerçeği yarın akşam 8'de lig tv'de görecek. bu fener 8jk'yı yıkacak!... resmi olarak bjk ya da beşiktaş diye biliniyor. hahahaha!!!"

şeklindeki demeçleriyle 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı'nın akabinde, başlığın "göt olmak" kısmına "ilham perisi" olmuş colin kazım richards, bir de üstüne kırmızı kartla oyundan atılarak "çok pis" kısmını da içine girdiği durumun önüne eklemiş, kendini çifte kaşarlamış, umarız ki iyi de bir ders almıştır.
    (svartur, 22.11.2009 00:28 ~ 00:30)
  4. kötü bir oluş bu. düşün göt olacaksın üstüne de çok pis olacaksın. yenilir yutulur cinsten değil be, boklu pis göt olmak. hadi bebek götü olmak olsa başlık, ya da pudralı göt olmak prensipte anlaşabilirdik fakat çok pis göt olmak kokar bi kere. bunu da kimse istemez.
    (terliksizhayvan, 22.11.2009 00:35)
  5. fenerbahçelilerin yaşadığı durum.

şaçmalama konusunda çığır açtılar ama 3- 0 bu haklılar bugün kendilerine gelemezler zira.
    (calico jack rackham, 22.11.2009 00:39)
  6. bugün iki defa yaşadığım durum. ilkinde ölmek, ikincisinde gülmek istedim.

ilk olay, el kol sallayıp binbir çabayla durdurduğum otobüsün şehrin en işlek caddesinde tam binecekken kapılarını kapayıp gazlaması ve şahsımı göt gibi caddenin ortasında bırakması sonucu meydana geldi. ölmek istedim o an sözlük, çok feciydi...

ikinci olay ise beşiktaş'ın fenerbahçe'yi yenmesiydi. neyse ki bu defa göt olan taraf ben değildim. fenerbahçe de göt olmadı aslında. ben yaşadım, biliyorum; çok pis bir durum amk. allah düşmanımın başına vermesin. kimse göt olmasın.

(bkz: ağla1)

düzelti: ruhumda açılan derin yaralar, imla hatasına yönlendirir zavallı bünyemi...
    (die for morrison, 22.11.2009 00:52 ~ 04:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil