|
|
- teoman'dan güzel bi şarkı sözü.doğruluğu tartışılmaz bir gerçek.
- teomanın şarkısında barmenin özlü sözü
- (bkz: çok kadın hiç kadındır yalnızlıktır sonu)
(mavio, 25.07.2005 11:53)
- adı zamparanın ölümü olan şarkıdan bir alıntı.
(bınar, 25.07.2005 12:29)
- bir erkeğe verilebilecek en güzel öğütlerı barındıran konuşmanın en ideal başlangıç cümlesidir.
(bkz: baba oğul diyalogları)
- doğruluğu şüphesiz de olsa çok kadın süper olaydır oğlum olayı tarafından dışlanacak olaydırda. zira bakın bu sözü söyleyen beyfendiye veya olmadı kendinize bakın çok kadın çok istenmek çok sevilmek güzel şeydir .
- her şeyin sonu yalnızlık olduğu için ve nasılsa kitaplardaki aşklar sadece kitaplarda varolduğu için, çok kadının yalnızlık getirmesi sorun değildir. hatta bu kadınlar yalnızlığı bir akşam toplanıp hep beraber getirirse çok daha süper olur. yalnızlık gelir, hoş gelir. bir el memede, bir el popoda yalnızlığın başımızın üzerinde yeri vardır. evet bekliyorum ben.
- teomanın şarkısında (bkz: zamparanın ölümü) bir bar filozofu tarafından söylendiği dile getirilen cümle. tartışmasız doğru bir cümledir.
- kadehte yansımama baktım ayaklı bir kanıttım, kadın dergisi testlerindeki her soruya yanıttım şeklinde devam eden, zamparanın ölümü şarkısının birinci bölümünden son derece öğretici ve öğretirken düşündürücü (bkz: hasiktir ordan) bir mısra. şair bu mısrada çok kadın özlemini yalın bir dille anlatırken bir taraftan da sakıncalarını dile getirir. bir başka analiz programında görüşmek ümidiyle şen ve esen kalın sevgili şarkı sözü dostları..
- "bir söz ancak bu kadar doğru olabilir" dedirten söz grubu.
- (bkz: barfilozofu)
- çok erkek hiç erkektir kızım yalnızlıktır sonu cümlesini aklıma getiren cümle ama bidaha baktım olmadı galiba cok erkek hiç erkek değil gibi duruyor çok erkek hep çok erkektir kaşarlıktır biyerde.
- ilk okunduğunda hoş, akıllıca bir söz gibi durmasına rağmen, bir süre sonra "sanki tek bir kadının sonunu yanlızlık değil" gibi düşüncelere doğru demir aldıran cümle.
" hep yalnızlık yavrum yalnızlık ömür boyu "
|